Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 28, 2009 tym razem upolowałam taki stoliczek :D http://www.casaitalia.pl/images/offer/Konsole%252C%2520%25C5%2581awy/1.stoliczek%2520MC%2520098.jpg czy wam również zdarzają się udane akcje śmietnikowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zofia spod samiuśki8ch tater Napisano Maj 28, 2009 ze śmietnika? oO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewidzialny_ 0 Napisano Maj 28, 2009 a zamiast stolika co jeszcze "upolowałaś" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Maj 28, 2009 pasuje do moich mebli w salonie, możesz mi dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miś Czarodziej 0 Napisano Maj 28, 2009 wprawdzie to nie Ludwik-Filip ale też antyk . pózny Gdańsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pusty worek starego onanisty Napisano Maj 28, 2009 ten jak mu tam...nieznany01 (chyba:o) tez tak robi skalska wiec zadna mi to nowosc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaney 0 Napisano Maj 28, 2009 lusa.....! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 28, 2009 np. super lampę stojącą z abażurem z włosia a\'la lata 70-te :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Maj 28, 2009 :o Jestem zniesmaczony.. :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tatuaż będę mieć Napisano Maj 28, 2009 dawaj fotki tych ''znalezisk'' :P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 28, 2009 nie mogłam przejść obok ładnych rzeczy obojętnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ze co Napisano Maj 28, 2009 Luśka a ja myślałam, ze Ty poważna kobieta jesteś :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miś Czarodziej 0 Napisano Maj 28, 2009 to już inteligencja pracujaca stolicy po smietnikach grzebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 28, 2009 ja jestem bardzo poważna ale w dobie kryzysu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewidzialny_ 0 Napisano Maj 28, 2009 a jakiś sprzęt RTV-AGD ? też sobie wciągłaś do siebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Maj 28, 2009 Wszystko przez ten kryzys.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaney 0 Napisano Maj 28, 2009 stolik jest spoko, w germanii to nie wyrzucają tylko wystawiają przed dom,a polaczki przywożą to do polandii o sprzedają po horrendalnych cenach w antykach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 28, 2009 kiedyś znalazłam radiomagnetofon kasprzak sprawny oddałam babci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duszek123123 0 Napisano Maj 28, 2009 gdzie ty na to trafiłaś? w centrum gdzieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 28, 2009 na Żoliborzu, na Bielanach no nie uwierzę że niczego nie znaleźliście? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Maj 28, 2009 Lusesita...a czy do grzebania w kubłach śmietnikowych używasz kija ? czy wolisz łapami przebierać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 28, 2009 :O ludzie takich rzeczy do pojemników nie wrzucają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buszmenka 0 Napisano Maj 28, 2009 spoko stolik Ja mieszkam daleko i tu ludzie wystawiaja do wyrzucenia takie rzeczy, ze w glowie sie nie miesci, ale za to ja mam kilka ladnych antykow i chyba nawet wartosciowych, ale nie znam sie na wycenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaney 0 Napisano Maj 28, 2009 w dzień przynisłaś? samochodzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 28, 2009 za dnia :) na nogach bo niedaleko było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaney 0 Napisano Maj 28, 2009 szallona TY ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiek co lubi anal.... Napisano Maj 28, 2009 moja babcia znosi cuda na kiju, ale ona jest w podeszłym wieku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolene. 0 Napisano Maj 28, 2009 chyba musze zacząć przeczesywać pobliskie kontenery :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JAMAJKA270883 Napisano Maj 28, 2009 jak dla mnie pierwsza klasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JAMAJKA270883 Napisano Maj 28, 2009 tylko szkoda ze nie znalazlas na smietniku tylko ze stronki sciagnelaz zdjecie nie ladnie tak klamac a moze chcialas nas w ten sposob zacheciac do buszowanaia na smietniskach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach