Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afibronkaaiiq

AFIBRON - ILE NA NIM SCHUDŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość wiola aaaaa a a
Lusiaaaaaa Na razie tyle powtórzeń nie dałam rady, może z czasem... Przed pierwszą ciążą to calatetics ćwiczyłam codziennie, chodziłam na takie zajęcia co nas uczyli co i jak. Dzisiaj to się ruszyć rano nie mogłam.... Jeżeli chodzi o jedzenie , to najgorsze są naprawdę sery to istny buuum kaloryczny, tak jak napoje gazowane i słodycze. Też nie mozna jeść co dziennie tego samego , trzeba coś zmieniać . Można na śniadanko zjeść np 1 jajko gotowane z brokułem( oczywiście nie całym) , ja to kroje mieszam np 1/3 brokuła i jajeczko troszkę pieprzu ( bez soli) i mam na śniadanie i kolację do tego po tekturce i gotowe. Mozna jeść jogurciki , serki wiejskie ( ja kupuję te odtłuszczone( też nie sole), Pomidorki, itp..... Gdybym codziennie jadała to samo chyba bym po tygodniu rzuciła się na wszystko co jest w lodówce.............. Dzisiaj się zważyłam waga 60kg i już od tygodnia bez tabletek, mimo wszystko idę w dół.

Gość pig82
cześć dziewczyny! właśnie postanowiłam brać afibron.wszystkie diety które stosowałam doprowadziły do katastrofy.po urodzeniu 2 dziecka i efektach jojo które kumulowały się przez 6 ostatnich lat waże teraz 99 kilo:( tragedia!! lekarz nie chce przepisać tabletek:( znalazłąm sweetluu, napiszcie czy jest wiarygodna,czy mogę zamówić u niej tabletki? najpierw trzeba wpłacić na konto i trochę się boję.proszę napiszcie jeżeli coś wiecie.

Cześć dziewczyny jestem nowa Afibron 15 ,brałam przez 7dni i czułam się rewelacyjnie a 8 dni zaczelo mi się kręcić w glowie,klucie stylu w plecach ,ciężki odech wystraszyłam się strasznie i odstawiłam nie biorę 3 dzień i czuję się dobrze schudlam 3 kg,a jeszcze przydalo by się3kg,trochę się obawiam czy zacząć brać od nowa czy przestać ?Czy ktraś z was miala takie obiawy i bierze dalej podpowiedzcie co robić???

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja powiem tak: każda z nas zna swój organizm. Wie, kiedy się dzieje coś niepokojącego. Jeśli coś jest nie hallo - powinno się być odrobinę odpowiedzialnym i zrezygnować, bo szkoda zdrowia. Jedni mają skutki uboczne, inni- nie. Nie czytacie co piszę :( Powtórzę po raz setny na forum - żeby nie mieć jo-jo trzeba ćwiczyć!!! W drastycznych dietach bez gimnastyki palimy mięśnie, a nie tłuszcz. Mięśnie są konieczne do prawidłowego metabolizmu - zero mięśni = zerowy metabolizm!! Nie wystarczy dieta cud! Ja przekonałam się sama. Proponuję poczytać co napisałam na 17 stronie (chyba) i na 22 na górze odnośnie wymiarów i wagi. mijamore - a Ty powinnaś się wstydzić! Brać takie silne prochy by schudnąć 6 kg? Dobra dieta i poszło by przez miesiąc (no tak zrozumiałam - schudłaś 3, a jeszcze 3 by się przydało) Gdybyś ważyła 80-100kg... Jeśli masz takie objawy - powinnaś zrezygnować. Jak na mój gust to masz już niedobory - żelaza, magnezu itp. Pewnie dietka bez głowy.... eh...

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiola aaaaa a a - a ja ćwiczę już sporo i robię te serie po 100 powtórzeń. :) :) :) Mam okropny katar :( ale dziś dzień ćwiczeniowy - więc zaraz się zabieram za gimnastykę.

