Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katttarzynka21

czy wasz facet kiedykolwiek przygotował wam cos do jedzenia?

Polecane posty

Gość katttarzynka21

jesli tak to co?Mojego nikt nie pobije za śniadanie jakie mi zrobił facet (smieje się)

Gość katttarzynka21
mój sniadanie kiszka ogórek chleb ze smalcem kto go pobije

Gość dfasdfasdf
a co Ciz robił?:) moj nic dla mnie nigdy nie przygotował.. po za kanapkami:)

moj zawsze w weekndy robi sniadania (tosty, jajecznice, kanapki, jajka na miekko itp), nie raz tez przygotowal obiad z moimi malymi wskazowkami, no chyba, ze sa to kotlety schabowe - to juz potrafi sam ;)

Gość Walczaneczka22
mój umie przygotować jajko na wszystkie możliwe sposoby:)

Gość moj za to...
przyżadza mi przepyszne salatki z grillowanym kurczakiem, san jacobos, farfalle dopiero sie uczy biedaczek ale super mu to wychodzi :)

a ja wiem ze jak moj M. siedzi w domciu bo np. przeziębiony jest (ale nie umierający ani jakoś obłożnie chory), to zawsze będę miała wysprzątane mieszkanko i ugotowny pyszniutki obiadek...coś tam zawsze wymyśla...właściwie to potrafi zrobić większość rzeczy (może z ciastem byłoby gorzej)...a już napewno nie zapomnę jak kiedyś przygotował steki z tuńczyka w sosie ziołowo-cytrynowym. A tak na co dzień to uwielbiamy gotować i z zasady gotujemy razem (co sprawia nam niesamowitą frajdę) :)

Gość moi byli
robili mi wszystko, bo mnie do kuchni nie ciągnie ;)

Gość fsdvdfv
No, gotowania to ja się od swojego uczyłam, no i do mojej mamy ale długo po tym jak on mi gotował. Pozostałe posiłki to różnie, raz robił on, raz ja.

Mój mi robi kanapeczki na śniadanie :) No i grilluje. Resztę ja gotuję, ale nie z przymusu tylko dlatego że to bardzo lubię :)

Mój zazwyczaj robi śniadania, oprócz tego jak wraca wcześniej niż ja to też coś ugotuje. Ostatnio były krokiety i barszcz ( barszcz był tak słony ze mnie wyginało ) :)

Gość a mi ciągle
gotuje i wypędza z kuchni - co sobię zażyczę - mam :D sushi? paszteciki? wszystko to nie problem, tyle ze strasznie przy tym bałagani :/

Gość agresywniiiiiii
PRZECIEŻ WY NIEACIE FACETÓW BO CIĄGLE SIEDZICIE NA KAFEE :p

Gość tjyunftyjbdttjydt
MÓJ PO RAZ PIERWSZY UGOTOWAŁ DLA MNIE ZUPĘ POMIDOROWĄ BO WIEDZIAŁ ZĘ LUBIĘ:) BYŁO TO PO NASZYM PIERWSZYM RAZIE. NASTĘPNEGO DNIA MIAŁ WOLNY DZIEŃ I OD RANA SZALAŁ W KUCHNI:D LUBI GOTOWAĆ, BARDZO DOBRA OGÓRKOWA MU WYCHODZI:D WOGÓLE ZAWSZE MI POMAGA JAK COŚ ROBIĘ:D

Gość nakurzejłapce
A mój zazwyczaj robi kolacje :)))) mam się z nim dobrze...

Gość dzadzudzi
oczywiscie, ze tak! najczesciej robimy cos razem, ale kiedy nie ma na to czasu to raz on, raz ja. on potrafi zrobic b. duzo w kuchni - miesko dobre przygotowac, salatki, spagetti, zapiekanki itp. troche gorzej idzie mu z zupami i ciastem, ale z moimi wskazowkami sie uczy ;) no i kanapeczki na sniadanko i kolacje rowniez.

Gość likto
moj ma talent kulinarny Jadlam juz przygotowane przez niego golabki,krokiety,lasagne,pizze,mloda kapustka,zapiekanki makaronowe i setki innych rzeczy Dobrze mam z nim:)

Gość katarzynkakkak21
oj zazdrosze wam mój tylko kiszkę umie zrobic i chleb ze smalecem

Mój ex gotował różne wynalazki od spaghetti przez sałatki konczac na mięsie podlewanym winem:D Tylko, ze akurat to ostatnie mu nie wychodziło, chyba, ze chciał mnie otruć:D ch go wie:D

Robi pyszne spaghetti i zupe gulaszowa.... do tego zawsze w wekendy sniadania:)

zrobil mi wszystkie swoje narodowe potrawy, sernik na zimno,zwykly obiad jak jestem dluzej w pracy..i tyle...ma checi,ale sredni talent :P

Gość eeeeee
kiszke tez trzeba umiec zrobic

Gość
my sie klocimy w weekendy kto robi obiady, bo oboje uwielbiamy gotowac. robi zajebiste rzeczy - i te zwyczajne, tradycyjna i jakies bardziej wymslne;)

Musze sobie znaleść chłopa, które umie i lubi gotować:D Bo samej to mi się nie chce:P

Gość tghtrhfg
moj za mnie gotuje:)

ja umiem zrobic schabowe,gulasz,spaghetti i kilka innych. moj facet gotuje prawie codziennie,wymysla nowe rzeczy,zawsze sa jakies przystawki itp.,wynajduje nowe przepisy i udoskonala je.kocha gotowac i jest w tym swietny.ja robie to tylko gdy musze.

Gość a ja ja ja
Mój wszystko zrobi :)