Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AyaJem

Sukienka.

Polecane posty

Cześć. Jestem nowa na forum. Potrzebuję rady. Kupiłam sukienkę do kolan , bez ramion , drapowaną , zgaszony fiolet. Teraz potrzebuje rady : jakie buty kupić , jaką biżuterię , jaki makijaż , co zrobić z włosami.. ? Tak aby wszystko do siebie pasowało. I jeszcze jedna ważna rzecz.. wiem , że takie sukienki mogą przynosić kłopot.. i będa spadały ? To prawda ? Macie jakies rady? Czekam na odpowiedzi. :)

Gość ailsa24
a moglabys wstawic fotke? i na jaka okazje chcesz ja zalozyc??? do fioletu ladnie pasuje srebro, srebrne buciki, torebka, bizuteria, moze cos z cyrkonia zeby sie ladnie mienilo, a fryzura zaleznie od sytuacji i od tego w czym sie czujesz dobrze, proste wlosy, ladnie ulozone zawsze ladnie wygladaja i do wszystkiego pasuja

ailsa24 ta okazja to komers , zaoknczenie 3 klasy gimnazjum :> też myslałam nad srebrem.. tylko problem w tym aby to wszystko dobrac do siebie tak , by idealnie pasowało.. buty , dodatki i makijaz.. a włosy.. jestem brunetką.. mam długie włosy.. jesli chodzi o fryzure.. to chcialabym wygladac jak nigdy przedtem.. olśniewajaco..