Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedroneczka moja

Czy kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Gość gość
Ja kupuję tylko majonez kielecki. W biedronce go nie ma.

Gość gość
Kielecki rządzi!

Gość gość
przecież ta ichnia cola to smakuje jak szczyny, a Wy się pewnie tym zapijacie. O jakie dobre, tak samo jak szczyny wujka Zenka. A Fuj!

Gość gość
Tak, jak nam zbrakło coli z biedastonki to piłam szczochy wujka Zenka i nie zauważyłam różnicy. A jak nie ma różnicy, to po co przepłacać?

Gość gość
Wystarczy popatrzeć jakie twarze tam kupują. Elyta!

Gość gość
Dziwne poglady, u nas w Biedronie od rana do zamkniecia sklepu ciagle ruch, przychodza rozni klienci-i biedni i bogatsi, a przed swietami to juz masakra byla, kolejki na caly sklep. Pracuje w innym, drozszym sklepie i my przed swietami mielismy lipe z frekwencja klientow-obsada personelu jak na armagedon, a potem kierownik wysylal wczesniej do domu a ci, co zostali, to sie nudzili, zwlaszcza wieczorem. A mamy bogaty asortyment i tez mnostwo promocji, ktore jednak w starciu z Biedronka sa drozyzna.

Gość gość
bo ludzie są zaślepieni biedaronką, wierzą że tam jest tanio

Gość gość
filety z kurczaka jakie tam sprzedaja to groza, nie wiem jakim trzeba byc mutantem zeby dac rade zjesc cos takiego po przegotowaniu, bez przypraw

Gość gość
w ogóle wszysko w biedronce jest lekko obrzydliwe, dla ludzi sprytnych i obdarzonych smakiem jest lidl

Gość gość
Majonez koronny ma w skladzie 2 najg.konserwanty bezoensan sodu i sorbinian potasu. Wszystko jest tam chemiczne, ciasto na bulki z chin, keczupy, sery, czytajcie ludzie sklady! Jak cos tanie to jest chem.papka, majonez bez konserwantow to jest tylko kielecki, a keczup tylko Hainz, poczyt sklad w innych to zagestniki i zero pomidorow, ja juz gowna nie kupuje wole dodac kilka zl i sie nie truc

Gość gość
To mi się podoba. Jakieś nawrócenie społeczeństwa? Coraz więcej osób myśli co kupuje? Miło. Cieszę się.

Gość gość
Hainz ostatnio to syfff. PRZEREKLAMOWANE, a odkąd robia go Pudliszki to nie to samo!!!!!!!!!!! Zobacz, ze inne są lepsze Pitu,pitu, a w Biedronce tłumy od rana do wieczora. Tak jak ktoś pisał i bogaci i klasa średnia, bo biedni kupują w małych sklepikach, na zeszyt.

Gość gość
Najlepszy majonez to Kielecki!

Gość gość
W biedrze dobry jest kefir Tola, ten w butelce. Tylko mleko i grzybki kefirowe. Jest gęsty, orzeźwiający, pycha ! Kupuję tam masło, mleko, mąkę i makaron. I chleb krojony razowy, też ma dobry skład. No i świeżego tuńczyka czasem czapnę. I jak coś jest 'markowego' w promocji, to też kupuję. Ostatnio była mega tania kawa Jacobs Kronung.

Gość gość
Ja lubie sok pomaranczowy riviva

Gość gość
my tez kupowalismy w biedronce , ale ost obrzydza mnie ten sklep, za bogata nie jestem, ale przysiegam,ze jednak cena a jakosc ida w parze, wiec wole kupowac drozej a lepsza jakosc !!! przestudiowalam wszystkie konserwanty najgorsze, barwniki i zageszczacze etc etc.... juz potrafie wybrac, juz czytam etykiety ! ludzie nie trujcie sie tanim gownem, moz eHeinz juz nie jest taki jak kiedys ale nadal nie ma w skladzie chemicznej papki, zauwazylam,ze w ielu mniejszych sklepikach go nie ma, bo jednak prawie 8 zl za mala butelke to nie jest malo, moje dziecko jadlo Lubisie i mamby, oz grozo !! jak jeszcze maja czelnosc to reklamowac, Lubisie, chemiczna bomba, podrobki Delicji co reklamuje E.Wachowicz po tym to mozna swiecic w nocy !! moj syn teraz juz nie protestuje , mowie wprost nie kupie ci tego i juz, bo to trujace, kupujem u ew. chałwe i zwykla ale dobra czekolade, pieke sama ciasto, placki ciasteczka, wyeliminowalam modne torebki z proszkami, pomysly na i tp, uzywam duzo ziol , sama sadze albo kupuje suszone, jesli juz jakas przyprawe to bez glutaminianow itp, kolorowych napoii nie kupujemy wgl, mamy swoje soki domwe z malin, jablek, truskawek, dziecko lubi wode wiec najw, jej pije, co jakis czas kupuje pepsi i tyle, musicie sie ludzie dowiedziec co jecie, alergie nie wiadomo skad ? wiadomo z chemii w jedzeniu, od jakiegos czasu kupuje szynke i sama ja marynuje i gotuje w tej marynacie, pycha....bez chemii , wole np kupic 10 dkg szynki sklepowej za 35 zl niz jakiejs taniochy , uwierzcie ,ze mozna zyc zdrowiej, a Biedronka nic zdrowego do zaoferwoania nie ma, banany, sami wiecie ile na nich chemii, pestycydow,

