Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiebzań

Przykre jest to, że tyle polskich kobiet zadaje się z bambusami

Polecane posty

Gość autor tego topiku jest
jest bez wątpienia rasistą

Gość brrrrrrrr
i dobrze,bravo dla autora topiku!!!!Poznajcie ludziska paru murzynow,to sami staniecie sie rasistami.

Gość robertos
Kiebzań bo oni dyskutują ze sobą za pomocą mowy ciała :P

Gość sroczka z drzewka
brrrr, czy mieszkales moze w londynie?

Gość brrrrrrrr
jestem kobieta i mieszkam we Frankfurcie.

Gość sroczka z drzewka
aha we frankfurcie. no coz, tam mnie jeszcze nie bylo.

Gość brrrrrrrr
zapraszam,czarno tu jak w nocy!!!nie tylko od murzynow,a prostujac.polki nie tylko oddaja swe ciala i dusze murzynom,ale tez arabom i reszcie

Gość sialalalalalalala
i co brrr, mieszkasz w takiej dzielnicy?

Co do Arabów to też fakt, ale zauważcie pewien fakt. Arabowie się tak w Polsce nie panoszą. Znam kilku, są to ludzie bardzo skromni. A już najbardziej to lubię Azjatów. Nie dość że skromni, to jeszcze mili i uczynni. Natomiast nie znam murzyna, który byłby skromny. Tam gdzie pojawia się grupka murzynów zawsze jest głośno i sieją zamęt. Zauważcie też ich stosunek do kobiet - typowo zwierzęcy, nastawiony tylko na seks. Polki to niestety łykają.

Gość sroczka z drzewka
kiebzan a nie przyszlo ci do glowy, ze to ich kultura a nie kolor skory dyktuje im pewne zachowania?

Gość bo Polki lubia być traktowane
po zwierzęcemu. Mówią tyle o szacunku i równouprawnieniu, ale to ściema. Za kudły i do wyra, tego pragną.

Gość brrrrrrrr
mieszkam w samym sercu Frankfurtu,tu nie ma dzielnic murzynskich,polskich czy tureckich,wszystko jest pomieszane

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
mieszkam w Londynie i calkowiecie zgodze sie z tym ze polki niestety maja jednak nieciekawa opinie...

Gość brrrrrrrr
sroczka to prawda,ale ALE jak sie jest gosciem w cudzym kraju to nalezy sie choc w pewnym stopniu dostosowac

Gość sroczka z drzewka
czego i ciebie sie droga brrrrr tyczy, bo przeciez jestes w tym kraju gosciem, a to nie ty wpuscilas tam ludzi o odmiennym kolorze skory :-)

Gość brrrrrrrr
mieszkanie,ktore maja moi sasiedzi-panstwo murzynostwo na pewno niejedna polska rodzina moglaby super sobie urzadzic,zajebisscie balko zagospodarowac itd.Ale nie tam musza byc murzyni ze swoja kultura,ze swoim smietnikiem i ze smierdzaca na cale osiedle woda z deszczolek

Gość brrrrrrrr
dlatego,ja stosuje sie do niemieckich praw,tak zeby gospodarzom nie przeszkadzac.A co do murzynow to wlasnie opinia niemiecka:)a moja do tego wlasna,bo maz jest niemcem

Gość robertos
Najgorsi są murzyni przyjezdni, tacy co mieszkają u nas od niedawna. Natomiast co innego murzyni którzy tutaj dorastali, albo ci co się tu urodzili. Oni są w porządku. Czyli faktycznie dużo zależy od kultury w której się wychowujesz.

Gość brrrrrrrr
to fakt,zam 2 zniemczonych murzynow,nie maja takiego klopsa jak reszta

Gość bolek nie lolek
u mnie na uczelni jest paru murzynow. Ja do nich nic nie mam, z jednym sie nawet troche trzymam, bo latwiej mi laski wyrywac na imprezach w jego towarzystwie :) Ale fakt, dziewczyny do nich lgna niesamowicie. Naprawde im jest u nas bardzo latwo jesli chodzi o kobiety. W sumie to ja sie nie dziwie, bo mamy tez pare ladnych azjatek na uczelni i tez wzbudzaja one duze zainteresowanie i chlopaki kombinuja jakby sie tu do nich dobrac :) Tak juz jest, ze ciagnie do tego co niecodzienne.