Gość nionia78
Witam Ja od dziś biorę afibron zaczynam od wagi 87 kg i 170 cm wzrostu stanowczo za dużo.Chodzę na siłownię przez rok czasu schudłam ponad 10 kg i to utrzymuje z łatwością gorzej z ze zrzuceniem dalszej wagi dlatego przy diecie biorę również ten środek, na razie żadnych skutków ubocznych nie widać zobaczymy co będzie dalej. pozdrawiam wszystkie którzy wytrwale walczą z wagą.

Gość wiola aaaaa a a
Pisałam kiedyś o zakupach u sweetlu, moje koleżanki kupowały i było wszystko OK- nawet chyba brały za pobraniem. Lusiaaaaaaa Ja wczoraj zrobiłam 90 powtórzeń nie poddaje się trzeba nabrać z powrotem wprawy. Mąż to już się śmieje, żal mu tylko chyba moich Dużych piersi( typowy facet).Wczoraj w dzień kobiet zamiast kwiatka dał mi karnet na solarium, nasłuchał się ostatnio ( u swojej rodzinki ) jaka to ja blada. Od soboty zaczynam.

Gość Lusiaaaaaaaaaa
wiola aaaaa a a - z każdą godziną ćwiczeń jest coraz lżej. Ja wczoraj nawet się nie zmęczyłam ani nie spociłam, a zrobiłam wszystkie serie po 100 + stepper + hantelki na ramiona :) A chora jestem - katarzysko straszne mam :(

Gość wiola aaaaa a a
Mi dzisiaj głowa pęka, północy nie spałam...... Syn ma jutro badania w szpitalu ,znów nerwówka wynik rezonansu będzie w ciągu godziny mam nadzieję ,że nie trzeba będzie kolejnej operacji. Jakub już nawet nie pyta się kiedy będzie zdrowy . Później znów będzie wizyta u psychologa, zrobił się bardzo pasywny. Sorki ,że odbiegłam od tematu naszej walki z nadwagą. Jutro wieczorkiem się poprawię..............

hej:) po 1 dniu brania jest ok żadnych dolegliwości ale na wieczór albo byłam głodna albo miałam dziwne uczucie w brzuchu po rowerku mi przeszło. wczoraj zjadłam o 10.00 i 13.00 chrupki chleb z szynką i serkiem topionym 15.00 jabłko a, o 17.30 nóżkę z kurczaka w rękawie, 2 marchewki i 5 różczek brokuła z parowaru i na tym skończyłam posiłki same błędy:(ale rozgrzeszyłam się tym że pojeździłam rowerkiem pół godziny przejechałam 20 km i spaliłam 730 kal z tego co pokazał licznik. Dzisiaj już jestem mądrzejsza, bo poczytałam i serki z szynką odpadają, dzisiaj mam chlebek 2szt. Sonko tradycyjny,serek wiejski ze szczypiorkiem i 2 rzodkiewki, zastanawiam się jeszcze czy nie posmarować chlebka pastą jajeczną bo bardzo lubię?i to zjadam na dwie tury o 10 i 13 standardowo w pracy, oczywiście nie codziennie tak samo będę wymyślać:)obiad warzywa i pierś parowane+surówka,jem obiad ok.17.00 nawet po, więc nie jestem już głodna ale gdyby to chrupki chlebek z czymś lekkim. No i standardowo bez soli, cukru i słodyczy 1 kawa bez mleka, kilka filiżanek czerwonej herbaty i rowerek pół godziny. I tylko się nie śmiejcie 169 cm 83,6 kg dzisiejsza poranna waga, i jak dobrze się zmierzyłam to 103 w pasie:((także same widzicie jest z czego zgubić. Zważę się w piątek i zobaczymy czy są i jakie rezultaty!!!!

Gość niiiiiiiiiiiii
roxi24 Nie możliwe żebyś miała 103 cm w pasie, ja mam 170cm wzrostu, ważę 87kg a w pasie mam 86cm.

wiola aaaa aa - no to rzeczywiście możesz mieć nerwówkę :( Gadaj o czym chcesz :) roxi24 - nie wcinaj serków topionych :) :) :) Pasta jajeczna z majonezem? Odpada :P Same jajeczka - tak, ale bez dodatków :) Dobry posiłek rano :) Ja jadam często wafle ryżowe z jajkami na twardo i pomidorkiem (żeby bardziej mokre to było czasami dodaję odrobinę ketchupu :) ) Niezły wynik na rowerku :) Podziwiam :) A co do wagi - ja 1 lutego ważyłam 80 kg, więc mnie nie zadziwisz :P Mam 167 cm wzrostu.

