Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiebzań

Przykre jest to, że tyle polskich kobiet zadaje się z bambusami

Polecane posty

Gość mimi222
haha ciapaki tj wszytskie mieszance od arabow, hindusow az po turkow i kurdow bleeee

Gość a co to sa
no to faktycznie, racja, sa ble :P

Gość nie uwazam
zeby Azjaci byli baaardzo fajnymi ludzmi, oczywiscie wylaczajac skosnookich bo bylo mi dane przebywac w ich kulturze i sa nieszkodliwi, klasniesz w rece i sie chowaja :D natomiast ciapactwo wystrzelac, co oni wyprawiaja z naiwnymi Polkami to sie w glowie nie miesci, juz nie mowie o Niemczech czy Anglii, ale przez samego skeypa oddzywa sie codziennie ok 30 proponujac.. hmm no wiecie :D

Gość Nicco 25
1) Polki sa latwe 2)lubia facetow innej narodowosci bardzeiej od Polakow. obcemu facetowi wystarczy ladny usmiech i niezla gadka( jesli mowi po polsku, albo Polka rozumie jego jezyk) i juz jes tprosta droga do lozka 3) kto sie z tym nie zgadza, przeczy temu, co jest dookola. bo niby dlaczego nie mowi sie, ze Hiszpanki sa latwe? albo ze WLoszki to szmaty? Ludzie mowia, zeby nie generalizowac. tak, ale opinia na swiecie, zawsze idzie na caly narod, a nie tylko na osoby. to byloby smieszne, gdyby mowiono '' bo wiesz, Ola F i Kasia G to nie sa dziwki, ale Ania P, Gosia K to juz tak'' Polacy maja wysokie mniemanie o sobie i nie potrafia sie przyznac, ze jednak Polskie kobiety zszargaly swoja opinie i reszty Polek na swiecie. Prawda boli i tyle, wazne co sie z tym zrobi...

Gość mimi222
radek swiete slowa, jakby czarnych bylo na swiecie tyle ile bialych ludzi to by nas wszytskich wyzabijali !!!

Odmienność przyciąga, ale nie tylko wizualnie, np. chętnie gadam z obcokrajowcami po to, żeby poznać ich kulturę. A prawda jest taka, że większośc polskich facetów też głupieje w obecności pięknych dziewcząt z Indii, Brazylii, Chin, Korei.. albo i nawet Francuzek, ślicznych jak lalki z porcelany. Do autora topiku: czy możesz powiedzieć z całą pewnością, że nie chciałbyś przeżyć choćby i przelotnego romansu z Hinduską czy inną egzotyczną dziewczyną?

Gość Sabide
sroczka ja mieszkam w Londynie i kurcze jak widze poleczki z czarnuchami to mnie ch...j strzela bo potem od kumpli slysze jakie polki nie sa glupie i naiwne. Czarnuch cie zawsze wykorzysta taka prawda nieroby i tyle. A poza tym moja przyjaciolka miala czarnucha przez 1.5 roku i po zareczynach jak zaszla w ciaze to zmusil ja do aborcji.. I jak Ku....wa slysze Yow Yow man, sup, albo Baby man i wiele takich tekstow to mnie chu.....j strzela do Afryki BAMBUSY!!! troche cywilizacji i sie gubicie banany prostowac i slonie ujerzdzac a wlasnie SROCZKA ty chyba nie jezdzisz autobusami albo z nimi trzymasz ... chcesz nr telefonu chcesz miec najgorszy w zyciu seks z czarnuchem to daj znac cie umowimy...nawet na dzis.

Gość przejrzyjcie na oczy
sęk w tym ze Polki wcale sie nie rwa do tego aby polepszyc swoja reputacje, co rusz slysze ze kolejna moja kolezanka lub kolezanka kolezanki zwiazala sie z takim za granica

Gość nietoperz.
A ja mam to wszystko to wszystko gdzies tez wezme sobie jakas Japonke czy inna Chinke, bo bardziej od Polek mi sie podobaja.

Gość moze lepiej
Tajke

Gość nietoperz.
Nie martw sie dla chcacego nie ma nic trudnego.

