Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamakubyyyyyy

ubranka dla chlopczyka 1,5-2ltaka zapraszam!!!

Polecane posty

Gość 1987456
Mozna wiedziec jaka cena minimalna?

Gość mamakubyyyyyy
10zl za sztuke

Gość 1987456
Czyli 250 zl za wszystkie.Dziekuje i pozdrawiam :)

Gość mamakubyyyyyy
dokladnie :) rowniez pozdrawiam :)

Gość jak nazywa
duzo troche

Gość mamakubyyyyyy
up

Gość mamakubyyyyyy
cena minimalna to 1/3 ceny za ktora kupilam ubranka wiec chyba nie tak duzo ? :)

Gość 23458958
Ubranka śliczne, ale faktycznie troszkę za dużo jak za używane rzeczy :(

Gość Keleonora
Nawet komplecik - spodenki i bluzka jest policzony osobno? Po 10zł za sztukę tak? Czyli taki komplecik 20zł tak?

Gość mamakubyyyyyy
tak, 250zl za calosc

Gość bo wracam do pracy
szczerze..oszalałas chyba :O ale oczywiscie zycze owocnej transakcji

Gość bo wracam do pracy
tak w ogóle jak dałas 750 zł za te ubranka to ja jestem Gustlik z czołgu 102 i jescze w ANGLII :d

Gość mamakubyyyyyy
nie musisz byc nie mila nikt nie kaze ci kupowac jak mam sprzedac je za 100zl to wole oddac biednym :) sprzedaja sie to fajnie nie to nie i tyle szczerze to szkoda mi sprzedac nawet za 250zl :O

Gość mamakubyyyyyy
tak tyll komplecik next na pierwszym zdjeciu 20 funtow czyli 100zl moge dokladnie napisac ci ceny :)

Gość ooj oj ojjjj
Nom, o dużo za dużo. Nikt raczej nie kupi. U nas w mieście jest KONKRETNY sklep z używaną odzieżą dziecięcą, ale tylko oryginalną, są tam ciuszki tylko: nike umbro next adidas i tego typu.......... Większość nawet z metkami !! Czyste ładne w bdb stanie i są po MAX 3zł/4zł za sztukę, a i tak nie schodzą jakoś rewelacyjnie szybko :) więc szanse na 250zł za tą aukcje - marne !!

Gość bo wracam do pracy
słuchaj ,nie ty tylko jeździsz do anglii tam sie jeżdzi na przeceny i kupuje na ,,kg!! za psie pieniądze ze ty kupiłaś drogo(i tak ci nie wierze) twoja strata to są rzeczy u-zy-wa-ne a ty bys chciała 100% zwrotu

Gość bo wracam do pracy
zresztą o tu tylko NOWE (!!)i jakie świetne jestem zauroczona sukienkami i tunikami firmy TINY MINYMO A SZT WYSZŁA PONAD 8 ZŁ !! tak więc...... ale tak jak pisałam zycze ci zebys sprzedała i za 350 zł ja nie kupie mi wisi

Gość mamakubyyyyyy
nie 100% tylko 35%jesli juz ja nie jezdze do angli na przeceny tylko mieszkam tutaj na stale i nie czekam na przeceny ktore sa 2-3 razy w roku tylko jak moj syn potrzebuje ubranie to kupuje czy to takie dziwne ??? firma Obaibi np to jedna z najdrozszych firm przynajmniej w moim miescie ... spodenki dzinsowe na przedostatnim zdjeciu kosztowaly 16funtow w przecenie !!!

Gość Kendra Luz
autorka wcale nie chce 100% zwrotu, a 30% ! Wierze jej w te ceny, bo sama chodzę po dobrych sklepach i znam realia, ale znam też realia sprzedaży poprzez allegro :o Niestety autorko nie sprzedaż tego za takie pieniądze NA PEWNO !! Te babska to chciałby by za 2zł wszystko :D Ja ciuszków synka nie sprzedaje, bo mi szkoda sprzedać za bezcen, a za godne pieniądze nikt nie weźmie - taka prawda. Ubranka odłozyłam do szafki i czekają na drugie dziecko... jak się nie doczekają to oddam komuś potrzebującemu, bo za grosze sprzedać to nawet na pocztę mi się nie chce latać....... a i jeszcze negatywa można dostać, bo słabo wyprasowane etc. :D:D:D no takie są realia z tymi ubrankami :(

Gość bo wracam do pracy
i popraw sobie tytuł tyle

Gość Kendra Luz
bo wracam do pracy - ale Ty wredna jesteś :P założyłaś swoj osobny topik o dziecku, które zostawiasz z dziadkami jutro i bardzo się o to boisz. Uważaj, bo za tą wredność Bóg Ci się odwdzięczy i jutro będzie KIEPSKI DZIEŃ !! :)

Gość mamakubyyyyyy
prosze bardzo oto ceny ze strony next koszula od 11-12 funtow spodenki 12-13funtow mozna sobie sprawdzic inne ceny wierz czy nie :o komplecik wychodzi ok 115zl ja che go sprzedac za 20 zl to tak duzo ?:O

Gość bo wracam do pracy
ale dlaczego wredna? przeciez jej zycze zeby sprzedała nie umiesz czytac?

Gość bo wracam do pracy
a ja ci moge wkleis strone np MARIQUITY taka firma z ciuszkami sukienki to tam sie zaczynają od 60 zł - 120 zł itp a teraz w weekend była akcja -6 zł i dokładnie te rzeczy były za 6 zł!!!! takze sory -stronki mnie nie przekonuja

Gość Kendra Luz
bo wracam do pracy nie dość, że wredna to przemądrzała i chamska. Gdybym czytać nie umiała to bym nie odpisała na twoje denne teksty. czyli dodatkowo głupia jesteś! Tyle :P

Gość 3456789865432345
bo wracam do pracy - hahahahahahahaha, ale ześ się napaliła :D uspokój się, wyluzuj. Kendra ma racje haha, ale jesteś dziwna. Odczep sie od dziewczyny i skończ udowadniać swoje racje wklejając linki. żałosne :o

Gość bo wracam do pracy
wiecie co ?? ja sobie te aukcje dalam do obserwowanych o zobacze czy ktos kupił :D zwroce honor za te super okazje