Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trójkąt dla relaksu

uważam ze super jest mieć kochanka.. zwłaszcza gdy mąż zaniedbuje

Polecane posty

Gość trójkąt dla relaksu

wiecie co? często sie czyta ze zdrada jest okropna itp. i ja tez tak uważałam tylko ostatnio moj mąż od jakiegoś roku bywa głównie w pracy a ja mam potrzeby.. i najdziwniejsze jest to ze poznałam ostatnio super faceta tylko do łóżka i szczerze mówiąc lepiej sie czuje i nie mam żadnych wyrzutów sumienia.

Gość Jestem Bogiem
ja też kilka razy zdradziłam swojego faceta i też nie mam wyrzutów sumienia, bo kocham swojego faceta bardzo mocno ale niestety nasze temperamenty są zupełnie inne. Więc jeżeli bym nie zdradziła to ten zwiazek umarłby smiercią naturalną. Tzn. kiedy moj dowiedziałby sie o tym zdradach to też byłby pewnie koniec, ale wiem że się nie dowie. Nie mam wyrzutów sumienia bo wiem, ze bylo mi to wtedy bardzo potrzebne;p od ostatniej zdrady minął ponad rok i obiecalam sobie że więcej tego nie zrobie ale... któż to wie.

OJ Kobiety w dupach Wam się przewraca! Nudzi wam się ??? Trójkąt dla relaksu może wystarczyło porozmawiać z mężem i sprawa byłaby załatwiona? Najłatwiej jednak iśc na lewiznę Jestem Bogiem polecem Wikipedia i odszukać znaczenie słowa KOCHAM i MOCNO. Bo nie masz o tych słowach pojęcia.

Gość ja tez tak uważam
tez ostatnio doszłam do tego wniosku. skoro moj mąż nie reaguje na moje potrzeby pomimo rozmów.. twierdzi ze nie powinnam "wydziwiać"to juz nie wydziwiam.. znalazłam kogos ktos bedzie mial takie same potrzeby co ja. i powiem szczerze ze cholernie mi sie podoba sex z tym facetem.. nawet juz nie przeszkadza mi mąż któremu wiecznie cos nie pasuje:-) zaczęłam czuc sie swietnie i nie żałuję:-)