Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedroneczka moja

Czy kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Gość potwiedzam dziwna jest jessy
chyba nie ma chlopa tak mi sie cos o uszy obiło i wyzywa sie na innych dziewczynach-zflustrowana dziopa

Gość a ja do niej nic nie miałam
nawet jak się wymądrzała, wkurzyła mnie jedynie na topiku zachwalającym cesarkę jak wyzywała mamy rodzące naturalnie. Ja sama rodziłam przez CC ale nie wyzywam matek rodzących SN bo nie mam o tym zielonego pojęcia a ona jechała po każdej jaka to ona super bo niby ciasna a one na pewno szerokie, nie lubię takiego gadania i tylko w tedy jakbym ją spotkała to bym jej w ryj strzeliła za takie gadanie o innych matkach

Gość mój ty boziu
"Przynajmniej nie wyglądam w szpilkach, które uwielbiam jak slup telegraficzny" nawet po polsku nie umie pisać:-D

Gość a ja do niej nic nie miałam
hahaha czyli że jessy lubi szpilki tak jak lubi słupy nowe zboczenie?

Gość Jessy28
nie mam zamaru sie szmaciankom tłumaczyc co wczoraj dostały po dupie , pozdrawiam kaszaloty.

Gość JA NIE WIERZĘ W TO
że ona ma 28 lat, nie wierzę tez w to, ze ma dziecko, to niemożliwe! a jeśli tak jest, to jest to zwykła patologia, bo brak tej dziewczynie kultury i inteligencji, ja rozumiem, ze można mieć odmienne poglady, ale ładować się wszędzie i obrażać, wytykać, wyzywać ot tak sobie, to jest zwykłe buractwo i obawiam sie co za dziecko wyrosnie z takiej matki zrodzone. dlatego powtarzam nie wierzę, zeby to coś miało potomka i w ten sposób, niepowazny, niegrzeczny, świński się odzywało. poza tym jak mozna być tak bezdennie tępym i pustym by pisać wszędzie o tych swoich 45 kilogramach, no naprawdę dno to jest dla mnie:-o

potwierdza czym jest a czym ty masz sie tłumaczyc buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak kazdy cie tu zna wszedzie szydzisz i wysmiewasz sie ja od ciebie nic nie dostalam nawet po doopie a CIE NIE LUBIE!!!!!!!na odleglosc czuc od ciebie zgnilizne!

Gość jessy lansiaraaa
jessy cos dawno w delegacje na majorke nie jechałas :) zumi ci padło czy jak :)

Gość tak tak tak nie odpowiadaj
bo i jak masz odpowiedzieć, jak po polsku nie umiesz zdania sklecić, już Cię widzę na tym słupie hahahahah:-D długo nie trzeba było czekac byś sama się osmieszyła chudzinko:-D

Gość Jessy28
hahahahahah

i to nie chodzi nawet o te jej 45 kg tylko o ta wyzszosc bo duzo jest zgrabnych dziewczyn ale tego nie wylewa wszem i wobec a na dodatek szydzi z kobiet po porodzie sn

Gość ale bekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
JESSY = SŁUP TELEGRAFICZNY:-D uwielbia szpilki jak słup telegraficzny:-D mało ze stołka nie spadłam uhuhuhuhuhuahahahahahhaehehehehehehehehehehhehe - inteligentka nie ma co:-D

Gość tak ona nioe ma meza
i bije jej na glowe brak seksu i mysli ze faceci leca na jej kosci chlop nie pies na kosci nie leci tak moj facet mowi i chce zebym przytyla

Gość Jessy28
cos sie slabo staracie, tylko na tyle was stać?slabiutko, słabiutko.

