Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarda zawodniczka

kto się ze mną pościga?- 4 tygodnie

Polecane posty

Gość twarda zawodniczka

od 28.05 do 25.06, kto wiecej zrzuci, wszelkie chwyty dozwolone :classic_cool: juz troche schudlam, ale od dluzszego czasu zaniedbuje wszystko, a czas mnie goni. mam 161 cm wrostu i waze.. no wlasnie nie wiem dokladnie, ale chyba jakos 69-70 kg:( chcialabym w te 4 tyg zrzucic 8 kg. jesli ktos chce pisac o jojo, albo ze niezdrowo to: take it easy :classic_cool: jest ktos chetny? z duzo motywacja?:)

Gość Martiii
Ja bardzo chetnie! Jade na spotkanie klasowe koniec czerwca i musze (MUSZE) schudnac. Przy 166cm waze 63 kg :( niby nie tak duzo, ale w spodniach wygladam okropnie (a poza tym ci ktorzy mnie znali z 10cioma kg mniej na pewno by sie zdziwili peraz). Masz jakies pomysly na szybka diete?

Martii, witam:) no to pewnie nie wygladasz zle, ale zapraszam do wyscigu;) sposoby? w miare malo jesc ale bez przesady, po prostu. chcialabym tryzmac 700 kcal, ja mam kalkulator w oczach, wiec jakos sie specjalnie nie musze wysilac:D dodam jeszcze, ze mam 23 lata, a Ty?

Gość kikimimikiki
ja chce to od kiedy zaczynamy?

Gość Martiii
Ja 26 (a podobno z wiekiem coraz trudniej sie odchudzac, wiec to teraz albo nigdy :) ). Ja tez na 10 kg w miesiac nie licze, ale zeby chociaz polowe... w kazdym razie 10 kg to cel koncowy, zobaczymy co sie da zrobic w miesiac. Ja od jutra robie porzadek w szafkach i wywalam wszystko co kaloryczne i do dziela :). A moja motywacja to oczywiscie docinki znajomych (kiedys podobno bylam chudzielcem) ktorych nie chcialabym musiec znosic ;). A jaki jest twoj powod ze w miesiac???

kikimikiki, tak jak w pierwszym posci napisane od 28.05, czyli od JUTRA;) napisz swoje "niezbedne dane":p moze byc jutro. ja tez dopiero jutro wstawie w stopke wage.

moj powod? bal absolutroyjny... jesli chodzi o koncowy cel, to mam wiecej do zrzucenia. ale jak na razie chce te 8kg, a pozniej dalej lece z koksem:P

Gość Martiii
no to staramy sie powrocic do chudzielstwa :) Tylko sie nie zgubcie po drodze, bo jak siebie znam to bez dopingu nie dam rady sama :(

jakie nie dam rady? 😠 a moze i dobrze, prznajmniej wygram wyscig i zaloze zolty tykocik lidera :classic_cool::D a co do tej chudosci, to mi wcale niespieszno, wystarczy, ze bede szczupla;)

proponuje podawac wage 2 razy w tyg (w czwarti i poniedzialki), wazymy sie oczywiscie rano naczczo bez odzienia :classic_cool: uznaje, ze na razie jest nas trzy, moze jeszcze ktos rano dolaczy:)

Gość Martiii
oh czyli jutro pierwsze wazenie!!! Az sie troche boje bo to 63 to podalam tak z glowy (bo juz przestalam sie wazyc z miesiac - jak czlowiek nie chudnie to go ta waga tylko dobija). A sport jakis macie zamiar uprawiac?

hej szukam fajnego topiku który nie upadnie za 2 tyg ale chyba ja sie tu nie nadaje bo moja waga uczepiła sie 60 i ani drgnie :( schudłam juz 7 kg ale jeszcze chce ok 8-10 oj będzie to trudne ... moim problemem jest to że mało ćwiczę !!!!!

gumikawka, dołączj, dołączaj:) kurcze, jestem z Was największa 😭 sport? tak, tylko czasami (teraz to czasami zorbilo sie codziennie:o) mam lenia... a skad jestescie? moze bysmy razem biegaly?

Gość Martiii
no to ja zaczynam, bo jestem na urlopie i caly dzien nic nie robie tylko mysle o jedzeniu! Wiec waga dzis to 62,5 (yeay!) i na pewno dlatego ze wczoraj nie zjadlam kolacji :) Ale za to zero sportu bo brzydko dzisiaj i nie chce mi sie wychodzic. A co u was dziewczyny?

Gość neina
To ja się do Was dołącze ;) chociaz mam już swój topik;p ale tam zostałam prawie sama, a pierwszego dnia były 4 osoby:) ;) twarda zawodniczka ważę tyle co ty;p i mam tyle samo wzrostu;p tz, teraz to 67,7 ;) ale narazie to raczej sama woda poszła;p

Też sie przyłacze pewnie bede na samym koncu peletonu :D bo mam słomiany zapał , kurcze po raz którys zaczynam diete i nic :/ moj plan to mż i jak najwiecej ruchu.. dzis nabyłam wreszcie dresik i zaczynam, od jutra :) jestem z woj. slaskiego lat 23 158/58 mam nadzieje ze sie kwalifikuje do wyscigu.. :)pozdrawiam

No narazie jest dobrze nawet głodna nie jestem co jest az dziwne bo o tej porze dopada mnie nie mały a duzy głod :D w ogóle fajna ta maskotka z reklamy danio .. to tak na marginesie.. :) pierwszy dzien mysle nie był zły a Wy jaki bilans na dzis dodatni , ujemny ?:)

No narazie jest dobrze nawet głodna nie jestem co jest az dziwne bo o tej porze dopada mnie nie mały a duzy głod :D w ogóle fajna ta maskotka z reklamy danio .. to tak na marginesie.. :) pierwszy dzien mysle nie był zły a Wy jaki bilans na dzis dodatni , ujemny ?:)

witam wszystie zawodniczki;) no dziewczyny.. to ja jesdnak jest najciezsza:( mam nadzieje, ze bedde tez najtwardsza:P u mnie tak średnio z jedzeniem, na razie nic nie cwiczylam, moze chociaz pol godzinki pokrecepozniej hula-hop...

Gość beautiful things
ja też chcę :)

Gość beautiful things
:(

Gość heheeeeeeee
A potem będzie konkurs, która ma większy efekt jojo? Bo na taki czekam :D