Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa

boli mnie szczescie faceta w ktorym sie zakochalam pomocy!!!!

Polecane posty

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa

on jest w zwiazku z inna kobieta sa szczesliwi a ja zamiast o nim zapmniec to ciagle rycze nie umiem sie od tego oderwac:(

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
tyle ze ja jestem tak przybita ze nie mamsily na nowa milosc calyczas sie aktuje ze jestem beznadziejna skoro facet jest z inna szczesliwy:Owiem ze to glupie ale tak mam

Gość RUCHAŁ ICH PIES
wez laska znajdz se chlopa wtedy Ci przejdzie.taka prawda

Nie zamartwiaj sie i olej to. To nic nie da. Sprobuj sie nie smutkac,zal Twoich lez Ewo. Ty tez kiedys znajdziesz swoje szczescie;-)

o nim zapmniec to ciagle rycze nie umiem sie od tego oderwac" jesli mieszkasz w Warszawie .Wrocławiu.Krakowie to masz szczescie :D w tych miastach jest sporo mostów :P

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie umiem,jeszcze ta wiadomosc o ich slubie mnie dobila ciagle sie ludzilam:(

Ciesz się jego szczęsciem, obraca inna a ty ryczysz, głupota... Srał go pies, miliony fajnych facetów na świecie.;)

Ewka nie wyglupiaj sie;-) Po co sie ludzic? Moze nie byl Ciebie wart?

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
scania tak mi zle nawet nie wiesz nie jestem w stanie nic robic... ta wiadomosc a arzcej podejrzenia mnie dobily obwiniam siebie o to, bo nic mu nie pwoiedzialam tak doslwonie

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
w dodatku jestem starsznie podla bo w glebi serca chce aby im sie nie udalo:( to wstretne z mojej strony...

Co by to dalo gdybys mu powiedziala doslownie? Nic,skoro jego uczucia sa gdzies indziej. Taka rozmowa bolalaby jeszcze bardziej. No usmiechnij sie troche;-)

w moim zyciu tez byl ktos kogo slub i zwiazek mnie dobija.niech bedzie szczesliwy ale wolalabym zeby ta jego tak sie tym szczesciem z nim nie obnosila i nie okazywala calemu swiatu swojej wyzszosci tylko dlatego ze za niego wyszla.

Czy ja wiem czy wstretne? Ludzka lekka zlosliwosc-nie martw sie przejdzie

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wiem bo z poczatku cos tam miedzy nami sie zcaczynalo stad moje zludzenia obwiniam sie, nie umiem przestac nie wiem co sie ze mna dzieje samoocena moja spadla chyba do -100:(

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja dzieki bogu ich nie widuje, sa daleko w sumie jak ja zobaczylam to nie rozumialm co taki fajny facet widzi w takiej dziewczynie znow bylam podla..bo z calego serca jej nienawidze...i cholernie zazdroszcze:(

Ewa nie ma tego zlego.... Czesto jest tak ze docenia sie cos kiedy sie to straci. Widze to po mojej ex,ale niestety jej czas w moim zyciu sie skonczyl

dziewczyny nic tylko tracicie czas zdrowie i nerwy :-(

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
boje sie ze bede juz to rozpamietywac zawsze, i zostane sama:(

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
fakt zdrowie i nerwy, ja zaraz na sama mysl mam mdlosci, strasznie sie denerwuje:(

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
a bylo juz dobrze, paremc z daleka od nich, zapominalam a tu przyszla ta niby wiadomosc niepotwierdzona zreszta ale mysleze to prawda i cala sie tzrese z nerwow...odbilo mi

Hmmm nie wypada mi sie pytac o Twoj wiek droga Ewo. Teraz widzisz wszystko w czarnych kolorach,zobaczysz bedzie lepiej. Musisz poprostu sprobowac zamknac ten rozdzial i patrzec w przyszlosc.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiek, no wlasniedosc sporo juz jak na takie problemy 25 ciagle mi sie wydaje ze gdybym mu pow byloby inaczej ale ta wizja ich szczescia tak strasznie mnie boli ze nie wytzrumuje czasami:( powinnam sie cieszyc ze chociaz jemu sie udalo, prawda?

Gość bon apetiit
nie użalaj się nad sobą. Poznasz na pewno kogoś nowego.

Cieszyc,nie cieszyc nie gra roli.Dziewczyno jestes mloda,a tego kwiatu pol swiatu. ;-)

Czy dobrze go znasz? Nie idealizuj tego chłopaka. Pomyśl, że i on ma wady i pewnie mielibyście w związku problemy, jak wszyscy. Pomyśl, że on też beka, pierdzi i dłubie w nosie;-) Będziesz to rozpamiętywać dopóki nie powiesz sobie, że to nie jest żaden ideał ani Twój książę z bajki... Po prostu fajny facet, a Ty znajdziesz drugiego, jeszcze lepszego. Nie idealizuj go! To najgorsze, co może być... Potem przez całe życie ludzie sobie mówią, że tamten to by taki nie był... A to nieprawda! Zacznij sobie przypominać wszystko co Ci się kiedyś w nim nie podobał. Spróbuj go sobie obrzydzić:-)

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 dni temu tak sie poryczalam ze az sama sie zdziwilam ze mozna wyc cala godzine:( nie wiemjak z tego wyjsc...:(chyba jestem slaba osobka

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
do hapo czasami tak robie, ale to nie pomaga na dlugo moze i jest beznadziejny kurcze ale jakos z tamta dziewczyna potrafi byc szczesliwy?i co ona takiego ma:(? dobija mnie to mysl

Otwieraj oczy i serduszko na nowa milosc mowie Ci