Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsfsf

słyszeliscie co ostatnio powiedziała Przybylska u Figurskiego?

Polecane posty

Gość dfsfsf

ze ona nie rozumie normalnie nie rozumie jak mozna pokochac cudze dziecko chodziło o adopcje okej ale nie uwazacie ze w ten sposób obraziła tysiace ludzi

Gość wiaderaaa0
jezeli w ten sposob dokladnie powiedziala, to nie tyle obrazila rodziny adoptujace dzieci, ale sama wyszla na kobiete bez serca..

Gość dfsfsf
własnie tak powiedziała -bo slyszałam i ja sama poczułam sie dziwnie nikomu nie wciskam dzieci z DD bo kazdy moze miec swoje zdanie ale na boga niech teakie rewelacje zostawi dla siebie ma dwójke dzieci niech sie cieszy a nie dobija innych jak sie mogli poczuc ci co akurat teg słuchali ze swoimi adoptowanymi dziecmi ?

Gość wiaderaaa0
moim zdaniem przesadzasz..

pewnie przesadzasz.... figurskiego nie oglądam bo nie mogę patrzeć na jego mordę, ale wszystko zależy od kontekstu wypowiedzi. Może bardziej chodziło jej o gwiazdy kupujące dzieci z Kambodży jak cukierki w sklepie, a nie o szarego zwykłego obywatela.

Gość dfsfsf
ale w czym przesadzam ? bo nie rozumiem to tak jakby powiedziała -w zyciu bym sie nie związała z złowiekiem chorym na .....(i tu pada twoja choroba) fajnie nie? ale to jest gorsze cudze dziecko a ile osób je pokochało a taka gwiazdunia takie rewelacje niech sie trzyma bieniuka i dalej swoje płodzi

Gość lokolola
Jeżeli istnieją matki ktore nie kochaja swoich własnych,urodzonych przez siebie dzieci(było na forum parę topikow o tym,ze matki nie kochaja swoich dzieci)to istnieją także kobiety które nie pokochałyby ddziecka adoptowanego o wcale temu sie nie dziwię.

Gość wiaderaaa0
no przeciez ci napisalam, ze ona sama siebie osmiesza - wychodzi na kobiete bez serca. Nikogo innego nie krytykowala, tylko powiedziala, ze sama nie umie i tyle..

Gość lokolola
Moim zdaniem Przybylska nie wyszła w programie jako kobieta bez serca. Zastanówcie się,czy pokochałybyscie każde,bez wyjątku dziecko? Sadzę,że pokochałybyście wybiórczo takie dziecko które same byscie wybrały.Gdyby Wam ktoś kazał adoptować nie to dziecko co chciałybyście,to mogę się założyć,że nie otoczyłybyście taka miłościa dziecka jaka byscie otoczyły dziecko które same wybrałybyście.

Gość wiaderaaa0
lokolola masz racje chodzilo mi bardziej o to, ze jezeli juz kogokolwiek obrazila to siebie. na pewno nie rodzicow, ktorzy adoptuja. tez troche przegielam z ocena.

Gość lokolola
A i siebie nie obraziła,bo nie powiedziała,ze cudze dzieci to śmieci,tylko po prostu wypowiedziała sie na temat miłosci do dzieci.Ja sama nie potrafiłabym ot tak pokochac nie swoje dziecko i nie uwazam się za złą kobietę.

Gość wiaderaaa0
lokolola, nie wiesz czy bys nie umiala - nigdy nie probowalas. tak samo przybylska.. zycie zmienia ludzi

Gość dfsfsf
takich rzeczy sie na wizji nie mówi tyle chamówa siedzi sobie rodzina z dzieckiem adoptowanych ogląda tel a tu sie dowiaduje ze ona czegos takiego nie rozumie wielkie rzeczy zreszta męża chyba kocha a obcy

Gość lokolola
Owszem,nie mogę na dzieńb dzisiejszy w 100% powiedziec,z enie pokochałabym,ale wiem jedno,ze nie pokochałabym dziecka którego bym sobie nie wybrała(pisałam wyżej)Gdyby mi ktos k\kazał adoptowac dziecko to zostałby mi niesmak z tego powodu i nawet jakbym przyzwyczaiła sie do dziecka na siłe adoptowanego to jednak nie mogłabym je pokochać.A gdyby to dziecko sprawiała z wiekiem coraz bardziej jakies kłopoty to byłabym wręcz sfrustrowana tym.

Gość wiaderaaa0
dfsfsf gdyby taka rodzina to ogladala, to by pomyslala: "Ok, ona nie umiala, my umielismy - spoko. " nie rozumiem dlaczego mialoby to kogos urazic...

Gość lokolola
dfsfsf--Dlaczego niby na wizji nie ma prawa wypowiadać sie na ten temat? Czyzby dalej była komuna,ze trzeba być poprawnym politycznie.No tak,nie dziwie sie,ze w TV po śmierci JPII tylko sami pochlebcy jego sie wypowiadali,ze cała Polska płakała.Qrcze jak za Stalina... Przybylska miała prawo wyrazić swoje zdanie i nei zrobiła tego w sposob obraźliwy ani w stosunku do rodzin adoptujacych,ani do tych dzieci,ani tym bardziej do samej siebie.

Gość lokolola
To,ze ktos nie pokocha nie swoje dziecko nei oznacza od razu,z enie posiada wyzszych uczuc. Moim zdaniem wyzszych uczuc nie posiadaja osoby ktore nie chca i nie potrafia pokochac swoje własne dziecko która sprowadzili na świat.

Gość wiaderaaa0
dfsfsf a gdyby przybylska powiedziala: "ja bym nigdy nie przygarnela psa ze schroniska" tez obraziloby wszystkich, ktorzy przygarneli zwierze...? albo: "ja nigdy nie narysowalabym takiego obrazu" obraza malarza??

Gość różaa
Zawsze bardzo lubiłam Przybylską wydawała mi się sympatyczna,miła i taka "swojska" ta jej wypowiedź trochę mnie rozczarowała.....:( Wydawało mi się,że ona ma więcej serca. Zwłaszcza ,że sama jest matką. Ale może Ona była po prostu szczera. Może ona nie gra "pod publikę" swoimi wypowiedziami..? w stylu " ooo fajnie.... wszystko pięknie,jestem tolerancyjna i przy wszystkim i zawsze za "

Gość lokolola
różaa--To za komuny "Wszystkie dzieci były nasze" Teraz kazdy ma prawo do swojego odczuwania.To,ze ktos jest matka nie oznacza,ze ma obowiazek kochac cudze dzieci tylko dlatego,ze sa dziecmi.

Gość lokolola
Patrząc na znanych ludzi którzy adoptuja dzieci myślę,ze oni to robia bardziej pod publiuczkę niż z samej miłosci do dzieci.

Gość hej hej hello
Nie przesadzacie. Przybylka jest osoba publiczna i wyraziła swoje zdanie, ale kim ona jest, żeby aż tak przejmowac sie jej opinią? No proszę, myslę ,że jak ktos ma adoptowane dziecko to ma głęboko co powiedziała Przybylska i tyle. Żaden z niej autorytet.

Gość różaa
Jasne,że tak. Każdy ma prawo do własnego zdania. Tylko,że jak sobie pomyśle ile niekochanych dzieci jest w DD i ,że one też potrzebują miłości, czułości przytulenia, mamy ,taty.... Cieszy mnie fakt,że są ludzie którzy potrafią pokochać takie dzieci i dać im poczucie bezpieczeństwa. Przybylska jako osoba na świeczniku, daje jakiś wzorzec. A do tego sama jest matką, wie jak ogromne zapotrzebowanie na miłość mają dzieci. Coś w tym jest,że z DD wychodzi dużo patologii.

Gość dfsfsf
to ze nie lubie seksu analnego nie oznacza ze mam o tym trąbic owszem sa takie osoby UWAGA ja nie powiedziałam ze ona ma kochac inne dzieci ja tez nie kocham ale to jest bardzo drazlwy temat i nie powinna tak mówic ofen takt zwyky takt bo moze urazic wiele osób to jest mojhe zdanie

Gość lokolola
dfsfsf--Nawet na takie drażliwe tematy ludzie powinni wypowiadać się przed kamerami.

Gość lokolola
dfsfsf--Wytłumacz mi czy Przybylska uraziła osoby ktore adoptowały i naparwe adoptowane dzieci kochaja?

Gość wiaderaaa0
głupia to jest dopiero EDYTA GÓRNIAK............ ogladalam z nia wywiad w DD TVN. ble.....

Gość lokolola
Czy mówiac publicznie,że nie potrafiło się pokochac ktoregoś tam chłopaka z którym się chodziło obrażamy jego teraźniejsza dziewczynę ktora go kocha?

Gość dfsfsf
poddaje sie ja bym czegos takiego PUBLICZNIE nie powiedziała okej jestem zaklamana