Gość gość
Jedna z nielicznych, co przejrzała na oczy?

Gość gość
Hę, czyli większość forumowiczek to zaślepione kocie krowy, które tylko do bidry chadzają!

Gość gość
W tematach, gdzie króluje wychwalanie bidronki jest mnóstwo wpisów, a tam gdzie pojawią się konkretne, merytoryczne wpisy oponentów bidry to w wątku nastaje cisza, bo ciemnota bidronkowa nie ma konkretnych kontrargumentów. W bidrze sprzedają po prostu g(ó)wno i tyle!

Gość gość
gimbaza i bidrobaza milczą, pewnie się zawstydzili

Gość gość
trzeba się otworzyć na inne sklepy, lepiej kupić mniej a lepszej jakości niż mnóstwo konserwantów z bidry!

Gość gość
Kupuję w Biedronce (w pobliżu mam 3 sklepy), ale tylko niektóre produkty - nabiał, płyn do naczyń, warzywa i owoce w promocji, świeże ryby, czasem jakieś produkty dla niemowląt, gdy jest specjalna akcja promocyjna. Produkty jak produkty - kupuję je, bo odpowiada mi cena i jakość. Nie jest jednak tak, że wszystko, co tam sprzedają, jest wspaniałe, zresztą to dotyczy każdego sklepu - tych droższych też. Podstawa to czytać skład produktu na etykiecie, a nie patrzeć ślepo na cenę.

Gość gość
Żal być bidronkowym, ciemnym kupywaczem

Gość Marcelenka
Hej! Jestem studentką i szukam drobnych zleceń żeby jakoś dorobić i nie głodować :P Napewno macie własne firmy, sklepy, zajmujecie się czymś gdzie potrzeba zadbać o Wasz wizerunek w internecie (logo, przejrzysty szablon strony czy aukcji, retusz zdjęć do internetu) czy też "offline" (wizytówki, papier firmowy itp). Nie skreślajcie mnie od razu że spamuję, ale jakoś muszę szukać potencjalnych klientów :( Jeśli znacie kogoś kto właśnie potrzebuje jakiegoś projektu to chętnie się tym zajmę :) Wykonam dla Ciebie: - loga, logotypy, - projekty wizytówek, plakatów, bannerów, kalendarzy, ulotek, t-shirtów, wlepek, - projekt strony www, bloga, szablon na aukcje, style na fora, - animacje we flashu, gify, - grafiki na facebooka / youtube'a, avatary, sygnatury, headery, - przerobię zdjęcia, wyretuszuję, usunę tło (na aukcje), dodam profesjonalnego look'u, zamienię na wektory (do druku), - i dużo dużo więcej, zapytaj. Kontakt na meffjuonet.pl

Gość gość
masujesz plecy?

Gość Renia32
Polo jest tańszy i jakość lepsza. Kupuję często i polecam. :)

Gość gość12142424242442
Widziałam gazetki z biedronki na www.gifyagusi.pl

Gość gość
Ludzie ale wy syfy żrecie. Chipsy, majonez, ciastka, czekoladki, mentosy. A potem się dziwią że ich rak zżera.

Gość gość
Faktycznie, zmienic sklep mozna zawsze i ja powiem Wam ze bardzo chetnie to robie. Zwłaszcza ze w wielu sklepach w tym we wspomnianym PoloMarkecie macie takie akcje promocyjne http://www.polomarket.pl/pl/rubik.html