Gość Sabide
taaa cudowna tajke ktora okaze sie przystojnym tajem:P

w ogóle to widze, że generalizujecie tu trochę.. Sabide, wśród polaków też masz panów "Yow Yow" i takich beznadziejnych szpanero-raperów. Skąd wam się wzięło przekonanie, że wszyscy Murzyni to słuchacze rapu i tępaki? Są też wśród nich inteligentni, zdolni i powaznie myślący ludzie, a kobieta która idzie z Murzynkiem-przeciętniakiem do łóżka, to przecież ta sama, która w Polsce oddaje się tępemu 'ziomalowi'. Nie znacie uczciwych i szanujących się ludzi, czy jak? I gdzie wasza kultura: "troche cywilizacji i sie gubicie banany prostowac i slonie ujerzdzac a wlasnie SROCZKA ty chyba nie jezdzisz autobusami albo z nimi trzymasz ... chcesz nr telefonu chcesz miec najgorszy w zyciu seks z czarnuchem to daj znac cie umowimy...nawet na dzis."

Gość nietoperz.
Tajki tez sa niektore ladne, ale wle Chinki lub Japonki :)

Gość tajki
naprawde bywaja ladne :)

chciałam skomentowac wypowiedź sabide, ale mi ucięło koniec zdania. Sabide, jeśli używasz takich sformułowań jak 'czarnuch', to nie mów innym o cywilizacji, bo niewiele o niej wiesz.

Gość nietoperz.
One chodza z murzynami to my z Azjatkami i tez gowno im do tego :)

Gość szymon to ty
tzn. nietoperz?

A mój facet jest Grekiem, poznałam go tam na wymianie studenckiej i tak już zostało. I wiecie dlaczego? Bo zdecydowanie wolę bardziej obcokrajowców od naszych chamskich facetów, przeciętniaków z \'bujną\' wyobraźnią i uważających się za pępek świata. Coś wam napiszę. Jestem bardzo ładną dziewczyną, a w Polsce uważają mnie albo za przeciętną albo myślą że jak ładna to pewnie musi \'dupy dawać\' i zadowoli się byle burakiem. Co innego w takiej Grecji na przykład. Jak tam jestem to faceci zawsze mnie adorują, są czarujący i szarmanccy, do tego żaden mi nie powie że jestem przeciętna. A o murzynach to napiszę tylko tyle, że znam kilku i żaden nie jest taki jak tutaj piszecie.

Gość nietoperz.
Nie nie jestem zaden Szymon :)

Gość nietoperz.
Fionka bo murzyn a kazdego maszkarona z Polski poleci, byle byla blondynka, albo chociaz miala jasna cere.

Gość jaaaasne
chyba nie wiesz co mowisz ciekawe ile juz jestes z tym grekiem co? miesiac a moze rok? jeszcze sie zdazysz przekonac ze mielismy racje, a murzyni jak nie biora dragow, to rozboje sie im podobaja, jak nie to to alkohol i imprezki podczas gdy zona siedzi w domu i mysli ze ten na nocna zmiane pracuje, a jak nie ma zony to ma milion kobiet az wreszcie spotka ciebie i da w prezencie jakiegos syfa :)jakie wy czasem jestescie naiwne..

Gość nietoperz.
Z tymi syfami to nawet ostatnio na czasie jest.

Gość Sabide
Krycha a jak bys slyszala od kazdego Yow white ass to co ?? nie ucz mnie kultury bo ja ja mam ale za drzwiami jak mowie o czarnej zarazie:)

Jestem z nim od roku i uważam że przez taki czas można już trochę drugiego człowieka poznać.

Gość mała mika
byłam z murzynem pół roku. fantastyczny seks i wogóle super dopóki mnie nie zaczął zdradzać. tylko ten mój murzyn to w połowie polak, tutaj się urodził.

Gość jaaaasne
Fionnka to uciekaj poki mozesz, bo to zupelnie inna mentalnosc wolalabym czekac na POLSKIEGO ksiecia z bajki 30 lat anizeli zwiazac sie z takim obcokrajowcem z zupelnie inna kultura i wychowaniem i potem kiedy mi zacznie zalezec cierpiec jak tamten mnie zostawi albo zacznie oszukiwac i zdradzac;/

Gość xvc
Duzego mial banana ?

Gość jaaaasne
jak nie jestes dziewczyno masochistka to mnie posluchasz i tych wypowiedzi na forum o obcokrajowcach, pozdro