Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessttt taak22

Nikt mi nie powie, ze ladni nie maja latwiej!!

Polecane posty

No ja akurat uważam że istnieją brzydcy ludzie. Nikt mi nie powie, że kobietę otyłą, zezowatą, łysiejącą i bez prawej jedynki uważa za ładną :D

Gość jessttt taak22
giewefa - nie,. nie uwazam, ze sa brzydcy ludzie, masz rację. Napisałam wyzej, ze ich szanuję, bo ktoś napisał, ze nie szanuję brzydkich więc sie do tego odnioslam. Ale faktem jest są kazdy ma swoj gust, i dla wielu bede brzydka. Jakkolwiek jednak sa ludzie, ktore wieksza ilosc osob uwaza za ladnych i tacy, ktorzy wg wiekszosci sa brzydcy. Bo pod niektorymi wzgledami gusta ludzi sa podobne. Jednak zawsze znajda sie ludzie, dla ktorych ten "brzydki" bedzie pieknym, wiec racja-nie uwazam, aby byli ludzie brzydcy.

Gość asdasdasdf
a jaki masz kolor i długość włosów, kolor oczu, kształ twarzy, wzrost i wagę? i usta?

Gość jessttt taak22
a jakie to ma znaczenie...

Gość gieowefa
no coz lysiejace, bez zebow otyle....to tylko kwestia zadbania a nie rbzydoty......mozna cos z tym zrobic

Gość gieowefa
a na to trzeba miec kaseeeee a nie wszyscy ja maaj!!!

A nieprawda :D Niektórzy są brzydcy z natury... Mam koleżankę o dziwnej budowie ciała - krótkie nóżki, wielki wypięty tyłek i długi tułów. Z twarzą też bardzo źle. Tu nawet operacje plastyczne nie pomogą. Ale to tylko taka tam dygresja do tematu...

Gość gieowefa
dla mnie piekno to figura, sposob poruszania sie, ubioru, nie ejst to kwestia twarzy czy tez lekkiej otylosci ale wlasnie wyzej wymienione czynniki. Natomiast jesli chdozi os ztuczne pomaranczowe lalki barbie to dla mnie rzecz odpychajaca...........

Gość taaa milsi sa panowie
za to panie (lekarki, urzedniczki itd.) bywaja czasami niemile, nie mowie ze wszystkie.

Gość gieowefa
Lily ale dla kogos ta kolezanka bedzie piekna wiec nie mow o jej rbzydocie bo na kims napewno zrobi wrazenie

Gość jessttt taak22
Naprawdę nie spodziewałam się takiej reakcji...to Wy tutaj (nie wszyscy) oceniacie ludzi na podstawie jednego posta (w ktorym nawet nie napisałam nic na temat tego, że mnie "podnieca" ze na mniue zwracaja uwage), dopisaliscie sobie swoje rzeczy i wsadziliscie je w moje posty (ze robie halo, ze narzekam na fakt bycia ladna, ze jestem puista) mimo, ze 10 raz pisałam dlaczego to napisałam wszystko. Przeciez ja wiem, ze za 10 -20 lat (cholera wie, moze i za miesiac) moge sie okazac brzydka osoba, na ktora nikt nie zwroci uwagi. Nie to się w życviu liczy. U facetów patrzę TYLKO na charakter (jestem 6 lat w zwiazku z facetem ktory nie ma kasy, jest duzo starszy i obiektywnie - jest paskudny gruby i lysy, ale kocham go za charakter i madrosc). NAPISALAM TO TUTAJ DLATEGO, ABY ZWROCIC UWAGĘ NA TO, ZE WYGLAD POMAGA W ZYCIU CODZIENNYM! Nie jestem puista osobą. W zasadzie zaden post o tym nie swiadczy.

