Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The Walrus

Bachory na naszej klasie i ich chore mamuśki!

Polecane posty

Gość ozesz w morde
i wypowiedzialo sie 23 letnie dziewczatko..... poczytaj co ludzie pisza wyzej idiotko....

Gość kotka222
taka prawda mam kumpele co 3 razy dziennie zmienia zdjecia, ludziom sie na prawde nudzi

kazde konto (oprocz fikcyjnych) jest kontem prywatnym, i kazdy odwiedzajacy to konto jest gosciem. Nie bardzo rozumiem co takiemu gosciowi przeszkadza ilosc i jakosc zdjec. Wlasciciel konta wstawia jakie chce zdjecia, a jesli gosc zechce obejrzec i ewentualnie skomentowac to jego sprawa. Narodzila sie nowa forma plotkarstwa. Kiedys sasiadka sasiadke podgladala zza plotu lub zza firanek,a potem obgadywala z inna sasiadka, dzisiaj obrabia sie doope na forum..........kazdemu jak leci........bo to, bo tamto, bo owamto. A zajac sie wlasnymi sprawami, niech kazdy patrzy na siebie, a nie udawac cnotliwych :classic_cool:. Dla mnie to totalna obluda jak ktos twierdzi: ja nie mam konta na nk, bo tylko idioci tam maja konto, ale ostatnio widzialam jak moja kolezanka wstawila fotki z wesela.......tfu :classic_cool:

Gość wandziulka
Hehe, a ja znam jedna taką, co wsadza swoje zdjecia, zdjemuje, wsadza, zdejmuje - jest ich pewnie ze 20 i ciagle jedne i te same w obiegu :P Ludzie jej wpisuja jakies komentarze, a ona je albo zostawia, jak są wystarczajaco wazeliniarskie, albo wyrzuca, jak za malo nawiedzone. Żarty są wykluczone, te wylatują od razu.

Gość rinkopinko
Buszmenko, oczywiśćie z jednej strony nie przeszkadza , podobnie, jak co ci przeszkadza, ze ktos ma np tluste wlosy, dlubie w nosie, przeklina, robi z siebie pajaca, jest marudą itp itd. Zawsze mozna powiedziecie "a co ci do tego". Istnieje coś takiego jak krytyka, na głupie społeczenstwo również. Te wstawianie zdjęć w 10ciu odsłonach swoich dzieci to naprawdę pajacowanie. Jedno zdjecie w celach informacyjnych bardziej, zeby starzy znajomi wiedzieli, że mam dzieci, ale robić jakąś nudną galerię? Czym i przed kim się chwalicie? To w ogóle żenujące, zeby wystawiać swoje dziecko pod ocenę. Tak należy rozumieć jeśli daje się ujęcia z kazdej strony , żeby gość mógł popatrzeć no włąśnie na co??? Że dziecko ładnie ubrane, ładne , brzydkie, zgrabne???? To naprawde infantylne

ludzie kochani, jesli kogos nudzi ogladanie 100-tu zdjec to obejrzyj jedno, daj, albo nie komentarz i koniec. Ludzie ciesza sie, ze maja piekne samochody, ze maja liczna rodzine, ze wyjechali tu i tam. Tak maja i albo to akceptujemy z formie odwiedzenia ich PRYWATNEGO konta, albo nie robimy tego wcale, bo wiemy, ze sa monotematyczni. Ja nikomu nie zwaracam uwagi, ze ma piegi, ze ma tluste wlosy, ze ma wiekszy brzuch........taki i jest i basta :classic_cool: Zacznijmy byc bardziej tolerancyjni i nie wchodzmy z butami w cudze zycie.

a jesli kogos razi czyjas golizna, w tym wypadku dziecka, to napisz do autora, albo zglos do wlasciwych organow i po sprawie. Po co cudze brudy wywlekac na forum publicznym......zwykle plotkarstwo i tyle.....:classic_cool:

Gość i67i78i
a jak nie chcecie oglądać ciągle tych samych zdjęć tego dziecka to nie wchodźcie na ten profil, lub go usuńcie. po co macie taką osobę wśród znajomych. wiem, bo ważne jest mieć jak najwięcej znajomych, bo to jest cool

sorry, temat jest zalosny... po pierwsze nie bachory a dzieci-jak stos słusznie zauważył po drugie, nagie zdjęcia dzieci ....niech pomyśle...żaden z moich znajomych takowych nie wstawiał..goły brzuszek co najwyżej :/ TO TAKIE STRASZNE? po trzecie, ja wstawiam zdjęcia dzieci chociażby po to żeby znajomi i rodzina z która się nie widujemy mogla czasem zobaczyć jak rosną, jak się zmieniają. Sama chętnie oglądam zdjęcia znajomych i ich rodzin, i nie widze w tym nic strasznego..a tobie cos przeszkadza-nie wchodź, nie oglądaj i przede wszystkim - NIE OBRAŻAJ

Gość ollllllllka
moi znajomi tez mają kilkanaście stron galerii:/to pożywka dla pedofili:/

Gość ollllllllka
chodzi o to ze to naprawde nie jest zbyt bezpieczne,wiesz co z tym zdjeciem zrobi jakiś świr:/ Po co? na naszej klasie mam jedno zdjecie z oddali

Gość ollllllllka
poza tym rodzinie można przesłać mailem

Gość 00000000
do kolesia......mam takie zdanie i tyle, chyba mogę mieć tak??? Jak chcesz się spotkać ze znajomym z przed 30-tu lat to się spotkaj i zanudzaj w domu albumami ze zdjęciami, jeśli nie możesz się spotkać to jest od tego prywatna poczta internetowa tak??? po to ją wymyślono. Nk miała na celu pomóc się odnależć, a to co się teraz na niej dzieje ......dla mnie to jest żałosne i tyle