Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haftowana chusteczka

Wybrałam suknię!!!! Mam badzieje, że się spodoba

Polecane posty

Gość Haftowana Chusteczka
errrtte - ja też chciałam skromniejsza i uważam, że Panny Młode w skromnych sukniach prezentują się przepięknie, z tym, że jak ja taka przymierzyłam... no jak pasterka wyglądałam. Tylko kija i owiec brak. To niestety nie dla mnie, nie każdemu ładnie w takiej prostej skromnej sukni. pozdrawiam!

Paterka, kij i owce - zajebiste porównanie:-D Suknia mi się podoba, nie jest wcale skromna, ladna koronka i krój.

Laura - ale przysięgam, że ja naprawdę tak wyglądałam. :D Załamana byłam, stwierdzam, że skromne suknie sa dla ślicznych dziewczyn o idealnej figurze - wtedy można powiedzieć, ze to \"człowiek zdobi szatę\" :) Za miłą opinię bardzo Ci dziękuję :)

Gość eeeeeeeeeeeee.........
ładna, delikatna i nie przesadzona falbanami i cudami. Taka powinna być Panna Młoda!!!!!!! Urocz i delikatna Brawa!!!!!!

ojej :)) dziękuję! :))))

Gość nea11
Hahah nie ma to jak wrzucic mieso na srodek pustyni i sie dziwic ze hieny je rozszarpuja....:) Tak n apowaznie - suknia przepiekna. Po prostu cudowna. Material, fason, tren!!!!!, zdobienia cudenko. Zycze Ci cudownego slubu i zebys sie swietnie w niej bawila cala noc!!!

Gość hfcjcjcfyhkhg
mnie też ten kij i owce rozbawiły:P

Haftowana Chusteczko - mogę tylko dodac, ze suknia śliczna - no nie mogę przeciez w tym wypadku powiedzieć inaczej ;)

Gość nea11
tak tak jestem pewna ze sie spelnia... suknia wyglada na bardzo wygodna. I faktycznie duzo lepiej prezentuje sie na ``prawdziwch`` pannach mlodych.

Jest wygodna - faktycznie - taka bardzo stabilna i ładnie maskuje nieładne uwypuklenia ;) co w moim przypadku nie jest bez znaczenia :) Nie wiem czy Chusteczka pisała tu, że suknia jest "w jednym kawałku" z halką, tak więc nie ma obaw że halka się gdzies przekręci czy zsunie, bo czasem dziewczyny narzekaja na weselach, że cos im tam się "przesunęło, przekręciło".

O! Golumica - super :) 🖐️

Gość Żeby babcia miala wąsy
Myślę, ze jest ok. Tego modelu nie widziałam tu jeszcze, ja inny typ wolę - bardziej romantyczny ale ta tez jest niczego sobie.

Gość HellBoy B.
Mam nadzieje, ze moja dama wybierze podobną. Prosiłem o tren - miała przemyśleć :D

Gość zupełnie NIEBIESKA
piękna, ale na dziewczynach wyglada lepiej - na modelce zupełnie inaczej i nieładnie

Gość mnie się nie podoba