Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrusowa pomarańczka

czarno-pomarańczowe literki wszyscy mile widziani

Polecane posty

Gość Belfasto-rewq
dwa w jednym oba Cymbały:D ale zajefane nie udław sie swoją mądrościom:P:):D

Gość fredek
weszłam poczytałam,potem nastepne i następne no to wpadłaś razem z nami jak śliwka w kompot :D :D

Gość fredek
ano chyba tak ;D ostrzegałem ,że to może się dla Ciebie źle skończyć ale jak mnie nie słuchasz :P :P:D

Gość ja pierdzielę
forum na pozór fajne ale mało który nowy temat ma powodzenie, zaczyna się , potem chwila obelg i koniec, za to staraczki, odchudzaczki i te od sukien ślubnych zawsze są mile widziane i każdy temat jest rozwijany ...dziwne :(

Gość fredek
musze uważać bo jeszcze się uzależnie;D ja jestem niestety :P :P przykładem ,że kafe jest gorsza od hery :D :) :)

Gość fredek
najwyzszy stworzyć taki temat w którym nie bedzie obelg wyzwisk itd hmmmmmmmmmmm może być trudno bo tu takie paskudy :P :P :P :P są ,że ............... lepiej nie pisać :P :P :P :) :D

Jak mi na imię ? niepowiem, bo jedyną informacja o mnie jest to że jestem chłopakiem :P i nikt nic wiecej niewie :D więc sama rozumiesz :D

persyfiasz :D wiesz z jednej strony zdaje sobie sprawe z tego ze osiagnac taki temat było by porównywalne z odkryciem ameryki przez kolumba ale z drugiej strony zawsze mozna spróbowac prawda?:)