Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellowstone

PASKUDNA .. SELEKCJA ...W... KLUBACH /

Polecane posty

Gość yellowstone

WITAM BYLAM OSTATNIO W CYNAMONIE PEWNY KLUB W WARSZAWIE , OGOLNIE MIESZKAM W OPOLU ALE WYBRALAM SIE NA ODWIEDZINY DO KOLEZANKI !! POSZLYSMY SIE WYTANCZYC ..WYOBRAZCIE SOBIE ZE NIE CHCIANO MNIE TAM WPUSCIC !! JAK SIE OKAZALO PRZEZ UBIOR!!!! TO JEST CHOOREE ..SELEKCJA W KLUBACH JEST OKROPNA ..WPUSZCAJA JAK CHCA I KOGO CHCA !!... MIALAM NA SOBIE ZWYKLY BIALY T-SHIRT I JEANSY..LUBIE SIE CZUC WYGODNIE... WYGLADALAM SCHLUDNIE... NIE WIEM CZY KAZDA W KLUBIE MUSI MIEC NA SOBIE BIAŁE KOZACZKI???? ;/// PARANOJA

Gość biuraczajka
no coz bywa i tak ... w polsce kicz i tandeta sie liczy ..

Gość ale mi to problem
trza było dac dupy bramkarzowi :)

Gość yellowstone
no tak typowe polskie odpowiedzi ..

Gość carecontrolina
hmm no coz ..trzeba sie bylo inaczej ubrac..moim zdaniem to jest dobre..nie wpuszcza sie jakis maloletkich dupodajek i pijakow ...ja tam popieram

Gość wawelski
i dobrze klub prywatny to właściciel decyduje kto się bawi

Gość Poszłaś do Cynamonu w koszulce
haha. Nie trzeba mieć białych kozaczków by tam wejść, ale ubranie odpowiednie na wieczór do lokalu. Dziewczyno ty masz wyglądać zachęcająco dla facetów by chcieli ci stawiać drinki, piwo. Taki już biznes. Na co ty liczyłaś? Ze wpuszczą każdego kto czysto wygląda? Bez przesady, gdyby tak było to by mieli słabe obroty.

Gość djerba
dziewzynko do klubow nie wpuszczaj na podstawie ubran tylko na podstawie kart vip itp .... (jesli mowimy o dobrych klubach)

Gość i6676
logiczne ze jak idziesz do jakiegos lepszego klubu to musisz sie odpowiednio ubrac na wieczor:O przeciez nie wpuszcza kogos kto sie ubral jak na codzien:O

Gość yellowstone
skad ja mam wiedziec skoro w tym klubie bylam pierwszy raz... nie podobala mi sie obsluga ...kompletnie mnie ignorowali..jak tak mozna!!!! Wogole nie odp. na moje pytania...cos w stylu wez spierd*** jak tak klientow mozna traktowac...!!!faktycznie tak jak mowia w calej polsce ..w warszawie jest masa niewychowanych chamów :// takie jest moje zdanie

Gość yellowstone
oczywiscie z wyjatkami

Gość phiiiiiiiiiiiiiiiiiii
do \"poszlad co cynamonu w koszulce\" a skad wiesz ze sama sobie nie moze kupowac drinkow? wiesz niektore kobiety chodza do knajpy zeby sie pobawic ze kolezankami a nie zeby czekac na przydupasa co im postawi drinka

skoro cię nie wpuścili to skąd wiesz jaka tam jest obsługa?

Gość fe23 ef23
taka jest idea clubunngu , takie lokaliki dla życiowych przegraćńców

Gość caffeamaretto86
heheh wypowiada sie !!! Zajrzyj na swój zajebisty sląsk !!! Grupa tępych górników i grubych bab ...masakraaaaaa

powiedz to właścicielom którzy liczą na zarobek

Gość yellowstone
do srodka nie chciano mnie wpuscic z powodu "widzimisię" jakiegos pana , ktory był z obsługi :/ do caffeamaretto86 : w opolu nie ma górników ! To górny sląsk dziecinko ;D hehehe

Gość fe23 ef23
nie chodzę do dyskotek :classic_cool:

kobieta ma wyglądac na taka, która zachęca do kupowania alkoholu albo na taką którą na to stać. W zwykłym podkoszulku nie wygląda na żadną z nich więc nie ma co się dziwić że nie wpuścili. Wiem, że pozory mogą mylić, ale takie są zasady biznesu.

Gość ja spotkalam sie
z odmienną sytuacją...pewien znany krakowski klub w centrum...przed nami panienki typu "plastik-fantastik" - mini, kozaczki itp., one chcą wejśc a bramkarz do nich z kpiarskim usmiechem - "to nie dla was".:classic_cool:oczywiscie wpuścił by je ale one same zrezygnowały.:p

Gość yellowstone
na brak funduszy na zakup drinkow nie narzekam ;P widocznie bylam za zwyczajna ..gdybym miala połowe dupy odkrytą ..pewnie nikt nie mial by zadnych zastrzerzem ( nie neguje pan z goła dupa , kazdy ubiera sie jak chce )

Gość yellowstone
sensual seduction wiem co masz na mysli ;P ja sie za brzydala nie uwazam ;p normalna , dbajaca o siebie dziewczyna ;P

Gość caffeamaretto86
hahahahahahaha i co myslisz ze jestes madra ... powiem ci cos ..dlatego wlasnie takie zwykle szare myszki stoja przed klubami !! zwykla przecietna dziewczynak... dlatego sie zalisz na forum , bo widac nic soba nie reprezentujesz ...gadasz tylko z smiechem o dziewczynach ktore sa odwazne piekne i zgrabne.i prowokuja .i one sa wpuszcane!! a nie Ty szara babo .. wiem wszystko z wlasnego doswiadczenia

a ja się tobie jednak dziwię mimo, że nie potepiam za zwyczajny wygląd. Wiedziałaś że idziesz do lokalu z selekcją a nie wiedziałaś że trzeba się lepiej ubrać. Wybacz, ale mieszkam w mniejszym mieście niż Wawa, tam bywam tylko raz na jakiś czas. Ale w swoim nawet mieście idąc do klubu z selekcją ubieram się lepiej. I uwierz, że "lepiej" nie znaczy z odkrytą dupą

Gość fe23 ef23
💤 a za oknem świat piękny i pachnący.... na co się pchać do jakiegoś klubu mało to lokali w Warszawie ?

Gość yellowstone
;-) ja jestem z opola wiesz jak to daleko ;-)) nie wiedzialam nic o tym klubie ;P pierwszy raz tam pojechalam ;P do pan z gołą dupa nie mam zadnych obiekcji ;P po prostu ja sie tak nie ubieram bo nie lubie ..i dla mnie to jest niesprawiedliwosc bo jestem taka sama kobieta jak inne ;D

Gość a czy miedzy
paniami z gołymi dupami a szarymi myszkami nie ma już nic?:O:P