Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

Jak się zmienić?

Polecane posty

Mam problem ze sobą, daję się wykorzystywać... oczywiście nie chodzi tu o jakieś sytuacje erotyczne;p Juz pisze jak sytuacja wygląda: Mieszkam z bratem u moich dziadków: mamy dla siebie jedno piętro. Brat ma 23 lata ja 20 Z racji tego, że mamy dużo miejsca dla siebie, nasze drugie połówki większość czasu spędzają u nas. co wiąże się ze wspólnymi posiłkami, kawką itpe no i oczywiście ja wszystko robie, ja podaję jedzenie, kawę, ja za nimi sprzątam i zmywam. Nawet jak brat ze swoją dziewczyną zrobią sobie sami kolację (co jest rzadkością ) to i tak ja za nimi sprzątam Mój facet oczywiście mi pomaga, ale wiadomo facet jak to facet wszystkiego nie zrobi... A z drugiej strony z jakiej racji mój facet ma sprzątać za moim bratem i jego dziewczyną?? Nie wiem jak mam rozwiązać tą sytuacje? głupio jest mi powiedzieć żeby za sobą myli... a z drugiej strony zjemy coś wspólnie, poźniej oni idą sobie do siebie, a ja sprzątam zamiast również miło spędzić czas z moim facetem ;-/ czasem nawet jak mamy coś słodkiego do zjedzenia, jakieś batoniki czy coś i nie starcza dla wszystkich to oczywiście ja nie jem ostatnio zrobiłam pizze i właściwie dostało mi się z tego pół małego kawałka dość tego, nie jestem matką polką. Tylko jak to zmienić? pogadać z bratem? już wiele razy coś wspominałam i bez efektów. uderzać od razu do jego laski głupio mi:-/ zostawiać syf w mieszkaniu? czy po prostu sprzątać tylko za sobą i za moim facetem?

no właśnie nie wiem skąd:-P ale mam głupie wrażenie, że u nas w domu to ja zastępuję mamę i muszę to wszystko robić