Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiebzań

Przykre jest to, że tyle polskich kobiet zadaje się z bambusami

Polecane posty

nie wybieralalam ani bym nie wybrala nawet jakby murzyni byli ostatnia nacja pozostala na swiecie!! palcem bym nie tknela, a wiem o takich jak oni bo sie wcale nie kryja jak mieszkaja i co robia po pracy.

Gość sroczka z drzewka
sabide, nie dziekuje. mieszkalam w londynie przez 4 lata na old street :-) wiesz, nawet czarni tam sa porzadni, nie to co w twej dzielnicy- seven sisters

Gość xvc
sroczka z drzewka zrobil doktorat. Oooo co za osiagniecie. W Polsce bardzo malo doktorow. To jak podacie mi nazwisko jakiegos czarnoskorego wynalazcy ?

Gość sroczka z drzewka
kochana Seleno- murzyni to nie jest NACJA, popracuj troche z encyklopedia

moze powinnas sroczko naprawde sprobowac pomieszkac z takim nawet jako wspolokatorka moze nasza rozmowa nabrala by troche na wartosci

Gość sroczka z drzewka
piszac zero spoleczne sama obrazilas Murzynow. dziecko nieprawda, bo zerem spolecznym moze byc tez bialy

Gość sroczka z drzewka
droga selenko- ja ni chce, bo po prostu wyzej mierze. ale ty i tak nie zrozumiesz, ze w lepszych dzielnicach mieszkaja porzadni ludzie i nie zalezy to od koloru skory

Gość sroczka z drzewka
jasne, a ja jestem Cindy Crawford

Gość Sabide
sroczka przed chwila pisalam gdzie mieszkam tepa maso!!! masz racje czarni to porzadni obywatele nie zabijaja nie rabuja nie zdradzaja, nie wypominaja, nie sprzewdaja dragow, kradzionych samochodow, myja sie codziennie masz racje porzadni obywatele tego swiata tak masz racje bialy dom powinni zmienic na czarny dom w waszyngtonie. Bron ich a jak cie ktorys zgwalci albo obrabuje to powiedz ze byl bialy.

Gość sroczka z drzewka
no Sabide ja swoje a ty swoje. nie twierdze, ze wszyscy czarni sa wporzadku, ale tez nie nalezy wpychac wszystkich do tego samego worka, kapisz? tak samo jak biali- sa porzadni ludzie i sa tez zlodzieje, mordercy i sprzedawcy dragow. rozumiesz?

widze ze sroczka sie wciagla niesamowicie w rozmowe i wziela sobie za punkt honoru aby nas postawic po stronie CZARNYCH, jestes lub bylas z bambusem i zdania nie zmienie, inaczej nie wypowiadalabys sie tak skrajnie co do nich

Gość czarna noblistka to np
Toni Morrison. A np jesli chodzi o taniec, muzyke, biali przy czarnych wysiadaja - ilu jest znanych jazzmanow białych w porównaniu z czarnymi? Nie mówiac o sporcie, przeciez olimpiady stoja na czarnych. Ludzie maja rozne zdolnosci przeciez. Czarni stosunkowo niedawno maja otwarta droge do uniwersyytetow, ale juz jest ich tam sporo, chocby na Harvardzie, Berkeley itd.

Gość Mumba
I don\'t understand, what are you talking about. I love Polish girls and I would like to find my wife here.

Gość Sincer
Mumba- u r talking about marriage? there is one reason, i miss sex;] stop thinking polish girls are easy, meybe u should to try find one in your own country?

Gość czarna noblistka to np
iteorie i ougolnienia nt wyzszosci jednej rasy nad drugą w naszym kraju? Przeciez Niemcy uwazali nas za rase niewolnikow, nie wolno bylo uczyc sie wyzej niz w szkole podstawowej, wg nich Polacy byli za glupi na to. Krótka pamiec albo dwoja z historii.

Gość hshuaki
przykre jest to to piszecie...zascianek jak nic...Ja wole obcokrajowca od tych wszystkich piepszonych polaczkow co mysla tylko o tym jak tu by przeleciec panienke, nacpac sie i nachlac

Gość Sincer
i mean U miss sex!

Gość rasista
czarna noblistka to np Cos w tym jest. Niemcy zawsze sobie poradza. Sa bogatym nowoczesnym krajem. Polska ma madre jednostki ale jako narod jestesmy do dupy niestety.

Gość radekk
hshuaki pojedz do afryki to tam zobaczysz zascianek i tak rzeczywiscie murzyni to intelektualna wyzyna z wysokim stopniem uduchowienia. zal mi takich jak ty

Gość sroczka z drzewka
Mumba I don't understand, what are you talking about. I love Polish girls and I would like to find my wife here. First of all it should be ' I don't understand WHAT YOU ARE talking about' if you want to show your brilliant English skills

Gość hshuaki
no tak radzio bo ty w odroznieniu do mnie jestes swietny, madry i szalenie wszechwiedzacy...zalosny prostak

Gość do hshuaki
PIEPRZONYCH jak juz. pocwicz ortografie

Gość sroczka z drzewka
Selenko, nie jestem. I na tyle nieglupia, zeby: - nie nazywac kogos ' bambusem' tylko dlatego, ze sie wizualnie ode mnie rozni - twierdzic, ze czarna rasa to nacja

Gość urynoterapia
Ja też się wypowiem skrajnie :/ W życiu z czarnym nie byłam, ale znam mnóstwo i zdania jestem, że to cholerni kobieciarze, którzy codziennie wybierają się w miejsca publiczne - najbardziej zatłoczone - aby wychaczyć okazję i skorzystać z darmowego ruchanka. Mimo to całkiem sympatyczni, niekiedy nawet mądrzy, a i niezłą bajerkę mają, śmiać mi się chcę z wszystkich napalonych kobietek, które latają za czarnym przyrodzeniem. Ale nie mam nic do nich, każdy ma jakiś sposób na życie.

Gość radekk
tak jestem prostak :/ ale to pewnie dlatego, ze jestem zasciankowym polaczkiem

ja tez mieszkam w Londynie i powiem szczerze (pewnie zaraz posypie sie na mnie stos wyzwisk, ale mam to gdzies) od Polakow trzymam sie z daleka. Jak tu przyjechalam mialam kilku znajomych Polakow, ale sorry, wlasnie mysleli tylko o tym jak i kiedy znow sie nacpac, uchlac, przeleciec jakas panienke i pokazac jacy to oni nie sa cool. Szczerze czasem sie wstydze ze jestem Polka

Gość a tak poza tym
to punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. tak bylo, jest i bedzie ze wszystkim. i tyle

Gość sroczka z drzewka
fisiowna a domowki przy wodeczce cos ci mowia?

Gość urynoterapia
fisiowna - moja przyjaciółka, inteligentna i na stanowisku z niej dziewczyna tez wyjechała do Londynu i od Polaków trzyma się jak najdalej, ale czemu się dziwić?