Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama30tydz

Mam ostatnio takie schizy

Polecane posty

Gość mama30tydz

że odejdą mi wody np w autobusie czy w szkole albo gzieś na ulicy:o albo ten czop mi w tych miejscach odejdzie... czy to jest w ogóle możliwe i czy często się to zdarza????

Gość wujtokogosobchodziiii
to siedz w domu i czekaj na poród jak chciałaś mieć dzidziusia.

Gość mozliweeee
mi odeszly w domu o polnocy..heheh nie mozna okreszlic kiedy odejda wiec jak massz termin niedlugo to nie wychodz na dlugie spacey;-)

Gość o kurka wodna
Każda tak ma :) Czytałam nawet o pewnej kobiecie która tak bardzo bała się odejscia wód w miejscu publicznym ze nosiła ze sobą słoik z korniszonami , zeby w razie czego rzucić na ziemie ( niby przypadkiem) ten słoik i udawać ze to z nich ta woda :D Nie martw się tak czesto się to nie zdarza , cześciej na leżąco niż stojąco , bo jak stoisz to głowka dziecka działa jak korek :)

ale nie przejmuj sie!przeciez to zade wstyd.jak odejda Ci wody publicznie to moze chociaz ktos udzieli Tobie pomocy.nie wiem dlaczego dziewczyny tak sie tym przejmuja.rzecz normalna-rozpoczecie porodu...

heh ja w 1 ciazy mialam dokladnie to samo ;) zwlaszcza jak gin powiedzial w 35 tyg ze mam juz rozwarcie na prawie 3 cm balam sie wychodzic sama do miasta, zreszta ciagle mialam wrazenie / uczucie ze cos leci ;) u mnie bylo tak ze wody nie chlupnely jak na filmach kiedy czulam pekniecie, to na poczatku lecialy malusim strumyczkiem przy 1 porodzie takim malusim strumyczkiem lecialy caly czas a przy 2 jak bylam badana przez polozna w szpitalu to jak chlupnelo to podloge niezle zalalo ;)

Gość mama30tydz
ja bym się zapadła pod ziemię ze wstydu :o o masakra, tak się tego boję, że mi się śniło że rodzę przy kasie w supermarkecie :o

Gość autorko...
a jak Ci czop śluzowy odejdzie to przecież nie zaleje Cię od razu ocean krwi tylko tego jest nie wiele, z wodami już jest trochę inaczej, ale dlaczego sie tego wstydzisz? przecież to normalne

Gość hehh
myślę, że jak by ci odeszły wody w miejscu publicznym to akurat wstyd byłby ostatnią rzeczą a jakiej byś pomyślała :P