Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asddddddd

CZY COŚ MI ZA TO GROZI?

Polecane posty

Gość uuuup

Gość op

Gość op
doradzcie..

Gość sdfh
halo!

Grubymi nićmi to szyte i to bardzo :O Ty wysłałaś paczkę poleconą, ona do Ciebie zwykłą i to z pieniędzmi w środku, sama tak chciałaś (dlaczego?) Paczka do Ciebie nie doszła, paczka do niej też nie doszła. Ty sfotografowałaś kwit nadania i to nie wyraźnie, a potem ten kwit zgubiłaś, a teraz trzęsiesz portkami, bo za dużo nieszczęść jak na jedną wymianę. W jedno, co mogę uwierzyć to to, że masz 17 lat, bo ktoś starszy nie byłby aż tak niezaradny.

Gość ffgdfdsdsds
jak do mnie nie przyszly jakies paczki to zawsze sie okazywalo, ze po prostu nie zostaly wyslane ;) choc sprzedawcy tez cos krecili, ze paczka zaginela na poczcie, ale jak dwa razy sie takie cos zdarzylo u tego samego sprzedawcy to chyba cos nie tak ;) po prostu chyba nie wyslala ci niczego, twoje dostala, a teraz udaje glupia, zeby wyciagnac od ciebie kase. tacy są ludzie, ale nie martw sie, kazdy kidys zaplaci za swoje bledy

Gość la mam ba P
nic nie moga zrobic bo ponizej 250 zl jest to mala szkodliwosc spoleczna wyluzuj

Zaraz, zaraz, tytuł topiku jest \"co mi za to grozi?\" a nie \"ja jej wysłałam paczkę, a ona chyba nie, co mogę zrobić?\". Za co miałoby coś grozić autorce? Czego obawia się autorka? Tego, że wysłała paczkę, a ona nie doszła, przecież sama też niby paczki nie dostała, czy tego, że sfałszowała dowód nadania, bo przecież jeśli nie sfałszowała, to czego się obawia? Mam duże wątpliwości co do uczciwości autorki :O

przecież to jakiś absurd. co to za pomysł, żeby wysyłać 100 zł w przesyłce, od tego są przekazy pocztowe, nie mówiąc o przelewach. kolejna sprawa - bluza wysłana LISTEM? to chyba powinna być paczka, a wszystkie paczki są polecone, bo na każdą paczkę jest potwierdzenie nadania, nie ma innej opcji. tylko list może być zwykły, ale jakoś dziwne mi się wydaje wysyłanie bluzy listem. poza tym, nie dziwi mnie, że przesyłka zawierająca 100 zł w gotówce nie doszła. o ile się orientuję, to nawet jest chyba coś w regulaminie poczty, ze gotówki się nie wsadza do przesyłek. oni są w stanie to wykryć, jak trafi na uczciwego, to przesyłka wraca do nadawcy, ale najczęściej ginie.

Gość asddddddd
Ja często zwykłym wysyłałam ciuszki i było bez problemu, dziewczyna sama napisała,że wsadziła w kieszeń kase i wysłała. To jak jej miałam zaproponować przelew lub przekaz pocztowy? A Jeśli chodzi o te fałszowanie to numer widać ale Pani na poczcie tak pisalo ,że nie da się odróżnić czy to 6 czy 8 czy i czy 7 czy 1 czy 5 czy 2 ;/