Gość i co fajnie ci jessy 28 jak
po tobie jada?????????? poczuj ten komfort to samo robilas zasrana 159cm

Gość nonononooooooooo
jessy poległa, porażka, upadek:-D nie dość, ze żre żarcie z dolnych półek, to do tego kawał analfabetki, ale czemu się dziwić, poziom zero DNO do kwadratu:-o

Gość Jessy28
spływa to po mnie jak po kaczuszce,

Gość nie wiedzialam ze ona taka
strasznie duzo na nia nalatuje ale w sumie nie dziwie sie jak tak postepuje

Gość nonononooooooooo
o to nawet nie wiedziałam, że chłopa nie ma i wszystko jasne:-D tylko dziecka szkoda:-o patologiczna rodzinka:-)

Gość to niech ci spływa
NIKT CIE NIE LUBI !w realu pewnie zreszta tez!

Gość tak tak yhm
spływa, akurat, jakby spłynęło, to bys tu nie siedziała i nie odpisywała jak idiotka na kazdego prawie posta, ale nie ty czytasz i udajesz luzarę, a piana ci na ryj idzie, ze wyszło, ze tępa jesteś, że nawet chłopa nie umiesz przy sobie utrzymać, ze jestes wsiunka co żre gówno i nawet dzieciaka nie umie wychować w normalnych, ludzkich warunkach, a nie w jakimś burdeliku - melince. a tak na koniec życze ci, zeby twoje dziecko ktoś w życiu tak właśnie traktował jak ty innych:) i przypomniesz sobie jeszcze kochaniutka moje słowa jak do Ciebie przyjdzie z płaczem, jestem pewna, zę tak będzie, oliwa zawsze sprawiedliwa. trochę klasy w życiu dziewczyno i skromności:)

Gość Jessy28
typowe teksty przerośniętych matek polek , bachory puszczone w samopas, te siedzą na kafeterii cale dnie, kroliczyce rozpłodowe po podstawówkach ,albo i nie, na utrzymaniu męża, tu się zala że stary przy bachorach nie pomaga, tam ze stary zdradza, itd, itd, szkoda słow, i tylko prawde którejść napisać to boli,oj boli, no ale najlepsza obroną jest atak, tylko słabiutki wam powiem A wasze tanie teksty mnie nie godza wcale, bo znam swoją wartość, jestem szczęśliwa i to mi wystarczy.

Gość gtuikkooor
jejku jaki debil-ka się tu wypowiada!!!!!!!!!!!!!To jakiś nieudacznik życiowy.Wszyscy maja cię w d u p i e to tu sie wyżywasz.Ale żałość,taki bezmózgowiec.Nie dziwię się że wszyscy mają cię w d****ie.I jeszcze gardzisz jedzeniem ,którym cię częstuja w gościch,ja bym cię za próg nie wpuścia śmierdziuchu!!!!!!!!!!

Gość Jessy28
z tym chłopem to ciekawe w sumie bo pierwsze słyszę.hahahahaha żegnam szkoda słów,

Gość przestańcie tego dzieciaka
żałować, przecież to już na 100% jakiś głupek, a jakie ono geny ma, tępy dzieciak tępej mamuski, taki sam nieudacznik wyrośnie i zycie przegra:-o nic dobrego z ledźwi takiej piczki pustej nie wyjdzie

Gość gtuikkooor
to jest do tej osoby która nawet swego nicku nie wpisała.nic dodać nic ująć

Gość boli cie bo nie masz chlopa
dziewczyno znajdz se jakiegos kolesia niech cie machnie i bedziesz zadowolon a a nie po matkach jezdzisz jak ci sie podoba

Gość jessy Twoja
WARTOŚĆ JEST OGROMNA! widac to po postach, wszyscy ci zazdroszczą zapewne tych 45 kg!!!!! ale DNO!

Biedronka to jest to: -wkladki higieniczne -pampersy Dada --płatki kosmetyczne -chusteczki higieniczne- tanocha a b.dobre -płyn do naczyn Kraft -super -chipsy Jak sobie przypomne to dopisze;)

Gość boli cie bo nie masz chlopa
a jak jakiegos masz to zdradza ci z jkas laska p[rzy kosci bo duza zawisc masz do takich lasek