Gość witam was dziewczyny
czy mozecie podac mi namiary na osobe ktora sprzedaje afibron?przeszukalm pol tematu i nic nie znalazlam.z gory dziekuje.anka

jednak źle się zmierzyłam:)koleżanka w pracy mnie zmierzyła i mam 95cm w pasie uffffffffffff aż mi ulżyło:) Wiola aaaaaaaaaaa trzymam kciuki za powodzenie badań twojego syna.

niiiiiiiiiiiii - ma otyłość brzuszną, i tyle :P Może mieć i 110 w pasie za to nogi pewnie szczupłe, i mały biust np. :) Wszystko to kwestia budowy.

Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tutaj masz zupełną rację, doświadczyłam tego na własnej skórze, przy braniu tabletek nie ćwiczyłam, wprawdzie schudłam 18 kg ale w ciagu dwóch latach od zaprzestaniu brania tabletek mam solidny efekt jo jo z nawiązka --22kg :( teraz będe mądrzejsza. mijamore weż sobie do serca co napisała usunięcia] Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , nie tarktuj tego jako złośliwości ale jako dobrą rade:) pomysl co mają powiedzić dziewczyny co waża po 90 -100kg, a jak juz czytają że ktoś sie odchudza tabletkami przy nadwadze 6 kg, tp zapewne nie jedna pod nosem sobie solidnie przeklnie.

no to się cieszę, że ktoś jednak mi rację przyznaję. Nie da się schudnąć trwale bez zmiany nawyków żywieniowych i gimnastyki. Ja utrzymywałam swoją wagę po schudnięciu przez 10 lat :) Utyłam w ciąży, trudno (powody nie znane nawet dla lekarza). Teraz się "naprawiam" i nie mam zamiaru ponownie przechodzić walki z kilogramami za parę lat. Jeszcze coś o jo-jo - te kobietki, które zajdą w ciążę po takich dietach cud, nie mają praktycznie szans na szczupłą sylwetkę z małym brzuszkiem w ciąży! Kilogramy biorą się nie wiadomo skąd! Nawet przy zdrowym odżywianiu w ciąży, organizm kumuluje każdy gram tłuszczyku. I tak z ciężko wywalczonych 55 kg, po ciąży zrobi się 85 :) (sprawdziłam na sobie) A miałam coś jeszcze napisać - czy macie wrażenie, że po nawet małym posiłku rośnie Wam brzuszek (obwód) ? Jeśli tak, to znaczy, że macie praktycznie zero mięśni na brzuchu - nowość wyczytana na forum fitness :) A swoją drogą to moje Drogie - faceci znają się na odchudzaniu lepiej niż kobiety - poczytajcie jakieś forum o "pakowaniu" dla chłopaków. :) :) :)

dziewczyny w pasie mam po sprostowaniu 95cm nie jestem zbyt wysoka na swoje 169 cm i wadze prawie 83 kg więc nóżki jak baleroniki, a biust duże D i 90 cm pod:( więc jestem taka sobie nalana porządna duża babka z każdej strony mi nic nie brakuje i dlatego postanowiłam ze muszę to zmienić

Gość beti987
do lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jem nie mniej niż 800 nie wiecej niż 1200kcal bo zalezy co zjem, do zeszlego tygodnia chodzilam na aerobic 2 w tyg ale teraz juz wrocilam do pracy i nie mam jak chodzic ale chetnie bym pocwiczyla w domu. Piszecie o jakiś 100 powtorzeniach i wogole, może znacie jakies fajne cwiczenia ktore i ja bym mogla robic?:)aha to co na te pieczywo chrupkie jecie oprocz jajek? bo akurat jajek i twarożków to ja nie lubie:( dodam ze po ciąży zostało mi 17kg w ciągu ostatnich 6mcy schudlam 10 ale bez tabletek i zostalo jakies 7kg do zrzucenia , chce juz moja wage sprzed ciazy czyli 58kg:/ jestem dobrej mysli, to forum mi dużo pomaga:))))

