Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbjhjh8888

KOBIETKI WY SIE ZNACIE.PORADZICIE JAKIE KOLORY DO TAKIEJ SPÓDNICY PASUJĄ ?PROSZE

Polecane posty

Gość bbjhjh8888

nie mam fotki niestety ale znalazłam w szafie spodnice taką indyjską która mama przywiozła raz z INDII...jest bardzo fajna taka pod kolana i szersza z cienkiego indyjskiego jedwabiu i jest cala w fioletowych kolorkach w takie wzory indyjskie własnie..ale ja mam pytanie ..co do takiej spodnicy pasuje ..jakie buty i kolor ich i jakie koszulki i ich kolor..dzieki z góry nawet nie wiem czy takie spodnice są modne i czy nie wyjde na kretynke jak ja załoze..

Gość bbjhjh8888
no to jest taki fiolet ciemniejszy taki zimny a nei pastelowy ale to są rózne wzory na tej spodnicy ..generalnie jest cala utrzymana w fioletowym kolorze i taka indyjska własnie..

Gość dżager
do takiej spódnicy to chyba pasuja jedolite dopasowane bluzki, może jakies topiki, też pomyslałam o żółtym kolorze, może zielony, albo poprostu biały na lato, buty... moim zdaniem sandałki na płaskim będą ok

Gość szmaragdowa zielen

Gość jasny braz moze byc
capuccino, wiele zalezy od twojej karnacji i koloru wlosow, jesli masz ciemna i ciemne wlosy ubierz szmaragdowy, zolty, moze byc bialy , jesli jestes blondynka z jasna cera to czarny, jasny braz i nie zapomnij o faknych dodatkach p.s. tez chcialbym gdzies dorwac taka spodnice :D

Gość bbjhjh8888
DZIEKI KOCHANE A TE SANDAŁKI PLASKIE MOGA BYC W TAKIM BRĄZOWYM KOLORZE ALBO BEŻOWYM ?

Gość g67676
sandalki tylko czarne pasuja

ja bym chyba postawiła na bezpieczny czarny - np.jakiś dopsowany top z cienkiej bawełny- taki fajny ostatnio w mango dostałam a buty to w sumie nie wiem , ale ja kocham japonki - i ubrałabym właśnie czarne japonki a do tego mała torebka czarna na cienkim długim pasku noszona tak na skos , fajnie upiąć włoski - heh - już sobie to wszystko wyobrażam i wydaje mi się, że było by całkiem fajnie

ah nie doczytałam - ona ma tam jakieś brązy jeszcze... - w sumie brąz z czarnym jakoś tak się nie komponuje fajnie więc nie wiem - bo sam fiolet we wzory plus czarny byłoby ok