Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniusia77

Maj 2009 - starania o dzidziusia

Polecane posty

Asiu nie mialam dokladnego monitoringu, a raz tylko byla u lekarza po owulce to lekarka nie byla pewna czy pekl - ocenila tylko ze juz po owulce po wielkosci pecherzyka. W maju albo czerwcu zmieniam lekarza i zaczynam stale kontrole i wszystkie badania od nowa. Moj Mnie mial zadnych badan jeszcze. Dzis sie troche nakrecilam, przez co sie zdenerwowalam na siebie, bo rano mialam mocne kucia w podbrzuszu, z prawej strony, i oczywiscie wyczytalam, że czasem przy samym zagniezdzeniu to moze sie pojawic. Wiec jestem wsciekla na siebie bo obiecalam sobie nie myslec o tym juz... ;( poznanianka fajnie ze sie odezwalas, miesiac to juz bardzo blisko ;))

Nick ............Cykl starań...... data planowanej.. @ wiek ...Miejs.Zam. układ słoneczny....10.........okolo 18.12.2009.......26..... ...Gorzów katia5..............3 lata..........ok. 15.05.2010.... .. 29.........Wlkp. poznanianka84....chwilowo się nie stara .............25......Poznań Mila10.............3............03.05.2010........30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze ........ 5-6.05.2010..........30. . ..dolnosl. /uk wredniak.............10..........11.04.2010............23 ....Św-ie cathlen81...........16..........13.12.2009............28 ........opolskie/de Bettinka87...........2............????????????.......... ...22. ........Rzeszów ZACIĄZONE: Imię...........tydz.ciązy..........data porodu............płec malenstwa kiniusia77.......30tc.............29.06.2010............. ...Chłopczyk...... asia19855........21tc..............15.09.2010........Dziewcz ynka....... Kasienka221487.......17tc...........30.09.2010.....?????? ???? Magda266.................8tc..........02.12.2010......... .??? URODZONE DZIECIACZKI kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.03.2010............PAWEŁ EK Tez poprawiłam, bo u mnie to b edzie dużo wcześniej niż wpisałam ;)

kurde tyle się napisałam a tu wszystko znikło,wkurza mnie to forum dzisiaj!!!!!!

....trudno nasmaruje jeszcze raz poprzedni post:) pisałam,że tak troszeczkę zaczynam sie denerwować tym że to juz za dwa dni,oczywiście jak to ja siedzę i o niczym innym nie potrafie mysleć i najgorsze jest to,że jak zwykle nastawiam się że się nie uda!!!Moja teściowa już sie ze mnie śmieje,że powinnam uprawiać czarnowidztwo,ponieważ do czegokolwiek bym się nie zabrała,to już widzę toi w czarnych kolorach.Może i cos w tym jest,że się od 3 lat mi nie udaje zajść w ciążę,może sobie to wmówiłam i psychika robi swoje,kolejny dowód na moje czarne myśli:D muszę się zmienić i zacząć pozytywnie mysleć,że wszystko się uda itp....Moja teściowa [ma pierwszą wnuczkę 2 miesięczną] i razem z moja szwagierką dzisiaj robiła porządki w szafie i juz debatowały na temat zimowych ubranek,które są za małe na hanię,że akurat na zimę ja urodzę i będą dobre na moją dzidzię:)Wszyscy w to wierzą,tylko ja ciągle powtarzam,że zobaczymy.....poczekamy.....A może też trzeba zacząć patrzec na to w ten sposób???:D kiedyś sobie postanowiłam,że lepiej sie miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować i tego sie trzymam,ale chciałabym przełamać tą barierę!!!Kurcze a może ja zamisat do ginekologa,to powinnam iść do psychologa:D w sumie mam za ścianą takiego:DDobra dość już czarnowidztwa na dzisiaj.mam piekny pęcherzyk,dostałam zastrzyk,męża żołnierzyki są konkretne---musi się udać!!!!!!! ...a pro po mojego męża,śmieję się z niego,bo lekarz nie kazał mu na tydzień przed iui współżyć,no ale jak sie okazało moja stymulacja była trochę z poślizgiem i wyszło tak że w piątek chłopaki będą 15 dniowe,śmiał się że mu skisną :) ale nasmarowałam,jak mi znowu zniknie,to juz nic nie napiszę:P Pozdrawiam.

