Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość presstigisi moll

Dziewczyna z klasą nie może mieć nadwagi bo to świadczy o braku jej

Polecane posty

Gość presstigisi moll

Nadwaga świadczy o tym, że o siebie sie nie dba. Wyjątkiem są osoby chore, ale to śladowe ilości. Tak więc nie ma czegoś takiego jak gruba klasowa. Te dwa słowa wzajemnie się wykluczają

Gość wez sie puknij
interesujacy facet powinien miec niesamowite poczucie humowu i byc przystojny, bo w innym wypadku jest niedorajda

Gość ja z nadwagą
od zawsze mialam nadwage! odkąt tylko sięgam pamięcią! miałam czym oddychac i na czym siedziec! nie mówi tu o duzej nadzadze ale ponad 60 na wadze - (166 wzrostu) - i co z tego! nie chwalę sie bo przeciez nikt nie mnie tu nie znam ale faceci latali za mną jak ze starczką :) nie bede mówiła ze nie mogłam sie opedzic choc i tak bywało- dzis jestem już męzatka ale mimo to nadal mnie podrywaja- więc gdzie pies pogrzebany??? skoro mam nadwagę?

Gość proponuje odwyk od kafe
chyba nie wiesz o czym bredzisz

ja z nadwaga:D nie ma to jak rubensowskie ksztalty:P

Gość presstigisi moll
Może trafiałaś na facetów zboków, których kręci sex z kaszalotem :-P Normalnemu facetowi nigdy nie będzie podobał się tłuszcz mając do wyboru szczuplutką zadbaną niunię :-) Dziewczyna MUSI BYĆ SZCZUPŁA czy to sie komuś podoba czy nie:-p

Gość ****ASIA****
klasa z nadwagą nie ma nic wspólnego drogi autorze :classic_cool:

Gość żal przez żal
dziewczyna NIC NIE MUSI, czy ci sie to podoba czy nie

Gość ja z nadwagą
chciała bym zobaczyć autora tego topicu :) jesli myslisz kolego ze mnie urazisz to sie grubo myslisz :) dla mnie zrzucić kilka kilo to żaden problem, tylko że mi tak jest dobrze i czuje sie swietnie- dodam że prowadzę zajęcia z fitnes i ciało mam jędrne i zadbane- i nie zamieniła bym swojego na jakies 45 kilo :)

Gdzie Ty kobieto widzisz nadwage przy wzroscie 1,66 m i 60 kg :) przeciez BMI to jakies 21. W wiec jak najbardziej w normie. Nadwaga to ponad 25 :)

Gość trudno to tak sobie
zalezy co rozumiesz przez posiadanie klasy

Gość ja z nadwagą
waże 66 :)

Gość ja z nadwagą
to moze nawet sie mieszczew normie- zreszta dl amnie te wskaxniki nie mają żadnego znaczenia- wazne jak sie czujesz ze swpimi kilogramami :)

I ja osobiscie tez uwazam ze lepsza taka ktora ma 55 kg przy wzroscie 1.65 niz 45 kg

Gość ja z nadwagą
ale biust 2d :)

Gość poszedl kot za plot
niebywale, ze instruktorka fitnessu nie wie, jak sie oblicza BMI i ze nie ma nadwagi,a wage zupelnie w normie:o

Gość poszedl kot za plot
przy 66 tez jest norma, a poza tym dla ludzi uprawiajacych sport zawodowo, to takie wymiary, to szczuplosc wrecz. bredzisz:o

Gość ja z nadwagą
doskonale wiem jak sie oblicza wskaźnik bo o odżywianiu i diecie wiem wszystko- co ma piernik to wiatraka!

To i tak jeszcze nie nadwaga:) Zreszta kazdy ma naprawde zupelnie inna budowe.Zona mojego kuzyna ma dokladnie tyle samo wzrostu co ja i tyle samo kg, a mimo to ona wyglada jak patyk,a ja jestem calkiem przy kosci. Slowo daje. Nawet bym zdjecia dla porownania wrzucila,ale nie mam niestety zadnych z nia.

Gość ja z nadwagą
i teraz mi bedzie wmawial ze nie mozna tyle wazyc uprawiając sport! wiec moze jestem powaznie chora, bo cwicze id zawsze, zajecia prowadze od 1, 5 roku!

Ten kto wymyslil ten temat musi miec cos nie tak z glowa albo spore kompleksy. Sa faceci o roznych gustach. Nie wszyscy lubia wieszaki.

Gość poszedl kot za plot
kurwa mac, ale Ty glupia jestes:o przeciez uprawiajac sport czesto wazy sie wiecej bo mimo, ze sie wyglada szczuplej, bo miescie waza wiecej niz ta sama objestosc tluszczu. co ma piernik do wiatraka? skoro wiesz jak sie oblicza bmi, to powinnas wiedziec, ze nie masz nadwagi. zal zal zal.. 🖐️

takie pitolenie doprowadza mnie do sennosci💤 kuwa klasa jej sie z powabem i chudoscia pomylial, sama nie wie czego chce, moze juz zaden nie leci na jej kosci:O bo prawdziwy meszczyzna lubi sie przytulic i pomietolit to i owo:D nuszisz dziewucho, a niunia napewno nie jestes, niunie tu nie siedzxa a bawia sie, wiec...:P oddalam siem, bo mnie znuzenie ogarnia😴

Kamel tez miał ( moze ma nadal?) dziewczyne z klasa :) i z gestem :) kupiła mu PORSCHE .... z tym ze pania Niezgoda interesuje sie juz ABW :P pani NIEZGODA miała na ok ponad 80 kg czystej wagi przy niezbyt duzym wzroscie :P co swiadczy o podwazeniu tresci tego wątku :D

Gość Mezczyzna Roku 2010 awansem
Kochane moje schabiki, zgodze sie ze jest maly procent ludzi ktorzy maja problemy z metabolizmem, otylosc takze bywa dziedziczna, zwykle przy dwojgu zapasionych rodzicach... wiadomo, zwykle tez tacy rodzice wpajaja u dziecka zle nawyki zywieniowe ktorymi sami byli, nomen-omen - pasieni :o Takich nieszczesnikow jest jednak malo i jest jednak spora roznica pomiedzy mala nadwaga -\\\"puszystoscia\\\" - jak wolicie, pomiedzy rubensowskimi ksztaltami \\\"Trzech Gracji\\\" a... zapasiona baba-swinia. :o Oblesna otylosc jest zwykle wynikiem zwyklego niechlujstwa. Zapasiony babsztyl cuchnie bo nie siega do podpizdzia porzadnie szczota aby wyszorowac rowa, poci sie toto fizycznie niesprawne, w lozku nieruchawe...Kosztuje spoleczenstwo dodatkowo bo opaslosc jest juz swiatowa choroba - w USA chyba druga po raku. Babsztyl taki dba o siebie na poczatku kiedy probuje dorwac faceta, a pozniej zapuszcza sie siedzac calymi dniami na coraz grubszej dupie i zrac non-stop. A najlepsze jest to, ze gdy facet zaczyna robic skoki na boki, baba-slon wini jego...:o

Gość przede wszystkim...
dziewczyny z klasa nie siedza na kafe i nie marnuja czasu na zakladanie durnych postów

Moj wskaznik to 20.11 i mimo to chuda nie jestem. Kazdy ma inna budowe.. poza tym wszystko jest kwestia gustu bo ja tez nie zamienilabym swojego ciala na chocby o 5kg chudsze

Gość Ju......
To prawda :( :( :(

Gość Ju......
Na szczęście, nie każdy musi mieć klasę. :) Nawet naszą-klasę. ;)