Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bardzo....

Mężczyzna,a dziewcia...jak to jest?

Polecane posty

Gość smutna bardzo....
ja tez jestem atrakcyjna i gdybym tylko kiwnęła palcem moglabym to zrobic z kazdym.....ale na co mi taki sex?Czulabym sie "brudna" robiac to bez milosci...

Gość Ciekawa osóbka
Do Mężczyzna 1 ----- walczysz jak lew ! Ciesze się !

Gość smutna bardzo....
męzczyzna 1-->> ale Ty o mnie "walczysz";) jak lew;)dzięki:)

Gość mezczyzna1
Od tego czy zostawi cie kobieta nie zalezy czy byla dziewica czy nie. To nie takie proste.

Gość smutna bardzo....
Zygmunt---widocznie dla Ciebie sex to zaspokajanie wlasnych potrzeb i zabawa ,ale dla mnie nie....wiec spadaj mi stąd

Gość anka8329
Smutna bardzo nie dyskutuje się z takimi jak Wstrząs, a takich jak mężczyzna 1 to ze świeczką szukać :)

Gość mezczyzna1
"A od kiedy sex wiąze się z miłością? " No jednak czasami sie wiaze. Nie zawsze ale wyobraz sobei ze sa takie przypadki.

>> Od tego czy zostawi cie kobieta nie zalezy czy byla dziewica czy nie. To nie takie proste. a nie mówie o zostawieniu, tylko zastanawianiu się jak to jest spać z innym facetem - niedziewica takich dylematów nie ma, bo wie jak to jest. A możesz mieć 100% pewności, że KAŻDA kobieta, która spała tylko z jedym facetem czasem zastanawia się jakby to było z innym 🖐️

>> Nie zawsze ale wyobraz sobei ze sa takie przypadki. Występują równie często jak np. mądry i rozsądny poseł PiS czy lemury na tej szerokosci geograficznej :classic_cool:

Gość mezczyzna1
Zygmunt to taka pierdola, ktora uzala sie tutaj calymi dniami nie warto go sluchac ;) Chyba uwaza, ze juz przegral zycie. To taki zgorzchnialy nieudacznik.

Gość anka8329
Zygmunt, a niedziewica też może szukać innego kochanka, bo w końcu miała już co najmniej jednego!

Gość mezczyzna1
Zygmunt Wstrząs nie mierz wszytkich swoja miara. Nie kazdy jest wyrachowanym surwielem.

Gość Wojowniczka23
Wedle badan w zwiazkach: - w ktorych facet jest pierwszym mezczyzna dla kobiety o 35% wzrasta prawdopodobienstwo osiagniecia przez nia szczescia malzenskiego; - w przypadku facetow to prawdopodobienstwo wynosi chyba 25% i o tylez rowniez wzrasta. Pozdrawiam. PS: To z badan socjologa Laskowskiego.

Gość Blond 25
Ja mam nażeczoną, ma 23 lata, i wcale mi nie przeszkadza ze jest dziewicą.

Gość anka8329
mężczyzna 1 ma rację! Boże, dlaczego to gatunek wymierający?

>> Zygmunt, a niedziewica też może szukać innego kochanka, bo w końcu miała już co najmniej jednego! Jasne, że tak. Ale nie będzie robiła tego z ciekawości, żeby sprawdzić jak to jest z innym mężczyznom, tak jak jest to u dziewic 🖐️

Gość Ciekawa osóbka
Mezczyzna 1 -------------------- mozna poznac Twoje imie może wtedy mi odpiszesz jak bede zwracac sie po imieniu hehe bo narazie nie odpisales mi na pytanie !

Gość Wojowniczka23
Generalnie im mniej przedmalzenskich kontaktow seksualnyh tym lepiej dla obojga, w sensie lepiej rokuje dla ich szczescia malzenskiego. Dosc ciekawe badania, w swietle dosc powszechnym opinii, ze np. dziewica bedzie chciala sprobowac kogos innego. Raczej wlasnie tak nie jest:)

>> Nie kazdy jest wyrachowanym surwielem. Lekcja numer 2 - ZAWSZE wyrachowani skurwiele mają większe powodzeniee u kobiet, niż rozmemłani romantycy 🖐️

Gość anka8329
Zygmunt to na jedno wychodzi!:D I dziewica może się zastanawiać i niedziewica może szukać:D

Gość do zygmunt wstrzas
a wyobraz sobie ze inni mezczyzni mi mowia na codzien ze mam bardzo ladna urode niespotykana a i jeszcze napisze ci ze cnote stacilam z moim mezem coprawda przed slubem i jest on moim jedynym mezczyzna w lozku a lat obecnie mam 33 szczeka ci opadla i podobno wygladam 10 lat mlodziej

Gość mezczyzna1
A czy to wazne jak mam na imie ? No dobra Tomek jestem ;)

>> Generalnie im mniej przedmalzenskich kontaktow seksualnyh tym lepiej dla obojga, w sensie lepiej rokuje dla ich szczescia malzenskiego. Dowiedziałaś się o tym od księdza wikarego na naukach przedmałżeńskich?:o

Gość Wojowniczka23
Do Wstrzas: Jestem psychologiem i napisalam prace magisterska m.in. badajaca czynniki wplywajaca na powodzenie i sukces malzenski.

Gość Wojowniczka23
Gdyby badania empiryczne w literaturze byly inne rowniez bym jej przedstawila:) Staram sie byc obiektywna i przedstawic raczej suche faktu,anizeli nadinterpretacje.

Gość mezczyzna1
"Dowiedziałaś się o tym od księdza wikarego na naukach przedmałżeńskich?" A nie pomyslales o tym ze to moze byc nawet logiczne ? Kurwa zawsze bedzie kurwa i nie wazne czym juz jakas praktyke czy nie.