Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrusowa pomarańczka

czarno-pomarańczowe literki wszyscy mile widziani

Polecane posty

Gość fredek
ja też muszę już iść cytrusowa pomarańczka :) :) :) to bądź na naszym stałym miejscu o 12 - może być :P :P :P :) :D

pakt przyjaźni bedzie polegał na obiecaniu, że zawsze będe Cie bronił przed pomarańczowymi, przed trolami, zawsze Cie będe chwalił, będe na Ciebie głosował, będe rozpowiadac jaka jestes fajna :D no i oczywiście to samo :D to jak ?

Gość komming
nowa nowa a po czasie okaże sie że stara pod nowym nikusiem

acha i chce napisac ze ja wczoraj Cie nie wyganiałam...to temat dla każdego i kazdy ma prawo na nim przebywać ..przeczytaj od poczatku jeszcze raz nasz dyskusje i zobaczysz ze to ne byłam ja:)

komming ...hmm w sumie nie dziwie się ze w ten sposób o nie myslisz bo prawda jest taka ze sie w ogole nie znamy...ale gdy poznamy sie lepiej przekonasz sie ze nie jestem tutaj po raz pierwszy:)

Gość puk puku puk
nikogo nie ma:Dpochowanli sie

Gość A jednak*
Wygnała madusia pomarancza ino inna

Gość ale ty jesteś nudna
:-O

Gość ale ty....
to miała być błyskotliwa odpowiedź? :-D Czytam - bo zainteresowałam się nową osobą, jak nie przeczytam wszystkiego - to nie mogę oceniać. Przeczytałam i stwierdzam, że jesteś nudna. Nic nie wnosisz do rozmowy tutaj. Próbujesz flirtować - ale to trzeba MIEĆ a nie tylko WIEDZIEĆ. A mówię ci to - bo chcę. Po to jest to forum.

nie chce mi sie czytac wszystkich czterech stron:P ale uprzedzalam cie, ze sa tutaj tacy, ktorzy cie zmieszaja z blotem za nic :P to taka swego rodzaju norma na kafe :classic_cool:

ale mnie naprawde nie interesuje Twoja opinia...dla mnie jestes tylko literkami...fakt mozesz pisac co tylk zechcesz :) po to jest forum po to jest ta cała kafeteria każdy wyraza swoje zdanie na dany temat...pisz co chcesz:D:D

Gość fredek
ale ty jesteś nudna nie jest taka zła:P :D :) w sumie to każdy z nas jest w pewnym sensie nudziarzem , ale trudno się do tego przyznać :( :( :D :D