Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrubaKaska

Co zrobic zeby w miesiac schudnąć 10kg??

Polecane posty

Gość Effaaa10
Jest sporo preparatów na odchudzanie, ale które są skuteczne? Nieliczne z nich. W miarę wiarygodny ranking działąjących można zobaczyć tutaj: http://moczdrowia.pl/chudnij/

Gość gość
Najskuteczniejsza droga to ćwiczenia, wykup miesięczny karnet na siłownie (mnie najbardziej motywuje do pójścia to, że już zapłaciłam :) ), ogranicz słodycze, zwiększ ilość białka w diecie (biały ser, jogurt naturalny), najlepiej policz sobie swoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne i jedz 500kcal mniej... Nie wiem czy schudniesz aż 10 kg, bo to dużo jak na miesiąc, ale na pewno wysmuklisz i ujędrnisz ciało. Jak zaczniesz teraz jakąś głodówkę, albo ubogą dietę, to może i uda Ci się więcej schudnąć w miesiąc, ale raczej małe szanse, że utrzymasz tę wagę to końca lata :/

Gość gość
Najlepszą metodą jest połączenie diety, ćwiczeń i dobrego suplementu. Ja zdecydowałam się na Green Barley Slim, ponieważ jest to produkt naturalny, i wraz z tabletkami dostałam również dietę i zestaw ćwiczeń. Schudłam 13 kilogramów w 3 miesiące, bez efektu jo-jo. A teraz cieszę się smukłą sylwetką.

Gość gość
Jak schudnąć? moja odpowiedź jest taka, warto stosować do diety suplement Foreverslim. Są to tabletki na odchudzanie które faktycznie działają. Mi pomogły schudnąć 12kg wieć i każdej pomogą, ale pamietajcie o diecie.

Gość gośćFarfale
Ja od miesiąca łykam Foreverslim staram się jeść mniejsze porcje ale częściej do tego trochę więcej ruchu do pracy chodzę pieszo.Na razie efekt to cztery kilo mniej.

Gość gość
jak ktoś zaczyna odchudzanie w nowym roku to mogę polecić zastosowanie figurena slim, rok temu odchudzałam się z jego pomocą i zrzuciłam 16 kg, po świętach niestety znowu przybrałam na wadze 5 kg i kupuje jedno opakowanie figureny bo wiem że mi pomoże.

Gość justyna k
Witam mam 28lat walcze z nadwaga wazylam 125 kg jakies 4 dni temu postanowilam ze juz dluzej nie zniose tego jak wygladam. Zbliza sie lato chce zalozyc sukienke itd udalo mi sie jak narazie zzucic 2.5 kg stosuje diete surowa salatki w kazdej postaci gogowane mieso z kurczaka i ryby. Kazdej osobie. Ktora chce schudnac polecam gdy dopada mnie chec na cos slodkiego zajadam sie owocami

Gość gosc0714
Witam, Od tygodnia jestem na zbalansowanej diecie polaczonej z cwiczeniami (Chodakowska - Skalpel 5 x tydzien). Dzisiaj minal dokladnie tydzien. Nie wiem jak to jest mozliwe, ale jednak. Z wagi 73.8kg schudlam do 70.7kg :) - 3.1kg w tydzien!!! Nie glodze sie 5-6 posilkow dziennie (w tym 3 x dziennie odzywka bialkowa "whey gold standard") i oczywiscie woda. Jak tak dalej pojdzie to moze uda mi sie schudnac 10kg w miesiac. Trzymajcie kciuki. W poniedzialek znowu napisze ile udalo mi sie zrzucic w drugim tygodniu ;) Pozdrawiam Iza

Gość Michalina25
Nie radzę tak szybko chudnąć ponieważ traci się wtedy dużo tkanki tłuszczowej i mięśniowej co powoduje obwisanie skóry. Mój trener w Saturn Fitness trenuje mnie tak żebym miała szczupłe i jędrne ciało i wcale nie polega to na głodówkach. Dzięki radą trenera mogę jeść tyle ile wcześniej a nawet więcej i chudnę a to dzięki temu że trener ułożył mi super trening i pilnuje żebym dobrze wykonywała ćwiczenia.

