Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiaca dzisiaj

dlaczego samotne 30stki nie maja juz szans na milosc?

Polecane posty

Gość cierpiaca dzisiaj

Mam 30 lat i kazdy mi udowadnia wkolo ze za pozno w tym wieku na milosc i nie mam szans a jak mam to bedzie znak ze jestem w czepku urodzona:( Jeszcze rok temu wierzylam ze kogos znajde w koncu fajnego po moich przejsciach a teraz wszyscy mnie doluja ze moge tylko sobie o tym pomarzyc...jestem za stara czy jak?

Gość DomatorX
to nie prawda, ale jezeli kierujesz sie stereotypami to moze byc ci ciezko. Z tym ze nie mozesz patrzec na siebie jak na 20 latke. A skad jestes?

mam taki sam problem, podobny wiek i widac, ze przeszlosc rowniez... rowniez wierzylam,ze wszystko przede mna... teraz juz przestalam... nie wiem co myslec...

Gość kamiiilaa
tez jestem w czopku urodzona i nie mam szansy na milosc ale na rypanie szanse mam

Gość oj dziewuchy dziewuchy
jest na to rozwiązanie :) nie rozglądajcie się za rówieśnikami i starszymi od siebie facetami bo Ci zwykle albo żonaci albo jeszcze nie ale już zajęci lub rozwodnicy z gromadką dzieci. Polecam młodszych - wolni, bezdzietni i jeszcze nie mają tak napaprane w głowach :p

Gość big
Jak moze byc dla ciebie za pozno na milosc skoro teraz pelno kawalerow jeszcze starszych od Ciebie . Nie sluchaj tych ktorzy Ci tak mowia.

oj dziewuchy dziewuchy => racja, związku z tego nie będzie, ale przynajmniej zawze jakiś seks...

czy ja wiem? czy związku z tego nie będzie? mam inne doświadczenia w tej kwestii :) nawet jesli sam seks to też dobrze - szczerze polecam :p

Gość mlodszym juz podziekuje
:-o

oj dziewuchy dziewuchy => heh, właściwie źle się wyraziłem. Związek z definicji niejako się kiedyś kończy, więc bycie razem tylko dla seksu/do czasu to tym bardziej związek :P

Gość ofermm a
"Jak moze byc dla ciebie za pozno na milosc skoro teraz pelno kawalerow jeszcze starszych od Ciebie . Nie sluchaj tych ktorzy Ci tak mowia." kawalerów niby dużo ale wszyscy POJEBANI :P

Kaliban-----> pewnie, że to rodzaj związku. A dlaczego związki się kiedyś kończą? No dobra związek radziecki się zakończył ale czy wszystkie inne związki mają skończyć tak samo? Weźmy np związek zawodowy - w mojej robocie ma się świetnie :) A tak na serio to fakt, że bycie z kimś tylko dla seksu mocno spłaszcza pojęcie związku. Jednak miałam na myśli normalny związek dwojga ludzi oparty na miłości, w ktorym mimo wszystko uciechy fizyczne są bardzo istotne :p

oj dziewuchy dziewuchy => związki co nie muszą się kończyć mimo wszystko lepiej z młodszymi zawierać. Kwestia dzieci chociażby, atrakcyjności ciała... etc. Chociaż to tylko moje zdanie. Znałem wiele związków młodszych facetów ze starszymi, ale na dłuższą metę znakomita większość zakończyła się (nieciekawie dla kobiety). Niemniej jednak: najlepszego.

To jakieś statystyczne dyrdymały (sorry za określenie) bo związki z młodszymi facetami tak samo często się rozpadają jak ze starszymi. Owszem takie rozpady są bardziej spektakularne. Nie będę udawać, że jestem pewna iż mój związek przetrwa ale tak samo zastanawiałabym się gdybym w tym momencie związała się z facetem starszym ode mnie. Gorzej mimo wszystko czułabym się gdybym nie spróbowała - nie ma co się martwić na zapas:)

oj dziewuchy dziewuchy => oj kłóciłbym się. Facetom jak wiadomo najbardziej na gładkiej dupie zależy. 30sto latek i 40stka? Może. 35ciolatek i 45tka? Akurat. Ano nie ma. Życie to loteria. Mało na co po prawdzie ma się wpływ.

