Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afibronkaaiiq

AFIBRON - ILE NA NIM SCHUDŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość yyyy..już sama nie wiem...
witajcie...czytam Wasze wypowiedzi,widzę że nie którzy schudli i to ładnie....Mi do końca,pierwszego opakowania zostało 5 tabletek...schudłam jakieś 2,5 kg,prawie nic nie jedząc,i non stop w ruchu.Ale od 3 dni czuje że tyje:-(...przyjmowanie ich znoszę dobrze,czy może wiecie dlaczego tak się dzieje??że tyje???pozdrawiam.

Gość kikakaki
Schudłam 8 kg. Przy wzroście 164cm ważyłam 70 kg, teraz mam 62kg. Afibron jest naprawdę skuteczny!! Dziś się dowiedziałam że wstrzymano sprzedaż leku i to mnie niepokoi!!

dziewczyny mam pytanie............ bo trochę sie przeziębiłam i niewiem czy moge brać jakies inne leki ???

Gość ceyranaa
witam kupię afibron zapas na 3 miesiace czekam na info !!!

Gość sylwusia2409
hej dziewczyny :) kolejna tabletka za mna, bez zadnych skutkow ubocznych, oby tak dalej pozdrawiam

Witajcie, troszkę mnie nie było ale się urlopowałam;-) słuchajcie mam dylemat, dziś jest 7 dzień z Afibronem 15 i z 69kg waga pokazała 62!!! cieszę się okropnie ale też obawiam że to zdecydowanie za szybko. Może powinnam się wybrać do lekarza? Co prawda ruszam się bardzo dużo a od piątku śmigałam na nartach, dietkę również trzymam i to dość ostro, zero smażonego, zero chleba zwykłego, herbatka czerwona, zielona... i nic po 18 (jak już bardzo umieram z głodu to jakiś owoc). No i balsamki ujędrniające;-) Dwie ostatnie noce źle spałam, i zauważyłam że bardzo szybko się pocę i gorąco mi się robi przy nawet najmniejszym wysiłku. I przedwczoraj przed snem serducho mi trochę szalało. Poza tym w porządku.Pozdrawiam serdecznie ;-)

A i jeszcze jedno! wiem że 2l wody to sporo ale ja non-stop biegam do vc! i w nocy ze 4 razy wstaje... może te zrzucone kilogramy to poprostu zatrzymana woda? np. przez pigułki anty? bo biorę i po nich tez mnie troszkę przybyło... Poradźcie coś dziewuszki ;)

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaa
evik - ja zwaliłam 6kg (teraz już 7) w ciągu 2 tygodni i 3 dni. Wydaje mi się, że to właśnie większość woda. Tabletki anty zatrzymują ją w organizmie. W moim przypadku wymiary zmieniły się dość mało, co dziwne, bo przecież 7 kg to 2 rozmiary mniej. Popatrz na wymiary. Dzisiaj mi też strasznie gorąco.... a z wc - w pierwszym tygodniu tak miałam - nawet jak piłam mało.

Gość yyyy..już sama nie wiem...
to dziwne,ale zaczęłam tyć...a już kończę opakowanie...i dieta i dużo ruchu..auć i nic,nic...pomocy..

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
według mnie powinnaś odstawić te tabletki - chyba po prostu na Ciebie nie działają. Na mojej ulotce od tabsów pisze, iż należy zaprzestać stosowania jeśli nie uzyskało się spadku ok. 5%, oraz gdy zamiast chudnąć - tyje się.... a może okres będziesz miała? Stąd te tycie.

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evik - jak z Twoimi wymiarami? Zmniejszyły się?

Gość wiola aaaaa a a aa
dziewczyny , na początku to waga szybko leci w dół . Ja latałam do WC co chwilę( dosłownie), nieraz czułam się jak jak bym była przed porodem. Teraz waga u mnie spada powoli , może dlatego ,ze zmniejszyłam dawkę na A10 i biorę co drugi dzień. Najszybciej u mnie było widać po piersiach z rozm 85D teraz mam 80B . Jeżeli chodzi o przeziębienia to moja lekarka kazała uważać na ACATAR , CIRUST , GRYPEKS, ponoć one też podnoszą ciśnienie.

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kikakaki - i Ciebie pytam o wymiary. O ile się zmniejszyły? Ja już znam powód małego spadku w cm. Poprawiam się w diecie. Po co mi jo-jo.

Gość achna_1989
hej ja juz po 16 tabletce a10 i 4kg w dół,prosze napiszcie czy to duzo czy malo...... na poczatku nie chcialo mi sie jesc zupelnie nic a teraz chyba organizm sie przyzwyczail....ale nie daje sie:)

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiem Wam tak - jeśli piszecie ile schudliście - piszcie o ile spadły wymiary.

u mnie spadło po ok 1,5cm w biodrach, talii i udach. Wydaje mi się troche mało jak na 7kg mniej. A może to faktycznie tylko zaległa woda? ;( I nie wiem na ile jest to zasługa Afibronu, a na ile morderczych ćwiczeń i diety ;(. No nic, dziś dopiero 8 tabletka... ale po dawce "15" spodziewałam się większych efektów.

