Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiebzań

Przykre jest to, że tyle polskich kobiet zadaje się z bambusami

Polecane posty

Gość bet-si
arab i taki niereligijny!!...ale jest jeszcze cos , powiedzialabym cos gorszego!!!!!!!!

Gość bylam w zwiazku
jezeli on tak sie bedzie zachowywal to zadnej nie znajdzie. bet-si-wy mieszkacie w PL?

Gość bet-si
w niemczech....on nawet chcialby zamieszkac w polsce..ale ja pochodze z malego miasta i nie dalibysmy rady utrzymac rodziny...a mamy dziecko...a arab siedzacy w domu i gotujacy...to jeszcze gorszy niz niereligijny;)...

Gość brrrrryyy
o tych historiach z arabami....az mi wstyd,ze wogole cokolwiek na ten temat wiem,ze moja co 3 polska kolezanka,dawala czadu z takowymi,wolalabym byc naiwna polska peace dziewczyna,ktora wierzy w ideologie.ze czarny tez jest czlowiekiem,ktory do naszej kultury moze badz chce sie dopasowac!!!bo w koncu zyjemy w Europie a nie w Afryce

Gość bylam w zwiazku
no i tam nie bedziecie wytykani palcami

Gość bet-si
w niemczech jest duzo arabow...on ma tu rodzine...a w polsce moim miescie bylby jedynym arabem i jedynym obcokrajowcem...nieliczac ruskich;)...

Gość bylam w zwiazku
dlategp siedz na tylku tam gdzie jestes :D

Gość brrrrryyy
bet-si moje gratulacje

Gość brrrrryyy
pewnie poczujesz sie nierozumiana,bo twoj lubbbyyy milusi facetem jest,aleeee kiedys otworzysz oczeta i stwierdzisz ze kobieciska z kafeterii mialy racje

Gość ja tez nie
sluchalam jak ostrzegali mnie przed arabem i ciesze sie, ze otworzylam oczy :o

Gość bet-si
w zyciu juz mnie nic nie zaskoczy;)....

Gość brrrrryyy
oj bet-si,dziewcze:)zyze ci tego,by cie nic juz nie zaskoczylo w zyciu!!!!

Gość zebys sie
nie zdziwila-czego nie zycze

nie wazne czy jest murzynem czy nie. zalezy jakim jest czlowiekiem,jesli odstepuje intelektem i kultura od wiekszosci tutejszych wypierdkow ,bedzie na niego wiekszy popyt:P ja nie oceniam nikogo po kolorze skory itp i nie rozumiem w ogole skad cos takiego jak rasizm,nietolerancja...przeciez wszyscy jestesmy ludzmi,roznimy sie tylko kolorem skory,to jakies chore dla mnie,jak mozna kogos nienawidzic za to ze jest ciemniejszy :-O ja uwazam ze nie powinno byc czegos takiego jak po pierwsze panstwa a po drugie rasy...wszyscy jestesmy ludzmi,wszedzie jest nasz dom,wszedzie nasi bracia:)a rasistow kojarze z prymitywnymi osobnikami ktorych mozg nie pojmuje wyzszych wartosci i tego ze nawet wsrod jamnikow wystepuje podzial na kolor siersci,typ siersci a jakos zadne z nich nie zwraca na to uwagi:Dchyba ludzie sa nizej niz psy:P

Gość bryyyyyyy
robie wypad z tego topiku,polowa i tak nie kapuje o co chodzi,pierniczenie matkowo-teresowe niedoprowadzilo nigdy swiata do rownosci i zbawienia

Gość max opole
Bo tacy maja wieksze penisy, proste

Gość Kamila' /
Powiem tak: stalowe nerwy trzeba miec I cierpliwosc... A bicie bialych kobit to maja we krwi!

Gość sao paulo
Ja tam wasz dziewczyny rozumiem. Sam mam żonę brazylijkę i bym jej nie zamienił na żadna inną :)