czesc dziewczynki :) kurcze katia ja mocno trzymam kciuki za ciebie, musi sie udac i żeczywiście troche optymizmu i pozytywnego myslenia by ci sie przydało!!!! :) Poznanianka to tylko miesiac... leci ten czas strasznie ;) czyli juz wszystko masz rozumiem? Sukienka juz odebrana? :) Bettinka ja nie rozumiem dlaczego ty jeszcze nie jestes razem z nami ciężarówkami w tabelce nr 2???? wskakuj no zaraz !!!!:D anna a dlavczego dopiero w zerwcu zmieniasz lekarza? Ja dzis zaczełam 8 miesiac ufff.... i juz czuje sie jak słonica :) szczególnie w nocy kiedy trzeba mi sie przkrecic za boku na bok.... :) idzie to tak, najpierw brzuch, górna czesc i na koncu nogi :) mój M. ma ubaw ze mnie :) po za tym stopy mi puchna no i plecy i żebra daja znac.... i czasem az do przesady... ale no cóż uroki ciązy to sa przeciez! :D :D :D Ale nie ukrywam ze juz bym chciała zeby ło po wszytkim i zebym juz miała Mojego Małego mężczyzna przy sobie :) Aniołek 11.12.2007, 12tc (*) ❤️ Aniołek 30.07.2008, 6tc (*) ❤️ 29.06.2010- Będzie Synek ❤️ ❤️ ❤️ [url=http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2egz2ek8cyzop.png [url=http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/pf0pxzdvhskac8b4.png "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=kiniusia&year=2010&month=7&day=1&babycount=1 Aniołek 11.12.2007, 12tc (*) ❤️ Aniołek 30.07.2008, 6tc (*) ❤️ 29.06.2010- Będzie Synek ❤️ ❤️ ❤️ [url=http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2egz2ek8cyzop.png [url=http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/pf0pxzdvhskac8b4.png "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=kiniusia&year=2010&month=7&day=1&babycount=1

Nick ............Cykl starań...... data planowanej.. @ wiek ...Miejs.Zam. układ słoneczny....10.........okolo 18.12.2009.......26..... ...Gorzów katia5..............3 lata..........ok. 15.05.2010.... .. 29.........Wlkp. poznanianka84....chwilowo się nie stara .............25......Poznań Mila10.............3............03.05.2010........30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze ........ 5-6.05.2010..........30. . ..dolnosl. /uk wredniak.............10..........11.04.2010............23 ....Św-ie cathlen81...........16..........13.12.2009............28 ........opolskie/de Bettinka87...........2............????????????.......... ...22. ........Rzeszów ZACIĄZONE: Imię...........tydz.ciązy..........data porodu............płec malenstwa kiniusia77.......32tc.............29.06.2010............. ...Chłopczyk...... asia19855........21tc..............15.09.2010........Dziewcz ynka....... Kasienka221487.......17tc...........30.09.2010.....?????? ???? Magda266.................8tc..........02.12.2010......... .??? URODZONE DZIECIACZKI kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.03.2010............PAWEŁ EK no i zmieniam dane oczywiscie :)

hej dziewczynki, wróciłam właśnie z wizyty u gina, wszystko z moją królewną dobrze, lekarz kazał mi odpoczywać bo ostatnio za dużo zajęć sobie wynajduje i mam ponapinane mieśnie brzucha, no cóż poleże sobie do góry brzuchem:) na wizycie byłam pierwszy raz z moim M, popatrzył sobie jak jego dzidzia śpi, bo akurat to wtedy robiła:)

