Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala09

Brak jednej tabletki....

Polecane posty

Witam serdecznie. Lekarz przepisał mi tabletki anty Novynette. 25 maja dostałam okres i weczorem zażyłam pierwsza tabletke z pierwszego opakowania {pierwsze tabletki od 2 lat} lecz niestety źle się czułam i po 10 minutach wymiotowałam jak na złość. Rano o 7:30 zażyłam kolejną tabletke, pozostanę na braniu tabletek rano bo wieczorem to różnie się potem dzieje. Tylko , że teraz nie wiem czy będę bezpieczna , okres mi się skończy 30 maja i po okresie będę mogła współżyć czy mam się zabezpieczyć do następnego opakowania ? Zmieni coś teraz brak tej jednej tabletki bo wychodzi na to, że zażyję tylko 20 tabletek a nie 21? będę bezpieczna jak zażyję tylko 20 tabletek i zrobie 7 dniową przerwę? . Nigdy mi się to nie zdarzyło i teraz nie wiem na czym stoję. A moze nie robić tej 7 dniowej przerwy tylko zażywać tabletki z następnego opakowania ? No już sama nie wiem co teraz zrobić ? Proszę o poradę !!!

Gość niedawno koleżanka z pracy
odstaw tabletki, bo skoro nie potrafisz przeczytać ulotki to jestes za młoda na to zeby je brać...

niedawno koleżanka z pracy A skąd ty mozesz wiedzieć ile ja mam lat ? To że czegoś nie wiem to nie znaczy że mam naście lat..."człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umrze".... A w ulotce nic na ten temat konkretnego nie pisze moja droga. I jeżeli sama nie wiesz i się nie znasz jak to jest z tymi tabletkami to sie lepiej nie wypowiadaj....