Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natala007

Kto będzie dobry i mi pomoze?

Polecane posty

Czy ktos mółby mi przetłumaczyc na język angielski ponizszy tekst? Moją nową restaurację otworzyłem 4 dni temu. Znajduje sie ona w Łodzi na ulicy Grunwaldzkiej, naprzeciwko kina Helios. Wnętrze mojej restauracji jest zadbane. Ściany sa koloru żółtego, jest duzo kwiatów i ciekawe oświetlenie. W mojej restauracji mozna zjesc pyszne dania włoskie np. spaghetti, pizze, makaron z krewetkami i tortille. W mojej restauracj mozna sie zrelaksować przy włoskiej muzyce i dobrym jedzeniu. Ceny są niskie. Pizza kosztuje 2$,spaghetti 3$. W mojej restauracji w każdą sobote sok pomaranczowy jest gratis a w niedzielę pizza za pół ceny.

Gość tysdtyrt
zjadłabym pizze mmm z podwójnym serem...

Gość jweuighaweuihwevf
I have opened my new restaurant 4 days ago. It is in Łódź by Grunwardzka street, opposite to the Helios cinema. The inside of the restaurant is well-kept. The walls are yellow, there are many plants and the lighting is interesting. One can eat here delicious Italian food such as spaghetti, pizza, prune pasta and tortilla. It is possible to relax here by the Italian music and tasty food. The prices are low: pizza is $2, and spaghetti is $3. Every Saturday we serve free orange juice and every Sunday we sell pizza for a half of the price.

Jeeeju znalazła się dobra i mądra osoba, która mi pomogła:) Dziekuje z całego serca:)