Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarda zawodniczka

kto się ze mną pościga?- 4 tygodnie

Polecane posty

o jejusku :) ale jestes aktywna ;] fajnie po wiosce tak smigac.. ale własnie mankament to to ze dla niektórych bieganie, jezdzenie na rolkach to jakies novum czy cus.. i sa bardzo zafrasowani gapia sie i gapia :/ ehh ;] co ja dzis zjadłam ; jajecznica na sniadanie, pomaranczke,na obiad kapusniak , na kolacje 1/2 białego sera i dwa pomidorki ;] do tego 3 kawy, 3 czerwone herbaty 1 l mineralnej :)

Gość o jejusku
szkoda tylko że samemu , razem jeździ się lepiej :( jak będziemy szczupłe sexi laski to wtedy mogą sie na nas gapić :D

o jejusku, co to jest miramelka? U mnie dzisiaj dzien kanapkowy bo nie bylo czasu na nic innego :( nie najlepsze to bo same wegle, ale coz... sniadanie kanapka z plastrem indyka obiad - kanapka z plastrem indyka i druga z pasztecikiem kolacja - a co tam, kisielow dwoch :) czarno ja widze to wazenie czwartkowe, o cholera to juz jutro! (a chcialam powiedziec ze jutro sie drastyczniej poodchudzam :) no nic oby ten zrzucony kilogram chociaz nie wrocil...

ok alez ja glupia jestem zle przeczytalam ta mineralke i wyczedl exotycznie miramelka hihihi :))

martii ---> mineralka , woda mineralna :D nie lubię jej jak nie wiem co ale się do niej zmuszam :P

a kisiel to nie ma dużo kalori tak mi się cos wydaje tylko ze węglowodanów sporo i wogle taki chmiczny :D galaretka też ma mało i to wiem napewno :P a może ja sobie jutro zrobiem galaretkę.... za takie grzeszki to chyba nie karzą :)

witam ;) u mnie dzis o wieeele lepiej. zjadlam z 3 miseczki sałatki makaronowej (ale rozlozone na caly dzien do salatki dodaje sie makaron :D kiszone (chyba:) ogorki,kukurydze,szynke w kostke,papryke,jajka i troche majonezu) swoja droga jest pyszna i mozna sie najesc:P no troche jej zjadlam,nie powiem ale nie przejmuje sie tym bardzo :D do tego zjadlam 1 kromeczke chleba taka z konca bochenka:P i z 200g truskawek?? a i zpaomnialabym 2 chipsy od mojego faceta:P wiec ogolnie jest dobrze:) cwicyzc nie cwiczylam ale caly dzien bardziej zalatna niz zwykle bylam wiec na pewno cos tam spalilam:P pozdrawiam Was wszystkie :))) Jejusku, ja za to uwiebliam wode mineralna:P pije jej conajmniej 3 litry dziennie + inne plyny;] czasami martwilam sie ze to za duzo i czy nie jestem chora np na cukrzyce? ale badania wykazaly ze wszystko w porzadku wiec mzowe tyle moj organizm potrzebuje :P

o jejusku no co Ty nie opuszczaj nas :) No motywujemy sie ...nie uciekaj.. dzis dzien wazenia ja bez zmian... eh eh niestety ale co tam wyscig jeszcze sie nie skonczył a jak u Was?

Gość o jejeuśku
ja sie nie ważyłam i nie zważe dziś, może za tydzień dopiero bo nie chcę się przerazic topik upada, właścicialki nie ma już kilka dni :(

u mnie klapa waga spadla minimalnie do 61 :( jestem pewna ze to ten dzien kanapkowy zawinil, ale dzis sie poprawilam :) porzadny dzien dietki z weglami (i to niewiele ) tylko rano, obiad juz zjedzony (nawet 2 sniadania dzis nie bylo z powodu braku czasu) i juz od godziny jade na herbatkach i wodzie, bo przez te upaly sie chyba odwodnilam :( w kazdym razie nie opuszczam rak, i kontynuuje... zostalo 22 dni, spokojnie dojade do 57 moze nawet nizej :) najtrudniejsze kilogramy (te pierwsze) juz za mna

Witam :) fakt nasza twarda zawodniczka gdzis nam sie zagubiła.. ale moze cwiczy hardo bo chce wygrac wyscig ;) Martii pewnie ze bedzie 57 a u mnie 52 :) trzeba czasu co nagle to po.. heh nie ma to jak stare porzekadło.. ale dzis mnie boli zab.. co utrudnia mi pałaszowanie wiec ja dzis głownie na płynach.. O jejusku .. jak tam rolki ? chyba za zimno prawda? A słuchajcie co myslicie o cwiczeniach z dvd ? zastanawiam sie czy sobie nie nabyc.. w sumie na allegro mały wybór ale moze jeszcze poszukam :)

Gość o jejuśu
zimno nie jest ale czase jest silny wiatr a to wcale nie buduje ;) ale jeździłam dzis trochę, 10 minut tylko ale zawsze coś :) i grałam pa paletki :P ćwiczenia na dvd? jeżeli o mnie chodzi to ja ogulnie nie lubie takich ćwiczeń, ledwo ćwiczę a6w więc na dvd to ja się nie piszę no ale jak ktoś lubi to lepiej "z kimś" włsąnie :D

hej nikogo nie ma? ja tam sie ciesze, dzisiaj zjadlam nawet mniej niz w tygodniu, a przeciez siedzialam caly dzien w domu wiec wiecej pokus. Na jutro sobie to samo zaplanowalam i mam nadzieje ze w poniedzialek w koncu zobacze 5 z przodu :)) ale co do sportu to slabiutko, jakos mi sie ostatnio nie chcialo cwiczyc za bardzo, chyba ze sprzatanie sie wlicza w cwiczenia (pol dnia dzisiaj, ale domek lsni) :)) mam nadzieje ze nie padlyscie gdzies po drodze i ze dalej sie odchudzacie!

hej hej laseczki juz jestem mialam zawalenie ...dieta jakos idzie ok 1.5 kg mniej szkoda tak wolno to idzie...:((((((

Czesc zawodniczki :) Ach nadal zastój.. wiecie od jutra zaczyanm diete owocowo-warzywna, kiedys fajnie udało sie schudnac.. a teraz duzo owoców i warzyw.. :) ciekawa jestem czy tu jeszcze zagladacie.. ja sie zastanawiam czy o jejusku sie przeniosłas? bo jak cos pojde w Twoje slady :D tylko napisz gdzie ;p

hej u mnie dzis 59,6 (w koncu ta 5 ) ale teraz juz mniej mi sie chce jesc, wiec bede sie dalej ograniczac na maxa :) widze ze juz wszyscy sie rozmyslili z wlascicielka wlacznie!!! dziewczyny, trzeba wytrwac inaczej te kilogramy nigdy nie spadna!!! Dzis nie mam czasu ale jutro zmienie stopke :D