Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betterthandrug1990

Jak zobaczyc czy mu zalezy?

Polecane posty

Gość betterthandrug1990

Hmm poznalam fajnego faceta, niestety on jest straszny imprezowicz. spotykamy sie a on na tych spotkaniach np. przytula mnie, dotyka, a na pozegnanie caluje. i wiecie zaczelo mi na nim zalezec, ale nie chce mu tego mowic, poniewaz nie znamy sie zbyt dlugo. on wiecznie jest zabiegany, ale zabiera mnie w romantyczne miejsca, opowiada ciekawe rzeczy itd, ale niewiem czy mu naprawde na mnie zalezy i czy mam wogole wiazac z nim jakies nadzieje :/ raz mi powiedzial ze nei chce sie wiazac na stale bo lubi ziewczyny, ale nie mowil mi jeszcze czy chcialby miec jakas dziewczyne. nawet w komorce wiekszosc esow jest ode mnie. powiedzcie mi co o tym myslicie :))) ??? mam jakas podtrzymac ta znajomosc i cierpiliwe czekac? czy po prostu od razu dac mmu jasno do zrozumienia ze niepotzrebnie mnie caluje jak nie jestesmy para?

Gość Koktaj loffy
kurfffffa

Gość o nieeeeeeeeeeeeeee
mam to samo :O i chyba go kurwa oleje

Gość Koktaj loffy
niezly cffaniak jest, fffydypczy cie tak ze nie bedziesz mogla miec pretensji bo sama mu fflesiesz do lozka. ale te malolaty dzisiaj sa glupie, jeszce sie zastanawia

Gość gdfg
Dżizus....

Gość karolciaa89
koktajl nie szkoda ci na takie teksty shi**t wiesz co niewiem naprawde co powinnas zrobic O_o

Gość ja ci powiem tak
nie wiem, co powinnaś zrobić, a nawet jakbym wiedziała to bym nie powiedziała :P ale miałam podobnie, zwodził, całowała, prawił komplemetny, były czułości, a potem sie okazało, że ma dziewczynę (która akurat jest za granicą), dowiedziałam sie przez przypadek, ja na początku przyjęłam pewien dystans, wiec nie jestem jakoś rozczarowana, on nie wiem, ze ja wiem o tej pannie i to teraz ja go zwodzę :P umawiam się kiedy mi wygodnie, kiedy potrzebuję by mnie podwiózł autem, nagle i bez podania powodu odwołuje spotkania, :D a co najlepsze on się przez to bardziej nakręca hehe współczuję tej jego lasce :o, czyży ona nie wiedziała co to za drań?

Gość weronisiax
To zalezy jakim typem dziewczyny Ty jestes....U mnie juz na "dzien dobry" taki gosc bylby przegrany jako facet-chlopak...sama mam kolege ,ktory identycznie pasuje do opisanego chlopaka przez Ciebie..Wiecznie lata wszedzie,wiecznie telefony jak jest weekend to bale wszystkie zleci w miescie....Masakra jak mozna z takim gosciem w ogole sie spotykac-albo ktos jest babiarz i taki juz pozostanie albo nie....

Gość betterthandrug1990
no w sumie ja to samo pomyslalam, ze to pewnie jakis babiarz tylko niewiem jak mupowiedziec zeby przestal

Gość jak to jak
nie badz glupia, po prostu urwij kontakt i po babiarzu bedzie :D

Gość Koktaj loffy
a kto kaze ci cokowliek mowic, myslisz ze on jest taki glupiutki ze nie rozuie co robi i jak ty mu powiesz to przestanie tak? o naiwnosci!

Gość betterthandrug1990
no chyba nie ma innego wyboru.. ale myslalam zeby zrobic tak: spotkac sie jak bedzie chcial i jak bedzie chcial mnie przytulac lub inne rzeczy to mu tego zabronic i jak nie zrozumie to go olac

Gość Koktaj loffy
to nie zawracaj gitary i rob co chcesz

Gość betterthandrug1990
napisalam tu zebyscie mi pomogli, a nie ze zaraz zawracam gitare. jakbys ty mial problem to bym ci z checia pomogla

Gość She83
uwazam ze facet ewidentnie dal ci znac ze nie jest zainteresowany na powanie znajomoscia z toba. W koncu sama napisalas ze on nie chce sie wiazac bo lubi dziewczyny !!!!! Heloł !! Nie badz az tak naiwna. A jesli sie pytasz co ja bym zrobila na twoim miejscu to bym po prostu urwala z nim znajomosc. A jesli przez przypadek spytalby sie dlaczego to wtedy bym mu wyjasnija ze nie szukam kolegi tylko faceta na stale (o ile takiego szukasz).

Gość HHHHHolera
mam tak samooo jak autorka naiwne Łączmy się..:| 🖐️

Gość parampam
skąd ja to koorwa znam :|

Gość betterthandrug1990
juz zaczelam go zlewac, nawet wczoraj bylam na tej samej imprezie co on. kompletnie zlalam przywitanie i pozegnanie.!