Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiebzań

Przykre jest to, że tyle polskich kobiet zadaje się z bambusami

Polecane posty

Plaga jakaś ostatnio. W każdym większym mieście można spotkać mnóstwo takich par. Polskie kobiety wstydu za grosz nie mają.

Bo Wam rosną jakieś przykurcze i dlatego :P

Gość sroczka z drzewka
bo ty sie nie myjesz, dlatego sie z toba spotykac nie chca dresiku

Gość olivka123
Spadaj rasisto. Co żal ci, bo ciebie nikt nie chce.

Jakbyś nie miał przykurcza to mógłbyś z nimi konkurować i nie zakładałbyś takich tematów :p

Gość sroczka z drzewka
ale tak to jest jak sie nosa cale zycie poza wsia nie wysciubilo

Nie jestem rasistą tylko widzę jak to murzyńskie nasienie się zaczęło u nas panoszyć. Uważają się za niewiadomo kogo, do tego zabierają nam kobiety. Niestety to wy kobiety jesteście odpowiedzialne za taki stan rzeczy. Za granicą opinia o Polkach jest wiadomo jaka i murzyniaki to wykorzystują. Wiedzą że jak przyjadą do Polski to się nawet wysilać nie trzeba będzie, bo Polki już za \"odmienność\" rozkładają chętnie nogi. Taka prawda.

Gość sroczka z drzewka
kiebzan rozbawiles mnie. rasista to ty na pewno nie jestes, tylko jeszcze raz przeczytaj chocby pierwsa linijke swego ostatniego postu.

Nie za odmienność tylko za zalety! :P I nie chodzi tu o wieksze coś tylko o otwarte horyzonty :P A Ty ich nie masz. I nie pisz ze nie jestes rasista bo zakladając taki temat automatycznie się nim stałeś.

Gość sroczka z drzewka
a poza tym powiedz mi jaka jest za granica opinia o Polakach, bo jestem bardzo ciekawa?

Nie jestem rasistą, bo mam dobre zdanie o innych nacjach, np. znam osobiście kilku Niemców, Anglików, nawet Meksykanina. Do nich nic nie mam. Zauważam tylko pewne fakty, poza tym z murzynami zawsze miałem problemy. Już na studiach się to zaczęło, kiedy to mieliśmy na roku parunastu takich i uważali się za "szczególnych". Po prostu mnie denerwują i tyle. A jak widzę że tyle ładnych Polek do nich lgnie jak do muchy do gówna, to się przykro robi.

Gość brrrrrrrr
wyjedz,to sie przekonasz.

Gość sroczka z drzewka
a juz wiem jaki masz problem- do ciebie lgna tylko te brzydkie mwhahahaha. trudno, takie zycie. pewnie sam rowniez zbyt urodziwy nie jestes, bo intelektem na pewno nie grzeszsz...

Gość sroczka z drzewka
mieszkalam 4 lata w uk i zadnej 'opinii' nie zauwazylam

Gość brrrrrrrr
kiebzan,moge cie zrozumiec.W moim bloku,po lewej murzyni,po prawej i pode mna!!!katastrofa!!!balkon tych po prawej wyglada jak smietnik-stary fotel,krzesla i 2 beczki,w ktorej panstwo murzynostwo zbiera deszczowke.I to w samym centrum jednego z najwiekszych miast w Niemczech

Gość brrrrrrrr
sroczka,to moze naucz sie lepiej angilelskiego to zrozumiesz co mwoai

Gość **ASIA**
kiebzan czy jak Ci tam-powiem krotko i na temat: P.I.E.R.D.O.L.I.S.Z :classic_cool:

Ale chwila, ja nie mam nic do murzynów jako takich. Mogę mieć sąsiadów murzynów, nie przeszkadza mi to. Chodzi mi tylko o jeden fakt - że byle murzyn bez żadnego wysiłku zdobędzie ładną Polkę tylko dlatego że jest murzynem. A Polak to musi być - przystojny, kasiasty, elokwentny, zabawny, pewny siebie itd.

Gość sroczka z drzewka
brrr unlike some I speak fluent English

Gość brrrrrrrr
a zastanawiales sie czy takie zwiazki sa potem szczesliwee????my mamy w rodzinie murzyna,cos na ten temat moge powiedziec

Gość **ASIA**
generalizujesz KIEBZAN. Nie kazda laska leci na murzynow to raz a poza tym moze po prostu sa bardziej czarujacy od polakow dla kobiet? jakas musi byc przyczyna,nie uwazasz?

Gość brrrrrrrr
wlasnie,nie kazda!!!na murzynow leca tylko zakompleksione suczki

A założyłem ten temat, bo dziewczyna o którą dłuższy czas zabiegałem i straciłem na nią mnóstwo czasu i energii właśnie związała się z murzynem. Pojawił się nagle i już po 2 tygodniach są razem. Nie powiecie mi chyba że przez taki czas oczarował ją czymś więcej niż czarnym ciałem i odmiennością. On nawet słowa po polsku nie umie powiedzieć, a jego angielski do zwykłe dukanie. Tak więc nie podejrzewam, że między nimi odbywają się pełne polotu dyskusje. I tyle w temacie bo juz nie chce mi się pisać.

Gość sroczka z drzewka
brrr zakompleksione suczki oceniaja kogos po kolorze skory

Gość **ASIA**
sa glupie laski,ale sa tez i fajne,tyle na koniec w temacie...Ale generalizowanie sensu nie ma

Gość brrrrrrrr
ty tego chyba nie rozumiesz!!polska jest jeszcze zacofana,jak Polka widzi murzyna,to dla niej to cos egzotycznego.Za komuny tez jedlismy tylko te same produkty,a jak ktos cos z pewexu mial to byl wypas.A czy to lepsze bylo hmmmm