Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrusowa pomarańczka

czarno-pomarańczowe literki wszyscy mile widziani

Polecane posty

no co ja ci moge odpowiedziec? nie wiem :D tak to juz tutaj jest i tego nic nie zmieni :P

no zdarzają się. duuużo takich jest. unikaj jarka_84 hahaha :D on do nich nie należy :classic_cool:

Gość fredek
miałes byc o 12 witaj skarbeńku :P :P ( gorzej będzie jak się okaże że jesteś facetem ale co tam :D :D :D :P :P ) byłem czekałem i jestem bardzo wk.... na Ciebie ,że nie przyszłaś :P :P :P :P

Gość fredek
ślicznie mnie nazwałeś bo Cię po prostu kofam :classic_cool: no ja stałem jak zwykle przy budce z piwem na moim blokowisku z innymi blokersami a Ty gdzie byłaś ?? zrób sobie czarnego fredka co do czarnuszka to nie obaw jestem takim guru dla wszystkich :P :P :P :D :) kafeteriuszy ,że po prostu nie śmią tego zrobić , boją się nawet pomyśleć o tym :P :P :P po prostu lata praktyki :P :D :)

Gość to znaczy po prostu
Że fredek ma już innego czarnego nicka :p

Gość fredek
byłem jestem i będę fredkiem :P:D :) mam taką nadzieję ,że tak do końca naszego wspólnego życia będziesz na mnie mówić :D :) :) :D a ja na Ciebie skarbeńku :D :) :D i będzie supcio :) :) :) :P

Gość fredek
oprócz mnie oczywiście :D :)

Gość ale ty....
niestety - ja jestem :-) Wyraziłam tylko swoją opinię - nikogo nie zmieszałam z błotem (Biedronko 🖐️ ). Poza tym wcale nie powiedziałam, że jesteś zła!(fredek 🖐️ ). I pewnie jeszcze tu zajrzę - bo zaglądam na wiele topiców, choć bardziej jako czytacz. I od "nudziarzy" można się czegoś nauczyć. Zresztą - Pomarańczo - wiek cię usprawiedliwia, tylko skąd aż taki infantylizm..... :-O

ale ty... a co Ty kochana możesz o mnie wiedziec?? przeczytałas kilka zdań które napisałam i już oceniasz ...oj oj nie uważasz ze najpierw powinno się poznać drugiego człowieka??? NORMALNIE nie przez internet :D

"wiek cie usprawiedliwia" yhym pewnie wypowiada się 40letnia kobieta która "wie więcej o życiu anizeli ja" zastanów się co piszesz moja droga...nie wypowiadaj sie na mój temat jezeli tak naprawde nic o mnie nie wiesz:D

Gość fredek
jakos mi sie wierzyc nie chce ze to Ty fredek no jak nie jak tak :D :D :) szepnij mi do ucha ( tak aby nikt inny nie podsłuchał :P :) a odpowiem Ci na nie :D :D

Gość fredek
dziwny ??? zawsze byłem jestem i będe milusi :P skromniusi :P , elokwentny :P , inteligentny :P no po prostu najlepszy na kafe :P :P i nie tylko :P :P to przez to ?? :D :D :)

witam ludki :) ja mam 2 czarne nicki raz korzystam z tego raz z tamtego :D za dużo pomysłów było aby mieć tylko 1 :P

Gość fredek
pisz co chcesz ja wiem swoje fredku;D to mi dopiero strzeliłaś :( :( :( ale i tak wierze ,że w sercu :D :D uważasz ,że to ja prawdziwy jedyny fredek a nie jacyś podszywacze : ) :D :D ja mam 2 czarne nicki raz korzystam z tego raz z tamtego w tajemnicy Ci powiem ,że ja też mam jeszcze jeden nick ( pomarańczowy :D :D :D i jestem z tego dumny :) :) że ho ho ....