Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladoowa

jaki popierdolony dzień

Polecane posty

Gość czekoladoowa

-pół dnia u lekarza w poczekalni -gapiący się staruszkowie, ludzie,ciasnotaaa -potem do szkoły -gorąąąąąąąąąąąąąąąąco -nuda nuda -do sklepuu - ii do fryzjera -źleeeeeeeeeeeeeee ścieeeła ! za krótko !! -nienaaaaaaaaaaaaaaaaaawidzeeeeeeee!!! -kurva jeszcze deszczu brakowało -dziś mam bluze bez kapura -(nareszcie) w domu. -zakuwanie, zakuwanie -nicccccc, kompletnie nic nie wchodzi do głowy.. -no to na kompa -i robić ściągi.

moj kazdy dzien jest do dupy :o Dzisiaj: - szkoła, spozniona, jak zwykle :o - powrot ze szkoly i uczyc sie :o - drzemka :classic_cool: - ksiazka - od pol godziny na kafe :o - za dwie godziny kapiel a potem spac :o A jutro to samo :o Za to w piatek ide do fryzjera i sie doczekac nie moge :P

Gość ooooooooomadafakakurde
-do szkoły -a tu w dzwiach ''mój kochany'' - i ''musimy pogadać'', ''bo jaest taka sprawa...'' , ''to znaczy....'','' przepraszam to nie ma sensu..'' , ''znajdziesz lepszego'' -AH KURWA JAK SŁODKO ;////////////////////////!!! -ryk -ryk -ryyyyyyyyyyyyyyyyyk!

Gość mmmezooooo
no to dzieci a co wy byście chciały od życia

nie jesteś sama!!!też mam dzis wyjatkow popie*****ny dzien!!:-/ ech..........

chciałabym zeby ktoś mnie przytulił i powiedział; :* mała, będzie wszystko dobrze

- o 6 wstalam zeby GO obudzic :o - potem sie polozylam wstalam o 12 - sniadanie - komp - obiad - komp - kolacja - komp - kapiel - komp - spanie :D normalnie czad . Gdyby nie deszcz to jeszcze miedzy kompem a spaniem byloby chlanie i tak wkolomacieju dopiero pod koneic czerwca ide do roboty OCIPIEJE

nie zdalam dzis prawka i wyprowadzil mnie z rownowagi moj facet...mam okropny dzien,modlilam sie zeby nie padalo dzis jak bede zdawala a tu tylko ruszylam na miasto i zaczelo sie....dobrze ze wycieraczki udalo mi ie wlaczyc ale czy to mialo znaczenie skoro i tak nie zdalam masakra :(((juz normalnie becze z tej zlosci:(((

Gość MADZIATT
kurde faja :D nieżle :D

wiem, to straszne . :D ale juz sie nie moge doczekac kiedy pojde do tej roboty ...

Gość ooooooooomadafakakurde
maaaaaaaaaaaaaatko, teżżżżż chciałabym by ktoś przytulił, i pocieszył..przeznaczyłby by dla mnie choć godzinkę swego cennego czasu na rozmowe o byle czym : (

czyli brak podstawowej bliskości :o bym się poznęcała nad moimi psami ale są strasznie mokre i będę cała w sierści

Gość czekoladoowa
a to co jeszcze mogę dodać do mego bezsensowego dnia, to to,że mój najwspanialszy chłopak nawet ze mną nie porozmawia tak szczerze : ( jest jeden minus, dzieli nas parę kilometrów, więc jak mam być szczęśliwa ! ;/ Jutro zapowiada się taki sam, jak nie gorszy dzień -.- mam 3 sprawdziany, w tym rzecz że do głowy mi dziś nic nie wchodzi (za dużo rozmyślać zaczęłam ;| ) oczywiście będę musiała teraz chodzić z moją za je bistą fryzurą ;/ ! (móóóóóówiłam fryzjerce żeby nie ścinała mi z długości !! aż tyle ! ;/) nie no genialnie ;/

Gość nie nie
ja mam gooooooooooooooorzej -.-

mozna sobie pomyslec ze odbijasz sie od dna i gorzej byc nie moze

Gość 7 rano wychodzę do pracy
telefon - babcia zmarła, nawet poryczeć nie było kiedy bo do pracy się spóźnię, 7.30 praca... ból głowy, deszcz leje aż krzaki w poziom wchodzą, każdy nerwowy, ja też, zapieprz nie ma czasu pomyśleć, moja współpracowniczka się spóźnia, spać się chce no i ten ból głowy a tu zapierniczasz i się jeszcze uśmiechać musisz choć ochoty na to nie masz, i tak do 15... a od 15 siedzę w domu i niby sprzątam, niby na kompie siedzę i się zająć czymś próbuję żeby nie myśleć, a jednocześnie zniechęcenie do wszystkiego... jutro tez będzie dzień? co z tego jak taki sam... kiedyś znajoma mi opowiadała jak do niej do pracy do żłobka codziennie tatuś przyprowadzał synka i pewnego razu ów chłopczyk zapytał 'tatusiu długo tak jeszcze" na co tatuś 'do emerytury synku, do emerytury"