Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedroneczka moja

Czy kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Gość Jessy28
obyscie zdechły i wasze głupkowate bachory tez. głupie kurwy

Gość Jessy28
pewne zyczenia się spełniają. jestem dobrej mysli.

Gość oj jessy 28 sie zdenerwowala
piana z geby idzie jak cza

jessy a ciebie mąż nie utrzymuje ?:) nie mów że pracujesz bo całe dnie na kafeterii siedzisz :) co to za praca :) już wiemy ze w delegacje myszką po zumi lubidz jeździć ale zdradź nam coś jeszcze :)

Gość Jessy28
a meza takiego jak mam chciałbybyście mieć głupie pizdy rozjechane.widac ze dawno was nikt nie stukal ,bo pierdolicie od rzeczy.

Gość boli sie prawda kochana jessy
czyli trafiony w twoj czuły punkt zostawil cie dla grubszej buhahahahaa

Gość nawet madonna ci prawde
napisala kuzwa 45 kg wazy i mysli ze laskja z niej pelno wkolo ladnych zgrabnych dziewczyn a ta paniusie rznie

ja Twojego męża nie chce starczy mi mój :) Ale dajmy jej spokój, to taka kafeteryjna erynia nadaje temu forum koloryt :) i prosze się nie śmiach z liliutow ja mam też tylko 160 cm wzrostu :)

Gość po jej slownictwie widac
co z niej za gagatek

Gość 1987456
U mnie w biedronca mleko w kartonie jest po 1,37 1 litr i jogurty male po 0,49 i banany po 2,79 superrrrr

Gość oj jessy jessy
a twój "mąż" to też taki mikrus, czy tylko do przyrodzenia mu sięgasz?

Gość bluelaugne.
jessy z którego to już tematu cię wypędzono ??:):):):):):) liczysz czasami ??:):):):

Gość jessy28
w końcu kurwt pozdychały:D

Gość jestem pod
wrażeniem - rzeczywiście ślicznotka :p

Gość 1987456
ahhahah dobre ,dzieki zawsze ja chcialam zobaczyc,prosilam ja o fotki ale nigdy nie chciala dac.Jestescie wielkie...

Gość a ja do niej nic nie miałam
Jessy a jak Ty masz na imie?

Gość dziub dziubek
ej a nie mieliscie czasem pisac co w biedronce kupujecie???

no mieliśmy ale jakoś wyszło inaczej :) wracając do tematu fajne tam mają ściereczki z mikrofibry chusteczki nasączane do mebli i do kuchni też są spoko konfitury maści wszelakiej koncentrat pomidorowy pudliszki taniej niż gdziekolwiek indziej oliwe z oliwek miewają dobrą mieszanke mrozoną chińską też lubie biedronkową wiecej nie pamietam, teraz mam za daleko i nie chodze tam zbyt często

Gość tagine
Zachecamy do wyprobowania marokanskich naczyn ceramicznych tagine przznaczonych do gotowania na ogniu. Poznaj tajniki arabskiej kuchni. www.marokostyle.com

Gość 1987456
ciasto francuskie jest ok i tanie ,mleko,chusteczki dla dzieci,papier taoletowy,makarony,sosy itp. Wszystko co sie da kupije w biedronie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ciasto francuskie
Nie widziałam nigdy w Biedronce, gdzie to leży?

Gość ja chętnie kupuję
Sok pomidorowy 100% 1L - 1.79zl Tost pszenny 500gr - 1.59zl Jogurt kiwi / bananowy 500gr - 1.99zl Margaryna Dobra 48% tluszczu 500gr - 2.29zl Cwiartki z kurczaka (tacki) - 6.50zl/kg DLA POROWNANIA CENY Z REAL'a: Sok pomidorowy - 2.29zl za 1L Tost najtanszy 2.49zl, drozszy nawet 4-5zl za 500gr Jogurt 500gr - 2.20zl i wiecej Margaryna 45-50% 500gr - 2.79zl najtansza Cwiartki z kurczaka (tacki) - 11.80zl/kg KOMUS NIE PASUJE BIEDRONKA? :)

Gość ja chętnie kupuję
jeszcze napoje energetyczne Be Power 1L za 2.29zł - naprawdę super!

Gość chipsy biedronkowe
i jogurty Fruvita przebijają wszystkie inne.:D

Gość waria
ja mam w swoim mieście carrefour,kaufland,polo market,lidl i biedronkę Ostatnio kupuję w biedronce bo tam naprawdę jest tanio i produkty bardzo dobre :-):-)

Gość Marcin pń
Kiedyś podchodziłem do tego tyypu sklepów z bardzo dużą rezerwą tak na prawdę to nie odwiedzałem ich i nic nie kupowałem, twierdziłem że nic wartościowego tam nie ma. Pierwszy raz na zakupach tam byłem za namową mojej obecnej narzeczonej a wówczas świeżej dziewczyny. Kupiliśmy chyba jakies słodycze. Spróbowałem i się sam zaskoczyłem, kurcze nie jest takie złe, patrzę na wytwórcę i widze wawel, rozmawiam ze znajomym przedstawicielem handlowym i dowiaduje się ze to sa te same produkty co oryginalne wawela. Myślę hmm trzeba spróbowac reszty. No i wciagnąłem sie w to, przyznam się ze nie wszystko jest dobrze ale 80 % jest ok. A produkty pod swoistymi nazwami produkują Polscy i swiatowi potentaci na rynku. Ogólnie juz nie robię zakupów w tesco czy innych tego typu marketach a jadę do biedry jak to na nia mówie i wybieram sprawdzone produkty. Pozdrawiam

Gość Lukassss
Witam; W takiej Gdyni np. to jest ALMA ; sklep na redłowie ; CENY naprawdę powalają .MARŻA na produkcie[ szczegolnie luksusowym ] około 50% ale co ciekawe dostrzegłem ; że Np Mleko; Masło [delma ] ; Jogurty ; Bułki [ wrocławskie ] są nawet czasami niewiele tansze od Biedronkowych. Dobra Taktyka wychodzi ; Klient wchodzi do sklepu bierze podstawowe produkty widzi ze tanio...to podchodzi do owocy ...i tu jest jazdddaa już pomidory po..5,99!!! KG, Banany po 6,29 KG ;...najwiekszy kosmos to jednak chipsy ; paluszki, czekolady, wafle ...nie wspominam już o ...WĘDLINACH TU ZACZYNA SIĘ PRZEBITKA total. a zatem...jak do almy to po...MLEKO :)

nie wiem co niby wstydliwego ma być w tym, że się kupuje w biedronce? ;p xd czy każdy ma jeździć godzinę drogi by zrobić zakupy np w "Realu"? xd