Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacje wkrótce

do której miejscowości jechac nad polskie morze z dwulatkiem

Polecane posty

Gość wakacje wkrótce

tak aby miejscowość ta była ładna, miała w miarę czystą plażę i może coś wokół do zwiedzania... Byliśmy w Łebie, Władysławowie. Co byście polecili?

Gość hit hit me
zaprosiłabym Cie do Gdyni bo to bardzo ładna miejscowość ale niestety syfna woda i mnóstwo turystów :O

Gość wakacje wkrótce
czytałam ze Darłowo to jedno z najładniejszych miasteczek naszego wybrzeża.

Gość sarbinowo
kolo gasek

a ja jade do darłówka a darłowo jest połozone o dwa kilometry dalej wie ktoś jak jest tam z plazami? szerokie? dużo ludzi? my mamy podobno 70 m do plaży mam nadzieję,że pogoda dopisze

a znacie może jakies ciekawe miejsca do zwiedzienia w okolicach???? Ja pare lat temu byłam w Mielnie: dużo ludzi, wąskie plaże i nie polecałabym na wypad z dziećmi

Gość wakacje wkrótce
a Ustronie Morskie? Wie ktoś jak tam jest?

a jak jest teraz z miejscami ? są jeszcze? bo ja szukałam w marcu i już było troche terminów zajetych

Gość wakacje wkrótce
no ale ty juz masz miejsce zaklepane, tak?

Gość piastowianka
klaudusia czy tobie sie nudzi?

Gorąco polecam Rowy (20km od Ustki). Czysta plaża, super las i przyjemna atmosfera.

Gość upupup.............

Gość Rewal polecam

Gość taki jeden koles
Jak masz kaske to polecam półwysep w szczegulności Jastarnia i Jurata

Gość pupa77
Ja właśnie z dwulatkiem byłam kiedyś w Międzyzdrojach. Na kampingu, ale w domku. Kamping był w lesie, bardzo blisko morza. Wolę to niż jakieś domki, bo czuję się bardziej na wakacjach. No i nie trzeba się przejmowac że dziecko nasika gdzieś... Ludzi sporo w sezonie, ale to dawało klimat. Spacerowaliśmy z dzieckiem w wózku po promenadzie, nawet do północy - po prostu sobie w nim zasnął. W pobliżu dużo lasów, rezerwat z żubrami, bardzo blisko Świnoujście....

A ja polecam agroturystyke w miejscowosci niedaleko morza. Jesli masz samochod to bez problemu dojedziesz wszedzie! Polecam miejscowosc Objazda, 8 km.do Rowow, 12 km. do Ustki, 3 km. do najblizszej plazy! Poza tym, masz jakies 15 km. do Jeziora Gargna, niedaleko jest Slowinski Park Narodowy, latarnia w Czolpinie, ruchome wydmy. Naprawde jest co robic nawet kiedy pada! http://agroturystyka.meteor24.pl/objazda.html Bylam tam i polecam.

Gość ok.....
Ja lubię jeździc do Ustronia Morskiego :) byłam tam jak mała miała 2 i 4 latka, plaża ładna, tylko woda zimna :) las, karuzele... mała miejscowość ale ładna i spokojna, brak dyskotek i hałasu, więc na wczasy z dzieckiem jak najbardziej

Gość ja byłam
ja polecam Dźwirzyno. Kilka kilometrów od Kołobrzegu. Sliczne miasteczko i jest tam też jezioro i port za miasteczkiem. Jest też dzika plaża (niestrzeżona) jesli chcesz na prawde miec spokoj.

Gość bylam tam tylko woda zimna...
bo to Baltyk a nie Morze Srodziemne! Jadac do jakiejkolwiek polskiej nadmorskiej miejscowowsci ryzykujesz- moze byc pieknie i slonecznie, woda w morzu o idealnej temperaturze, a moze byc tez tak,ze nie zdolasz zanurzyc paluszka w wodzie taka zimnica.

Odkąd mały skończył rok jeździmy do Łeby-raz tylko zdradziliśmy ją na rzecz Władysławowa i to porażka. Łeba to super plaża-druga kamienista,wydmy ruchome, jeziorko, port, dla dzieciaków wesołe miasteczko-nawet jak leje nie ma się gdzie tam nudzić, ciągle cos się dzieje -polecam

DĘBKI - KARWIA - KARWIEŃSKIE BŁOTA I OKOLICE EW. PIASKI MIESZKAM,BLISKO TO WIEM

Gość wakacje wkrótce
zdaję sobie sprawę ze Bałtyk jest zimny ale w tym roku jeszcze zdecydowaliśmy ze nie pojedziemy zagranicę. Miedzyzdroje brzmi ciekawie...

Proponuje szczegółowo opisać miejscowości, ja też szukam miasteczka nad morzem, nie za dużego, z jakimś placem zabaw, z portem, do ktorego przypływa statek wycieczkowy, o ładnych szerokich plażach, nie kamienistych. Zaciekawiły mnie Darłówek i Darłowo. Czy mogę prosić o szczegółowe opisy tych miejscowości?

Gość wakacje wkrótce
też chętnie posłucham

Gość wakacje wkrótce
raczej poczytam :)

Gość halo czy tu biją
Jedź do Gdyni. Tam masz bardzo fajne możliwości zakwaterowania, a dojedziesz z Gdyni bardzo łatwo w inne miejsca np. na 1-dniowe wypady: Sopot, Orłowo, Stogi, Władysławowo, Hel, Jastarnia, Brzeźno, itp. W każdym z tych miejsc jest plaża i każda jest inna - ma swoją specyfikę. Część wymienionych miejscowości to dosłownie 15 min. drogi za pomocą SKM (lokalny pociąg w Trójmieście, taki jakby tramwaj). Na Hel i do Jastarni dopłyniesz w 1 godzinę statkiem (za grosze). Do pozostałych miejscowości dojedziesz busikiem też w godzinę i też za grosze. W Gdyni dużo się dzieje - warto tam być w sezonie.

Gość halo czy tu biją
A przy samej plaży w Gdyni jest genialny plac zabaw oraz ogromny bulwar - parę kilometrów do spacerowania. Oczywiście masa innych atrakcji - fontanny, kino Silverscreen, Akwarium Gdyńskie, świetny Skwer Kościuszki z ławkami i terenami zielonymi, Teatr Muzyczny (nr 1 w Polsce), cała masa małej gastronomii z rybami itp. Dojedziesz także z Gdyni do oliwskiego ZOO (bezpośredni autobus w sezonie, 30 min. jazdy) a także do fokarium na Helu (10 min. spaceru od przystani statku, a raczej gdyńskiego tramwaju wodnego). Byłem parę razy - jest naprawdę OK - świetne miasto z doskonałą komunikacją i wszędzie blisko stamtąd. W sezonie kupa atrakcji dla dzieci i dorosłych.