i zapomniałam się pochwalić że przytyłam pierwszy kilogram od początku ciaży:0) aniu a jak twój M. zapatruje się na badanie żołnierzyków?, bo może warto byłoby je zrobić, ja się ciesze że my zrobiliśmy je po pół roku starań bo nie wiem ile by nam zeszło gdybyśmy nie zaczęli ich reperacji

czesc dziewczynki ;) kiniusia w czerwcu bo w maju spodziewamy sie jeszcze 2 wizyt rodzinki i znajomych wiec nie wiem czy bede miala czas na bieganie do lekarza jesli akurat okaze sie ze musze miec monitoring a po drugie to niestety pieniazki. Klinika ktora znalazlam, jest podobno bardzo dobra, odrazu z badaniem nieplodnosci ale niestety tez droga. Chcemy troszke wiecej odlozyc, bo podejezewam ze bede musiala miec od nowa zrobione badania hormonow itp, bo ostatnie sa sprzed roku juz, a za jeden hormon placi sie blisko 20-30 funtow ;( wiec troszke to bedzie kosztowac, wiec chcialabym sie za to wszystko zabrac juz porzadnie i nie martwic sie ze mam jechac do lekarza a w domu goscie siedza ;) Bardzo sie tego wszystkiego boje, czasem mam wrazenie ze czas mi ucieka i ucieka... ale musze podejsc bardziej na spokojnie bo zwarjuje. Asiu a co do badan mojego M. hmm narazie o tym nie rozmawialismy w sumie ale boje sie ze bedzie marudzil, bo on chcialby zeby wszystko na spokojnie, bez lekarzy sie udalo, ale niestety zaczna sie niedlugo tez i takie tematy, bo kiedy ja zaczne robic wszystkie barania to i on bedzie musial... bedzie trudno z nim... ;)

Witam:) ale tu cicho.... Kiniusia ja sie wpisze w 2 tabelke po wizycie u lakarza :) a powiedz mi co sie z Układzikiem stało?

Gość kasienka221487
witam was dziewczynki co tam jak samopoczucie? u mnie goraco i z moim brzucholem ciezko chodzic

Hej,jestem juz po IUI:)Powiem wam,że troche bolało i nadal boli,ogólnie wszystko poszło ok,lekarz stwierdził,że musi sie udać,on zrobił wszystko co w jego mocy,trzyma kciuki a reszta w rękach Boga:)

Gość kasienka221487
ja tez trzymam kciuki

czesc dziewczynki, jak wam mija majowy weekendzik ? ;) u mnie deszczowo i słonecznie na zmiane, dopiero 1 popołudniu a juz 3 razy padalo i 4 raz wyszło słonko ;) dzis przeczytałam fajne zdanie : "Dzieci i szklanek nigdy za dużo. Niech żyją bociany! " ;)) ale mnie rozsmieszyło ;))) pozdrowionka i wypoczywajcie papa ;)

Nick ............Cykl starań...... data planowanej.. @ wiek ...Miejs.Zam. układ słoneczny....10.........okolo 18.12.2009.......26..... ...Gorzów katia5..............3 lata..........ok. 15.05.2010.... .. 29.........Wlkp. poznanianka84....chwilowo się nie stara .............25......Poznań Mila10.............3............03.05.2010........30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze ........ 5-6.05.2010..........30. . ..dolnosl. /uk wredniak.............10..........11.04.2010............23 ....Św-ie cathlen81...........16..........13.12.2009............28 ........opolskie/de Bettinka87...........2............????????????.......... ...22. ........Rzeszów ZACIĄZONE: Imię...........tydz.ciązy..........data porodu............płec malenstwa kiniusia77.......32tc.............29.06.2010............. ...Chłopczyk...... asia19855........22tc..............15.09.2010........Dziewcz ynka....... Kasienka221487.......17tc...........30.09.2010.....?????? ???? Magda266.................8tc..........02.12.2010......... .??? URODZONE DZIECIACZKI kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.03.2010............PAWEŁ EK

