Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bardzo....

Mężczyzna,a dziewcia...jak to jest?

Polecane posty

Gość smutna bardzo....

czy facet doceni dziewczyne ktora ma 23lata i jest dziewica?czy bedzie zawiedziony i ją zostawi?:( boje sie mu o tym powiedziec...

Gość mezczyzna1
Raczej doceni nie masz sie czego obawiac ;)

Gość chłoptaś
Moja dziewcia jest bardzo fajna, a ja fajny chłoptaś :)

Gość 1234567.........
ja myślę że każdy facet powinien docenić że jesteś dziewicą a powiedzieć mu powinnaś jeśli macie zamiar zacząć współżyć dla własnego dobra ...jak facet nie będzie wiedział o tym fakcie może narobić Ci nieświadomie takiego bólu że odechce Ci się seksu na długo a przecież nie o to chodzi

:O chyba wiesz z kim sie spotykasz... jesli koles ma ponad 23 lata to powinien zachowac sie normalnie... gowniarz bedzie chcial pobzykac, starszy bedzie myslam powaznie o takim zwiazku. Zreszta jesli nie powiesz to sie nie przekonasz. Jesli cie wysmieje to bedizesz wiedziala co to za typ, jesli to uszanuje tzn ze facet jest ok. Zaryzykuj.

Gość różnie to bywa
jeśli spotyka się z tobą tylko po to, żeby się pobzykać, to da sobie siana z tą znajomością, bo będzie się bał odpowiedzialności...

Gość smutna bardzo....
wiem powiedziec musze...on jest o 3lata starszy,juz doswiadczony,no i jak kazdy facet uwielbia sex...a ja sie boje,ze jak sie dowie,ze ja jeszcze nigdy...to ze przestanie sie mną interesowac😭

Gość mezczyzna1
Taka jak ty ze swieca szukac. Nie wstydz sie tego. To raczej powod do dumy.

Gość smutna bardzo....
mezczyzna1 --->>>dzieki;)

Gość 1234567.........
wiesz jak się dowie ze jesteś dziewicą i da nogę znaczy że nie był wart Ciebie

Gość mezczyzna1
jak sie przestanie interesowac to znaczy ze skonczony kretyn z niego. Znajdziesz sobie 50 na jego miejsce.

Zależy który facet. Ja np. za dziwicami nie przepadam i nie mógłbym mieć takiej za dziewczynę. Za bardzo lubię seks i za dużo kobiet już w życiu miałem :) A wiadomo, z dziewicą na początku przynajmniej dobrego seksu nie ma, i ogólnie za dużo z taką podchodów i cackania się. Ale z drugiej strony nie rozumiem dlaczego jakiś facet miałby Cię zostawić, bo jesteś dziewicą. Żeby zostawić, to najpierw trzeba z kimś być. A więc jeśli ktoś z Tobą będzie to znaczy, że mu ten fakt że jesteś dziewicą nie przeszkadza, o ile oczywiście w porę mu o tym powiesz :)

Gość mezczyzna1
Zygmunt a ty jestes normalny ? Jak wolisz kurewki dla ktorych bedziesz 200 z kolei to twoj problem.

Gość Ilonka P
Mężczyzna 1 widać ze jesteś ok chłopak

Gość cbs
uzywana jest dobra, zeby sobie pouzywac. Ale na zone to tylko dziewica, takze jesli mysli powaznie o przyszlosci, to sie ucieszy.

Gość smutna bardzo....
mi tez mężczyzna 1 przypadl do gustu;) Zygmunt-->>a co mialam isc do lozka z byle kim lub z facetem ktoremu tylko o sex chodzi?No bez przesady szanuje siebie i nie zamierzam zrobic tego z pierwszym lepszym!!!

Kurewki? :o 23 lata to już stare babsko, która powinna mieć za sobą, lub być w trakcie normalnego związku z facetem, a co za tym idzie uprawiać sex. Skoro nikt do tej pory palcem nie chciał jej trącić, tzn. że coś z nią jest nie tak :o

Gość anka8329
Smutna bardzo powiedz o tym facetowi, nie bój się. W końcu każda dziewczyna była kiedyś dziewicą... Facet_ nie wkładaj wszystkich dziewic do jednego worka. Fakt faktem dziewicą już dawno nie jestem, ale kiedyś byłam ;) Od kiedy to zrobiłam ze swoim facetem to nie mogę żyć bez sexu. Uwielbiam eksperymentować w łóżku. Nawet nie myślałam, że będę robić takie rzeczy ;) pozdrawiam

Gość mezczyzna1
Zygmunt Wstrząs a ty skad wiesz ze nikt nie chcial autorki tematu. Moze ona poprostu ma zasady nie pomyslales o tym ? Lepiej jak by poszla stracic dziewictwo z byle kim ? Tylko po jaka cholere. Co by to jej dalo ?

Hehe na żone tylko dziewica? :) Syneczku, jak dorośniesz to zrozumiesz, że baby to takie dziwne zwierzęta, których zrozumieć się nie da. Choćbyś nie wiem jak jej dogadzał, ona w pewnym momencie zastanowi się jak to by byo z innym facetem. Biorąc żonę niedziewicę uwalniasz się od ryzyka, że skusi się spróbowania sexu z innym facetem z czystej ciekawości. Poza tym dziewic chcą tylko zakompleksieni frajwrzy, którzy boją się porównań do jej poprzednich kochanków :)

Gość smutna bardzo....
mężczyzna1-dokladnie tak;)

Gość mezczyzna1
No tak jak sie nie ma argumentow to zaczyna sie obrazanie. Frajerem to juz pare osob cie nazwalo chyba juz na tym forum.

>> ty skad wiesz ze nikt nie chcial autorki tematu Pamiętaj jedną rzecz - nie jest sztuką utrzymac dziewictwo, kiedy nikt na nie nie napiera ;)

Gość Ciekawa osóbka
Mezczyzna 1 - a Ty byś chciał miec dziewice ?

Gość anka8329
Smutna bardzo zrób tak, jak Ci radzę, a będzie oki:) Każda kiedyś zaczynała będąc dziewicą:)

>> No tak jak sie nie ma argumentow to zaczyna sie obrazanie Argumentów dostałeś całą garść, tylko nie potrafisz odnieść się do nich ad meritum, bo oczywistym oczywistościom się nie zaprzecza 🖐️

Gość do zygmunt wstrzas
popierdolilo cie ja mialam 21 i co za srara bylam dodam ze jestem atrakcyjna kobieta i moglam to zrobic wczesniej

Gość mezczyzna1
Radze sie troche zastanowic zanim osadzisz pochopnie kogos na podstawie kilku zdan. Nie widziales, nie znasz jej a juz wiesz jaka ona jest i ze nikt jej nie chcial.