Gość monika499
Ja jem wszystko tylko regularne posiłki i suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i chudnę w bardzo widoczny sposób bo w miesiąc 8,5 kg pewnie jak bym dorzuciła jeszcze jakiś niewielki wysiłek schudłabym więcej ale mi tyle wystarczy jak będę chudła;)

Gość gość
Dziewczyny ja stosuję tę dietę od miesiąca : http://dieta-personalna.eu/A1/387e6ad514/ , Muszę wam przyznać, że efekty według mnie są super! Przez miesiąc udało mi się schudnąć prawie 2kg co jest olbrzymim sukcesem dla mnie! Dodatkowo czuje się dużo lepiej. Polecam wam skorzystajcie sobie i ułóżcie własną dietkę :)

Gość Dorota Ponitka 32
Żeby szybko schudnąć i zdrowo to trzeba wspomóc swoją dietę naturalnym spalaczem tłuszczu http://nplink.net/8VpqOqTl który przyśpieszy spalanie kalorii.

Gość Ka38
Żeby schudnąć to na początek trzeba zmienić nawyki żywieniowe, zapisać się gdzieś na fitness czy nawet na basen ja dodatkowo przyjmuję suplementację African Mango http://afrikanmango.pl i schudłam w miesiąc 6kg! lepiej mniej niż później wracać ma z podwojoną siłą;)

Gość gość
4 w miesiąc? Phi toż to porządna kupa i juz

Gość kiarka1
A może trzeba wpłynąć jakoś na nasz metabolizm? Mój brat ma 12 lat jest dosłownie kościotrupem a wsuwa tyle jedzenia że głowa mała!!!

Gość gość
U mnie po trzech tygodniach brania Foreverslimu waga spadła o 3,5 kg.Obwód w pasie też się zmniejszył.Bardzo się cieszę bo po raz pierwszy od wielu lat widzę efekty odchudzania.Wcześniej odchudzanie nie przyniosło pożądanego efektu.

Gość gość
mi bardzo pomogl B Shape, suplement na bazie ekstraktu z nasion fasoli. Wczesniej mialas jakas cudowną dietę ale nic mi to nie dalo, mam niestety nieregularny tryb zycia i ciezko sie pilnowac dokladnie wszystkiego. B Shape bardzo pomaga, bo hamuje apetyt i przyspiesza metabolizm wiec spala sie wiecej ni ema wilczego apetytu

Najlepiej udać się do wykwalifikowanego dietetyka, a później połączyć to z jakimś treningiem. Ja mogę polecić zajęcia na siłowni, a do tego trening siłowy. Efekt widać już po miesiącu :)

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Polecam

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Polecam

Hej wszystkim! Ostatnimi czasy często siedziałam w internecie i szukałam skutecznej i efektywnej diety, która pomogłaby mi szybko schudnąć. Trochę czasu spędziłam przy szukaniu, ale w końcu pomogli mi dietoholicy. Posiadają Dietę 21 Dni, która pomogła mi skutecznie schudnąć. W ciągu 21 dni doszłam do niesamowitych rezultatów, w końcu nie boję się wyjść na miasto w letni dzień. Dzięki wam! www.dietoholicy.pl/dieta-21-dni Polecam wszystkim kobietom, które myślą poważnie o tym, by schudnąć.

Gość gość
Aby skutecznie schudnąć podstawą jest dieta połączona z aktywnością fizyczną .Mi udało się schudnąć 10 kg w ciągu 2 miesiecy korzystając z tej diety online http://dieta-lux.pl/44535

Gość gość
Dla mnie moja nadwaga była dużym problemem. Długo nie mogłam sobie dać z nią rady, pomimo stosowanych różnych diet. Pomogło dopiero zastosowanie Foreverslim.

Gość DagiDer
Ja mogę tylko zasugerować to co mi pomogło a był to suplement z oficjalnej strony http://nplink.net/8VpqOqTl Schudłam ponad 12 kg !!! Został mi jeszcze miesiąc kuracji napiszę co i jak ! Pozdro :)

Gość gość
Jestem na diecie niestety mniej więcej w połowie musiałam coś zrobić bo napady głodu i wahania były bardzo uciążliwe.Zdecydowałam się na zakup Slimunox.Po dwóch dniach chęć podjadania znikła a co do nastroju jest lepiej nie jestem już w kółko wkurzona jest po prostu normalnie.