Gość lolkalolka
taka jest prawda, jak pisze autor. i pisze to jako kobieta. plec piekna uwielbia egzotyke

Gość mala czarno biala
w zyciu bym nie pocalowala murzyna a co dopiero cos wiecej.. poza tym jeszcze mi mile zycie bez jakiejs wenery;/ no i nie tylko na murzynow laski leca bo arabowie czy turcy tez swoje wdzieki umieja pokazac i wykorzystac;] jestem dziewczyna ale pzyznaje racje autorowi topiku, troche rozumu laski :) :)

Gość tagine
Zachecamy do wyprobowania marokanskich naczyn ceramicznych tagine przeznaczonych do gotowania na ogniu. Poznaj tajniki arabskiej kuchni. www.marokostyle.com

Jako kobieta napiszę, że faktycznie to co egzotyczne ciekawi, ale mnie akurat nigdy nie pociągali inni faceci niż Polacy :) Nie chodzi o żadne uprzedzenia rasowe, broń Boże. Tak naprawdę to ja murzynom w Polsce współczuję, bo w większości oni są postrzegani przez kobiety jako obiekty seksualne. Znałam osobiście kilka przypadków gdy dziewczyna wiązała się z czarnoskórym, ale nigdy coś takiego długo nie przetrwało. Było to co najwyżej zauroczenie, ciekawość. W miłość się nie przerodziło, bo okazywało się, że poza fajnym ciałem i \"czymś\" w spodniach taki facet nie ma zbyt dużo do zaoferowania. Pojawiają się bariery kulturowe, które często uniemożliwiają stworzenie normalnego związku. To samo tyczy się innych nacji, choćby Arabów. I jeszcze tak a\'propos tego tematu, napiszę wam pewną historyjkę. Pewna moja koleżanka parę lat temu gdy jeszcze studiowałyśmy upatrzyła sobie pewnego murzyna. Faktycznie bardzo był przystojny, dziewczyny za nim piszczały. Koleżanka chciała tylko jednego - przeżyć seks z facetem, który ma dużego penisa, z ciekawości i nic poza tym. W końcu po kilku próbach doszło między nimi do tego seksu i co się okazało... murzyn, a ptaszka miał podobno mniejszego niż średnia w Polsce :) Jakoś tak fama się rozniosła po uczelni, że potem każdy już wiedział, że oto ten murzyn ma małego. Nie czuł się fajnie z tego powodu, było mi faceta bardzo żal :)

Gość mimi222
Bambusy i ciapaki uwazaja sie za niewiadomo kogo i z gory sa przekonani ze kazda jedna na nich poleci niestety Polki udowadniaja ze oni maja racje, i w Polsce i w UK, szkoda slow

Gość robertos
No wlasnie o to chodzi. W UK Polki maja bardzo zla opinie, ktora sobie same zreszta wyrobily. Potem jeden z drugim (niewazne - czarny, arab, meksykaniec, serb, rusek, angol, turek) mysli sobie, ze skoro z Polkami idzie tak latwo, to dawaj do Polski na wakacje albo na studia. W ten sposob jest u nas coraz bardziej kolorowo :)

Gość jeremo
TAK mimi, a tu wystarczy pokazac odrobine upartosci i niedostepnosci i moze wtedy byscie nie narzekaly ze jestescie tak traktowane w Uk czy w Polsce, jak chcecie szacunku od arabow czy murzynow to musicie na niego wpierw zasluzyc, pozdrawiam

Gość a co to sa
ciapaki? :P

Gość obser
kiebzań i tu masz racje. Azjaci to bardzo fajni ludzie. Co do murzynow to mam wlasnie mieszane uczucia.