Gość kasienka221487
Nick ............Cykl starań...... data planowanej.. @ wiek ...Miejs.Zam. układ słoneczny....10.........okolo 18.12.2009.......26..... ...Gorzów katia5..............3 lata..........ok. 15.05.2010.... .. 29.........Wlkp. poznanianka84....chwilowo się nie stara .............25......Poznań Mila10.............3............03.05.2010........30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze ........ 5-6.05.2010..........30. . ..dolnosl. /uk wredniak.............10..........11.04.2010............23 ....Św-ie cathlen81...........16..........13.12.2009............28 ........opolskie/de Bettinka87...........2............????????????.......... ...22. ........Rzeszów ZACIĄZONE: Imię...........tydz.ciązy..........data porodu............płec malenstwa kiniusia77.......32tc.............29.06.2010............. ...Chłopczyk...... asia19855........22tc..............15.09.2010........Dziewcz ynka....... Kasienka221487.......19tc...........30.09.2010.....?????? ???? Magda266.................8tc..........02.12.2010......... .??? URODZONE DZIECIACZKI kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.03.2010............PAWEŁ EK

Dziewczynki, bylam u gina i juz moge sie wpisać w 2 tabelke :) ale jestem szczęśliwa :) Nick ............Cykl starań...... data planowanej..@wiek ...Miejs.Zam. układ słoneczny....10.........okolo 18.12.2009.......26..... ...Gorzów katia5..............3 lata..........ok. 15.05.2010.... .. 29.........Wlkp. poznanianka84....chwilowo się nie stara .............25......Poznań Mila10.............3............03.05.2010........30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze ........ 5-6.05.2010..........30. . ..dolnosl. /uk wredniak.............10..........11.04.2010............23 ....Św-ie cathlen81...........16..........13.12.2009............28 ........opolskie/de ZACIĄZONE: Imię...........tydz.ciązy..........data porodu............płec malenstwa kiniusia77.......32tc.............29.06.2010............. ...Chłopczyk.... asia19855........22tc..............15.09.2010........Dziewczynka....... Kasienka221487.......17tc...........30.09.2010.....?????? ???? Magda266.................8tc..........02.12.2010......... .??? Bettinka87...............7tc............daty mi nie podal jeszcze....?????? URODZONE DZIECIACZKI kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.03.2010............PAWEŁ EK

czesc dziewczynki :) nie odzywałam sie troche bo ostatnie 6 dni spedziłam w szpitalu :( dzis własnie mnie wypuscili... na szczescie z Małym jest wszystko ok, ale w sobote napedził mi niezłego stracha... Dostałam plamienia i skurczy częstszych niz wczesniej, no i zostawili mnie w szpitalu podłaczyli pod kroplówke z magnezem, dostałam luteine dopchwowo i tak przelezałam. teraz jestem juz w domu ale mam sie oszczedzac i odpoczywac jak nawiecjej, wiec leze i odpoczywam... troche sie martwie bo bede musiałą przenies zaliczenie tegosemestru na wrzesień bo teraz juz nie bede mogła chodzic na uczelnie ale mam nadzieje ze sobie poradze bo przeciez Mały najwaznieszy jest :)