Gość nionia78
Witam Ja już drugi dzień mam prawie za sobą ale afibronu nie wzięłam dziś bo wczoraj wieczorem myślałam że padnę na ból głowy. Dziś rano stanęłam na wagę i o 1,5 kg mniej boże jakie fajne uczucie zobaczymy jutro rano bez brania leku na diecie z siłownią czy coś spadło??? pozdrawiam wszystkich

Gość majrusiaaa aaa aaaa
ja brałam afibron10 przez miesiąc z wagi ubyło mi 6 kg tylko ale za to w pasie 14 cm :D

nionia78 - Ty się tak nie ciesz bo to woda :P Tłuszczyku nie zrzuciłaś ani grama :) Jeśli zaczynasz brać tabletki, to je bierz - nie rób tego na początku w kratkę. To bez sensu. Jeśli ból głowy nie ustąpi po paru dniach lub jest nie do wytrzymania - odstaw tabletki definitywnie. Być może masz za duże ciśnienie - stad ból głowy - przeważnie pulsujący. beti987 - ja jadam pasztet sojowy (ale uważaj na kalorie, bo ma sporo, mimo wszystko ma bardzo zdrowe białko). Możesz smarować bardzo delikatnie masłem :) i na to pomidor, papryka itp. Ja robię często pasztet z selera :) Jest bardzo smaczny, a jednocześnie nie tuczący :) Jadam paprykarz, sałatkę z makreli i inne rybki :) (oprócz tych w oleju). A jeśli chodzi o ćwiczenia - my tu piszemy o callaneticsie :) Poszperaj w sieci. Na ajo.pl masz film instruktażowy z Bojarską. Dla mnie rewelacja. Po każdej godzinie ćwiczeń mam wrażenie, że jestem smuklejsza :) Przez miesiąc ubyło mi po ponad 10 cm w obwodach :) ślicznie zarysowała się talia (nigdy nie miałam aż takiego wcięcia), pośladki podniosły się do góry, nogi wysmuklały :)

czytając wasze uwagi wiem ,ze powinnam się wstydzic wy macie takie problemy a ja wyjeżdzam zmojm 6 kg sorki,....nie potraktowalam tego co napisała lusiaaaaaaaaaaaa jako złośliwość jestem wdzięczna że ktoś sprowadził mnie na ziemię i ja biorę się ostro za gimnastykę a do tego dietka i myślę że będzie ok . Za wszystkie was trzymam kciuki .

mijamore - wywal te tablety. Szkoda zdrowia. Dobra dieta + gimnastyka i za miesiąc jesteś lżejsza o te nieszczęsne 6 kilo (teraz to już tylko 3 kg) :) Ja planuje przez miesiąc zwalić 10 kg :) :) :) I oczywiście już bez tabletek (nie biorę od paru dni)

a jeśli chodzi o wstyd - to tylko dlatego, że zdecydowałaś się brać takie mocne prochy, a nie że wyjeżdżasz z tymi swoimi 6 kg :) Ja wiem, że Twoje 6 kg może być większym koszmarem dla Ciebie niż dla nas nasze 10-15kg :)

Tak właśnie zrobił mój facet ...spuścił wode i tyle ich będę widziała ,ale cieszę się bo mozna w inny sposób a nie isć na łatwiznę Od dzis biorę się ostro za gimnastykę ,zaraz zaczynam na efekty napewno poczekam ale napewno będzie warto .!!!

Gość tomuśka
Dziś mój pierwszy dzień z tym lekiem. Jestem od tygodnia na diecie i chcę sobie pomóc . Mam 164 cm i ważę 85 kg więc daleka droga.Trzymajcie kciuki.

kobietki udało się wam kupić afibrom itp jeszcze w aptece legalnie w tym tygodniu?

Gość nionia78
lusiaaaaaa nie odchudzam się od wczoraj tylko od prawie półtora roku stosowałam dietę i ćwiczyłam schudłam ponad 10 kg ale w pewnym momencie waga stanęła i same ćwiczenia nie wystarczą dlatego teraz rygorystyczną dietę wrzucam i podpieram się afibronem. Mam pytanie czy można brać jakieś przeciwbólowe tabletki jak głowa boli?