Gość What the f...
"dlaczego samotne 30stki nie maja juz szans na milosc?" - kto Ci podobnych glupot naopowiadal,co? Sam jestem przed 30-ka i jesli do tej pory nie zwiazalem sie na stale z jakas kobieta,to jestem rowniez na przegranej pozycjii? Odpowiem Ci tak: nie trafilem jeszcze na prawdziwa kobiete,tak jak i Ty nie trafilas jeszcze na prawdziwego faceta. Radze tylko abys nie byla powierzchowna i nie zgrywala niepotrzebnych pozorow a predzej czy pozniej trafisz na tego jedynego a wtedy wszystkim twoim krytykom cisnienie skoczy :)

Kaliban--> wiadomo, wiadomo :) Czy więc sam przywiązujesz uwagę tylko i wyłacznie do gładkiej dupy? To jest Twój priorytet w doborze kobiety z którą chciałbyś spędzić życie? Inne walory się nie liczą? Uroda ponad wszystko?

moim zdaniem mezczyzni poszukuja albo pieknej kobiety albo bogatej.... jesli sie myle, to super :) w tej chwili jednak uwazam, ze jestem na straconej pozycji, ani piekna, ani bogata.... :(

oj dziewuchy dziewuchy => nie "ponad wszystko", ale "obok wszystkiego" :P. Kobieta musi podniecać, bo inaczej po co ona? Żeby miał kto gderać? Do rozmowy? Wiele słów, a mało sensu. To już lepiej z kumplem od czasu do czasu się napić :D i z partyzanta wydupczyć jakąś raz na tydzień. nieebieskooka => bogatej? Tylko ciapowaci prezenterzy telewizyjni, a i to tylko do dojenia :o

hmm..... albo słabo obserwuje ten świat albo tylko takie przypadki dostrzegam... porazka.... gdzie powinnam zaczac rozgladac sie za facetem? :)

nieebieskooka => myślę, że jakiś seks-anons szybko zapełni ci łóżko :D

niebieska - czytelnia , księgarnia , sklep muzyczny , koncert , teatr , kino - do wyboru , do koloru - lub z racji desperacji przypadkowa wiadomość na gg lub kafeteria , inaczej "portal społeczeństwa" :D

Kaliban--> logiczne, że kobieta musi kręcić ale działa to w dwie strony :) I facet musi kręcić babkę. Myślę, że bez sensu jest polemizowanie na ten temat bo odbiegamy od problemu autorki. Mamy swoje zdania i kurczowo się ich trzymamy :) nie czas i miejsce aby starć się udowodnić wyższość zupy pomidorowej nad ogórkową :p

oj dziewuchy dziewuchy => tyle, że chyba atrakcyjność fizyczna ma dla mężczyzn większe znaczenie. Ale fak - każdy i tak ma swoją "najmojszą" rację :P

cos mi sie zdaje, ze glownie wyglad ma znaczenie dla mezczyzn.... nie wazne co laska ma w glowie, wazne jaki ma tylek...

Gość szecherezadas
no i nie zapominajmy o tzytzkach

Gość mala mini mini
o czym Ty mowiszzz?????????????????????? ja mam 27 lat jestem szczesliwie zakochana od pol roku w facecie ktorego kocham juz 8 lat(8 lat temu spotkalismy sie po raz pierwszy) mam dziecko z pierwszego zwiazku i dobiegam 30 czuje sie atrakcyjna mloda i sexowna:D otworz sie na ludzi i bedzie dobrze ;););)

mnie zostawil facet, nie czuje sie ani mloda ani atrakcyjna..... :( nie potrafie tego zmienic a powinnam i to jak najszybciej

Gość mala mini mini
jak mnie zostawil facet z rocznym dzieckiem tez czulam sie okropnie na szczescie ON mnie odnalazl i pokochal....Dziekuje gwiadom na niebie za niego.... Kocham Cie P:)