Gość kasienka221487
Nick ............Cykl starań...... data planowanej..@wiek ...Miejs.Zam. układ słoneczny....10.........okolo 18.12.2009.......26..... ...Gorzów katia5..............3 lata..........ok. 15.05.2010.... .. 29.........Wlkp. poznanianka84....chwilowo się nie stara .............25......Poznań Mila10.............3............03.05.2010........30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze ........ 5-6.05.2010..........30. . ..dolnosl. /uk wredniak.............10..........11.04.2010............23 ....Św-ie cathlen81...........16..........13.12.2009............28 ........opolskie/de ZACIĄZONE: Imię...........tydz.ciązy..........data porodu............płec malenstwa kiniusia77.......32tc.............29.06.2010............. ...Chłopczyk.... asia19855........22tc..............15.09.2010........Dziewcz ynka....... Kasienka221487.......19tc...........30.09.2010.....?????? ???? Magda266.................8tc..........02.12.2010......... .??? Bettinka87...............7tc............daty mi nie podal jeszcze....?????? URODZONE DZIECIACZKI kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.03.2010............PAWEŁ EK gratulacje a date mozesz sama obliczyc w kazdym kalkulatorze w necie pewnie w okolicach bozego narodzenia wypada :)

Gość kasienka221487
kinius najwazniejsze ze juz jest ok a uczelnia nie zajac nie ucieknie dziecko wazniejsze.tak wlasnie sobie myslalam gdzie ty sie podziewasz a tu taka historia ale mam nadz ze juz bedzie dobrze

oj kiniu, to ci synek stracha napędził, ale najważniejsze że już jest ok, oszczedzaj się kochana :* ja też martwie się o moją księżniczkę, pobolewa mnie ostatnio brzuszek, byłam u lekarza też kazał się oszczedzać, także też nie wojuję za bardzo, ale od wczoraj coś tak mnie ciągnie jakby w pochwie, miałyście tak dziewczyny?? lekarz badał mi tydzien temu szyjke i mówił że jest ok. Ciąża to piękny okres, ale też czas dużego niepokoju o nasze bezbronne maleństwa. Pozdrawiam gorąco wszystkie Panie:) i oczywiście Betinko kolejne gratulacje dla Ciebie. A Aniu co tam u Ciebie termin @ masz na dniach, oby nie przyjechała, łobuzica wstrętna,

mila 1o u ciebie też już termin @ minął. Masz dla nas jakieś dobre wieści???

no kiniusia dobrze ze wszystko w parządku, ściskam was mocno :* ja sie tez martwie o siebie i uwazam jak tylko moge. tak dlugo się staralismy (prawie rok) ze nie moge pozwolić żeby sie coś stało :) jestem dobrej myśli. Dziewczyny starające się powiem wam szczerze ze ja nie wiem jak to sie stalo, zaszlam w ciaze przed braniem leku ktory mial mi pomóc:) wogole to myslałam ze nie mam dni płodnych bo mój śluz wcale nie byl przezroczysty( do dziś nie wiem jak ti sie stało szok na maksa:P) psychika dziala niesamowicie, wiem ze sie napinalam za bardzo a tu raz byl luz i patrzcie na efekty. Zycze wam wszystkiego dobrego i zeby sie wkoncu udało :* buziolki

czesc dziewczynki ;) kiniusia trzymaj sie i oszczedzaj, już niedługo Ci zostało, a szkola moze poczekac. Bettinka87 - serdeczne gratulacje ;)) a u mnie narazie cisza, @ jeszcze nie ma, w sumie wydawalo mi sie że powinna być wczoraj, ale nie jestem pewna, bo nie moerze tempki anie nie robilam test owul, wiec tylko po bólach jajników wnioskuje kiedy była owulka, wiec tak jak pisałam, wydawalo mi sie ze powinna być wczoraj, no ale może żle mi sie wydaje, wiec narazie spokojnie czekam tymbardziej że czuje pobolewania podbrzusza i bardzobola mnie jajniki. Narazie objawy na @ małe, ale nie łudze sie, bardzie mnie przeraza że skoro objawy przed @ małe to znowu da mi popalić w pierwszy dzien ;( az sie boje, bo straszne mam te bole ;( no ale nic cierpliwie czekam ;) magda gdzie sie podzialas, cos ostatnio sie nie pojawiasz, mam nadzieje ze wszystko dobrze u Ciebie ?? Katia to samo, co u Ciebie, jak sie czujesz ? trzymajcie sie dziewczynki ;))