Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrusowa pomarańczka

czarno-pomarańczowe literki wszyscy mile widziani

Polecane posty

Gość fredek
jednak wierzysz huuuuuuuuuuuuuura :D :D :D pomarańczki mają ten plusik na kafe ,że są bardziej anonimowe od czarnuszków :D :) :) i nie rzucają się tak w piękne oczka ( na myśli kobitki :D :D :D ) jak i facetów :( :( :P

Gość fredek
co łobuzie?:*: żeby tylko :P :P :P

Gość fredek
jam napaleniec straszny :P :P - tak kiedyś napisałem - to nie oznacza że z byle kim nie zadaje się ( wiesz co mam namyśli :D ) :D :D

Gość fredek
całuski no nareszcie bałem się ,że nie doczekam tej chwili :D :D :D

Gość fredek
całusków od Ciebie :D - przesłanych przez neta to o wiele więcej niż w realu :)

posłuchaj chciałabym Cię odrobinke blizej poznać...ale nie mam jak bo nawet nie chcesz dac mi adresu emaila wiec o nr gg juz nie pytam nawet:(:(:(:(wielka szkoda bo tutaj sie raczej nie dogadamy

Gość fredek
cytrusowa pomarańczko z wielkim szacunkiem dla Ciebie !!!! :D :D :D :D ale nie wiem jak to napisać ale jestem zmuszony odmówić ( robię to tylko ze względu na Twoje dobro :):) :) ) Bo byś się strasznie zawiodła - na pewno !!!!!! .Jednym z przykładów dlaczego jest np Twój wiek podałaś ,że masz 20 a ja jestem w stosunku do Ciebie prawie już emerytem . Ale jak napisałem- uzależniłem się od kafe i siedze tu codziennie , rzadko coś piszę bo jestem bardziej czytaczem ale będę Cię wypatrywać :) :) :) bo wyróżniasz się z tłumu i to jak :) :):) :D 🌻

Gość fredek
a co ja mam dopiero powiedzieć:( :( Ty jesteś młodziutka a ja już nie :( :( .Ale z tym emerytem troszkę przegiąłem :D :D aż tak źle ( chyba ??? ) ze mną nie jest :) :) najlepiej się dopisywać do topików bo Cię zjedzą te małpy :P :P :P

Gość cytrusowa p
przyznaj sama piszesz za ferdka hi hi hi hi hi hi

Gość fredek
jakbym napisał ile to by mnie wyrzucili na pysk z kafe ( a siedzę tu codziennie ) i z neta :) :)

Gość fredek
zastanawiam się czasami jak ludzie wymyślaja takie głupoty to jest jedocześnie urok kafe bo czasem można się zsiurać ze śmiechu :D :) :) ale nie na zawsze ??? :) :)

chyba komuś podpadłem :( :( miałem na myśli czy na zawsze uciekasz stąd ? :D

Gość fredek k
pisałeś że nie masz czarnego fredka bo mi jakaś małpa :P :P go zahasłowała i zmieniłem na jeszcze bardziej urocze :P :P czyż nie ? :P :P

to jest najstraszniejsze ,że ja też - tak się zamotał w tym wszystkim ,że ... :D :D jakaś małpa najwidoczniej nie ma mnie za guru :P :P kafeterii :D