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaa
evik - u mnie tak samo - schudłam 7,5 kg, a wymiary - szkoda gadać. Tracimy mięśnie a nie tłuszcz, to tyle. Za skąpa dieta, za mało protein - wczoraj ktoś mi w głowie rozjaśnił. Jeśli mięśnie nie dostają białka (mięsko) - "zjadają same siebie" w trakcie ćwiczeń. Mięśnie biorą zasadniczy udział w metabolizmie - tracąc je - spowalniamy metab. - więc jo-jo mamy jak w banku :( Ja zmieniłam trochę dietkę, no i zobaczymy co będzie dalej. Boże jakie to skomplikowane.

Gość achna_1989
pomyłka juz 5 kg :) a co do cm to najszybciej gubie brzuch...ok 2 cm z kazdej strony;P a uda,posladki ok po1cm...:( wiec co o tym myslicie?? przypominam....17 dzień z a10:)

Gość maamuśka
witam, ja po zużyciu 30 tab 10mg stracilam 7,5kg teraz biorę 15mg i zobaczymy co się będzie dzialo w pasie 4,5cm w biodrach 8cm a w udzie 2,5cm mniej, startowałam z wagi 96kg przy wzroscie 160cm

Gość WIOLA SEWERYN
HEY JEST KTOS PO TAMTEJ STRONIE

Gość wiola aaaaaa a a
dzisiaj zmuszona byłam kupić jakieś spodnie, moje 42-44 niestety nawet na pasku leciały. A w dresach nie wszędzie można iść. Weszłam w 38 , bluzki jeszcze rozm 40. Czyli najwięcej mi poszło w tyłeczu, brzuszku i udach.

Gość wiola seweryn
no to super gratuluje ci z calego serca....tak trzymaj

Gość wiola seweryn
ja narazie jestem na zelixie 15mg ale z tego powodu ze u nas w radomiu wycofuja wszystkie leki z sibutarmina mam przepisane 120tabl. afibronu

Gość Luisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a u mnie dziś masakra - okres dostałam... jestem taka słaba... eh Zaliczyłam prawie kolejny kilogram, czyli jest już prawie - 8kg. Dobrze :) Tylko te obwody mnie martwiły - wprowadziłam mięsko, i powinno być ok. Dziś wlazłam w spodnie sprzed ciąży :) Są trochę opięte na udach, ale wlazłam, zapięłam się (a sadełko nie wyłaziło ;) ) :) :) Byłam zdziwiona bardzo. Przed ciążą ważyłam ok. 58-60kg, teraz 72 a prawie dobre ;) Boże jak fajnie znowu być "lekką" w cudzysłowiu, bo do normalnej wagi jeszcze sporo mi brakuje, ale gdy sobie przypomnę, że przed rozwiązaniem ważyłam 95kg - teraz zdaje się być piórkiem. Mam nową gimnastykę ;) - włączam muzykę z gatunku latino lub bollywood, biorę córcię na ręce ... i tańczymy :) Z obciążeniem 8 kilogramowym (bo tyle waży), wszystkie mięśnie pracują :)

Gość wiola aaaaaa a a
We Wrocławiu to samo. Odwiedziłam kilka aptek i nic. Trudno , ja w sumie i tak powoli odstawiam . od 15 lutego biorę co drugi dzień A10, potem 2 tyg co 3 dni . Co tydzień sie ważę teraz to naprawdę wolno idzie , ale nawet w dzień bez tabletki nie mam apetytu, a to najważniejsze. Chcę do wakacji ( czerwiec) spaść do 57-55 kg.

Gość wiola aaaaaa a a
Moja córcia waży około 9 kg. , aby usnęła jest noszona na rękach( najczęściej moich ). Leży na podusi , a ja muszę ją nosić kołysząc, ale skóra na bioderkach i ramionach przynajmniej nie wisi. Trzeba znaleźć jakiś pożytek z tego usypiania!!! Mam nadzieję,że zęby jej skończą już wychodzić, ostatnio 3 dni prawie nie spałam co chwilę się budziła.

Gość wiola seweryn
ja tez mam masakre normalnie 6 lat temu wazylam 55 kg ale niestety dwie ciaze i bylo 84kg a teraz biore 16 dzien zelixe 15mg i jest 78 kg ale jeszcze malo musze zrzucic ok 20kg i mysle ze dam rade bo od kwietnia wesela komunie i mysle ze dam rade. co wy na to

Gość Luisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez muszę zwalić jeszcze 10 kg do kwietnia - wesele mam. :(

Gość wiola seweryn
damy rade musimy miec silnie postanowienie. ja np w zeszlym roku bralam zelixe 10mg i przestalam ale teraz zaluje jak cholera a teraz sie niepoddam biore 15 i za jajies 5 tyg. afibron tez 15. i bedziemy dzagi zero tluszczyku. p.s jak jestescie na forum to piszcie musimy sie jakos wspierac....