Gość taaa milsi sa panowie
alez to oczywiste, autorko. CI ktorzy pisali, ze nia ma znaczenia, raczej mieli na mysli powazne zwiazki. widzialm keidys program w tv, jakas dziewczyna probowala cos sprzedac raz byla zrobiona na ladna, a raz oszpecona. zgadnijcie kiedy ludzie byli mili i kupowali? no chyba nie musze mowic.

autorko,powiem tak,jestes jebana i pusta suka jakich nienawidze... zapewne ten topic to prowokacja jakiejs lafiryndy spod ciemnej gwiazdy bo niestety nie ma tak! nie ludzcie sie debile i nie zyjcie uluda ... nigdy nie widzialam takiego czlowieka ktory by mial tak zajebiscie dobrze dlatego ze jest pikny. ja tez do brzydkich nie naleze i jakos czasem zdarzaja sie ludzie nieprzyjemni,chodz strugam niewinno lolitke i wiele osob jest dla mnie milych...ale to nie ma nic do rzeczy ze mam nochal taki,wary takie itp...poza tym kurwo,gdybys sie ze mna spotkala,biada tobie!:Dtak sie sklada ze lepiej maja ci i maja wieksza wladze ,co znaja sie na chemi itp a ja te rzeczy mam w malym palcu i chetnie tak niechcacy wylalabym cos zracego na twoj pikny ryjek,ciekawe czy dalej bylby taki pikny ty szmato pierdolona:D przy takich sukach jak ty ,rodzi sie we mnie zwierzecy instynkt ;)

jessttt taak22 pokaz swojego ryja ,ocenie jaka to jestes boska:D ;)zaloze sie ze jestes zwyklym pasztetem w make upie ktory mysli ze nogi boga zlapal:Dtakie szmatlawce powinni brac do eksperymentow i testowac na was leki,srodki chemiczne itp bo tylko do tego sie nadajecie,zeby zdychac i zdychac w bardziej brutalny sposob niz normalny czlowiek;)wiesz czemu cie tak nienawidze?bo moja przyjaciolka,ladna i bardzo dobra dziewczyna,popelnila samobojstwo bo ubzdurala sobie jaka to jest brzydka i paskudna,zabila sie bo takie kurwy jak ty wysmiewaly ja nie wiem nawet za co!dlatego radze ci,nigdy nie spotkaj mnie na ulicy bo nie recze za siebie...

Gość jessttt taak22
wielki zderzacz - jestes zalosna, zawistą kobietą...oby takich bylo jak najmniej na tym świecie..to smutne..chyba w ogole nie przeczytalas co piszę...nie jestem pusta..nawet zalamuje mnie fakt, ze wyglad ma az takie znaczenie dla ludzi, to smutne, ze olewa się innych, bo ktos wyglada lkadnie...i poza wyglądem koncze studia (bynajmniej nie chemię, a kierunek humanistyczny) i uważam, ze to jest najwazniejsze - wiedza, dobre serce i charakter...czasem mam wrazenie, ze na forum są osoby...co najmniej dziwne..

Gość NIEPRAWDA nie zawsze
ja jestem ladna i nie powiem duzo mi to ulatwilo w zyciu ale raz trafilam na taka zolze ktora mnie tepila za moja urode a dowiedzialam sie z pewnych zrodel ze tak powiedziala ze za to bedzie mnie tepic

Gość jessttt taak22
Z NIKOGO SIE NIE NASMIEWAM, ODCZEP SIE ODE MNIE WARIATKO!! JESTES CHORĄ OSOBĄ!

Mają łatwiej i to jest udowodnione przez psychologów .Nie mówię ,że więcej sobą reprezentują - tu uroda nie ma znaczenia .Ładne dzieci postrzegane są częśto jako lepsze , milsze , grzeczniejsze ( co nie musi być prawdą) , ale tak jest i już .Niesprawiedliwe , nieobiektywne , niemądre -ale prawdziwe .

Gość jessttt taak22
Jak mozna kogoś wyzywać od kurew i pisać, że powinien umierać w mękach i powinno się na nim testować chemikalia? Ja nikigo nie obraziłam, i wierz mi mam w życiu wiele trudności i spotkało mnie wiele nieszczęść, wśród ktorych sdamobosjtwo najblizszej osoby jest tylko jednym z wielu. Jestes naprawdę okropną osobą...

