Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiaca dzisiaj

dlaczego samotne 30stki nie maja juz szans na milosc?

Polecane posty

nie sluchaj idiotow. Malo to zwiazkow jest z 'rozsadku', bo wszyscy mowili ze to ostatni dzwonek? I co potem? zdrady, zaklamanie, placz i gorycz. Prawdziwa milosc moze sie zdarzyc zawsze i wszedzie, tylko nie mozna byc cynicznym i kierowac sie opinia innych.

ja zostalam porzucona juz drugi raz, nie potrafie pozbierac sie.... moze jestem za słaba... nie wiem... nie wierze w siebie, nie wierze ze potrafie zainteresowac soba kogos... czuje sie staro a mam dopiero 30 lat....

Gość mala mini mini
wiec zacznij od tego aby ochlonac jak juz minie pierwszy trudny okres pozbieraj sie jako kobieta zadbaj o siebie pokochaj swoje wnetrze cialo..... powiedz sobie ze jestes piekna i ze zaslugujesz na dobro.... a potem zycze powodzenia w odciaganiu zaslinionych mezczyzn od siebie;) grunt to wybrac rozsadnie ps przeszlam przez to co Ty.... jak masz ochote wymienimy sie gg.... :)

Gość też samotna 34
cóż, ja mam 34 lata i jestem otyła. w tym upatruję swojej samotności.

Gość Marcus Fenix
30 lat ????- to ty stara raszpla już jestes........ Łeeeeeee........ a fuj........... Faceci poszukuja młodych cipek, a nie tych ktorym sie już zaczyna proces rozkładu..... Sorry life is brutal !!!!

Gość Voyager2012
a chociaz ciekawe babki jestescie? czy nie ladne i brzydkie charkterki? niebieskooka skad jestes?

nieebieskooka => tylko 2? To jeszcze nie jest źle :D

Gość Dzieeeeeeks
Ja też mam problem z samotnością, z tym że boję się mężczyzn, nie wiem czemu, nie jest to wina mojego wyglądu czy paskudnego charakteru. Prawie zawsze jest tak że coś się zaczyna między mną a facetem, a potem nagle się urywa i nie wiem nawet co to było.

Marcus Fenix - nie wiedziałam, ze jestem raszpla... hmm....stara raszpla.... mam nadzieje, ze TY miales, masz i bedziesz mial zawsze 20 lat :D Voyager2012 - skad jestem? wa-wa znow mam kolejny kiepski dzien.... ponoc najlepszym lekarstwem dla mnie jest mezczyzna... gdzie go znalezc??

nieebieskooka => okład z jaj dokładniej. Nie muszą być przyczepione :P Nie ty jedna masz taki. Przytoczę dowcip: "Kiedy przychodzisz w poniedziałek do pracy i mówisz: "Jebałem się cały weekend", 95% kumpli patrzy na ciebie z zazdrością i składa fałszywe gratulacje. Pozostałych 5% też pracuje w IT." :o

Gość w morde......
nie kumam tego dowcipu :O Dlaczego w IT????

Gość kakaka88333
dlaczego samotne 30stki nie maja juz szans na milosc? - nie chodzi tutaj o wiek bo i starsze kobiety znajduja milosc. jedne wiec maja szczescie a inne nie inie chodzi tu o wyglad czy charakter, no bo czy malo jest brzydkich i wrednych zonatych bab?? to wina pieprzonego nieszczescia.

Gość Najemnik
nie nie szczescia to nie tak

\"dlaczego samotne 30stki nie maja juz szans na milosc?\" Nie zgadzam sie :P ja znalazłam swoje szczęście :D :D :D duuużżoo po 30 wszystko jest w Twojej głowie :) Polecam temat \"sprawcza siła Myśli\" oraz \"POZYTYWNE MYŚLENIE raz jeszcze\"

Gość dupcia
ale 30latki juz nie mogą

Gość ale o co chodzii
w tym kawale? :O

Gość Każdy ma szansę
Samotne 30 mają jak najbardziej szansę na miłość. Kiedy przeczytałam meżczyznę od a do z, zrozumiałam dlaczego ja - atrakcyjna kobieta jestem sama. Teraz już się to na szczęście zmieniło, bo wiele zrozumiałam. Sama zobacz http://mezczyzna.zlotemysli.pl/silva,1/ albo tutaj kilka innych propozycji http://najlepsze-darmowe-ebooki.blogspot.com/2009/05/jak-zrozumiec-i-owinac-mezczyzne-woko.html

Gość ale o co chodzii
do: kazdy ma szanse czy mozesz wypunktowac swoja wiedze zdobyta dzieki tym ksiazkom?

Gość upupupupupupupupupupupupupupup
podnoszę

Gość upupup
podbijam

Gość mistrz tajemnego plucia
od jakichś stu i kilkudziesięciu lat, kultura gloryfikuje miłość pomiędzy kobietą i mężczyzną do tego doszły te hasła o prawie do szczęścia i samorealizacji dla każdego i ludzie w to bezkrytycznie wierzą, nie zdając sobie sprawy, że ta osławiona miłość, wcale nie musi im się zdarzyć, a gdyby tak spojrzeć na statystyki rozwodów, skalę konfliktów rodzinnych, powszechne błędy w doborze żony/męża to widać jak na dłoni, że tzw miłość zdarza się rzadko i co to jest ta miłość..? definicji tyle ile temperamentów zamiast miłości proponuję raczej uświadomienie sobie własnych potrzeb i aspiracji i szukanie osób o podobnych celach z takiego zaczynu rodzi się więź silna i wartościowa oczywiście nie będę ściemniał, wygląd jest ważny

Te topiki się mnożą. Np.: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3950161 . na nowym to się nie chce pisać. Podejrzewam, że autorka chciała coś z siebie wyrzocić. Czasem niektórzy potrzebują. Nie będe odnosić się do tematu, bo dyskusji o tym już dam się rozpisywałem. pesymizm autorki nieuzasadniony. :)

niebieskooka Ładna jestes (musiałaś być bardzo wybredna, skoro jestes sama).

Gość Aga42 i pol
witam....juz zalozylam niedawno podobny temat bo tez szukam tego drzenia rak motylkow i innych takich roznych....ilez mozna byc sama .....mam tego juz dosc....normalnie potrzebuje zeby mnie ktos przytulil!!!!Moze mam marzenia jak z ksiezyca ale coz....pozdrawiam wszystkich