Wielki Zderzaczu -przegięłaś :O Autorka ,tylko wysunęła pewną hipotezę .Możesz ją obalić ,ale pisać z taką nienawiścią :O Wstyd :( I o tym piszę - nawet cud uroda nie pomoże ,gdy w sercu nienawiść i pogarda do człowieka :(

Jeszcze jedno -czasami nie lubimy bardzo ładnych osób , nie dlatego ,że im zazdrościmy ( one są o tym przekonane ) ,ale dlatego ,że tacy ludzie bywają zadufani w sobie , niesypatyczni i przekonani ,że wszystko się im należy . Ja lubię ładne , miłe dziewczyny( i nie ma we mnie zawiści ),ale nie lubię bufonów -niezależnie od płci i urody ;)

Gość asdasdasdas
ponawiam prośbę, proszę odpowiedz na te pytania, dla mnie to ma znaczenie i wiem też że ideały piękna mogą mieć150cm~190cm, ale zależy mi na tym co tak bardzo zwraca uwagę facetów u ciebie a jaki masz kolor i długość włosów, kolor oczu, kształ twarzy, wzrost i wagę? i usta? żeby nie było mi często też faceci na ulicy prawią komplementy, choć nie uważam się za ładną ani nie ubieram się wyzywająco o właśnie i jeszcze strój? preferujesz bardziej obcasy i sukienki czy adidasy i dżinsy? dla MNIE to istotne.

Gość jessttt taak22
wolę nosić sukienki, i wysokie obcasy bo jestem raczej niska (165) i mam lekką nadwagę a włosy mam ciemne blond do łopatek, oczy szaro-zielone, usta średnie i twarz owalną lub okrągłą. już? zadowolona? i tak jestem piękna

Gość jesttt taaak
ostatni wpis to bezczelny podszyw...

Gość jesttt taaak
ja-prawdziwa - nie ubiram się wyzywająco, i jestem płaska - naprawdę;) ale nie mam komplexow na tym punkcie...noszę zwiewne sukienki i mam wlosy do karku...w lecie nie nosze stanika - po co skoro nie mam biustu hehe...myslę ze facetow przyciągają moje oczy - mam duże, okrągłe, zielone oczy..takie trochę jak z mangi;) dla wielu nie byłabym ładna...ale zwracam uwagę. ALE WCIĄŻ UWAZAM, ZE CHARAKTER TO PODSTAWA (to dla niektorych)

ładne mają łatwiej, chociaż zawistnym kobietom [na oko 99%populacji żeńskiej] się narażają ładni mają lepiej, bo mężczyźni aż tak zawistni i próżnie zazdrośni o wygląd nie są sztuczne lamentowanie o nieszczęściu z powodu oceniania przez wygląd, zazdrości kobiet, niepodejrzewaniu o zbytnią inteligencję zostawmy, bo jak ktoś poza wyglądem nie ma nic, to faktycznie będzie tak biadolił atrakcyjność sprzyja łatwości życia - to moja teza

Gość ojo_j
ja podobno jestem bardzo ładna, zgrabna itp, i nie powiem, żeby mi to pomagało. Wiele osób uważa, że jestem głupia bo ładne nie może być mądre,a później jest wielkie zdziwienie..I nie jest to przyjemne. A faceci się mnie boją..podziwiają, ale z bezpiecznej odległości, bo podobno onieśmielam, i wygodniej jest być z brzydszymi...

Ojo_j - a może nie Twoja uroda ,ale twój charakter ich onieśmiela ? ;)

CZemu wygodniej być z brzydszymi ? Ja bym tam chciała być z Bradem Pittem ;) :D

Gość jesttt taaak
ojo - no to ja nie mam takich problemow, moze nie jestem az tak ladna, ale jakos faceci sie mnie nie boja...a jak jakis nie podchodzi lub nie jest zainteresowany to wiem, ze nie jestem w jego typie. nie ka\zdemu musze sie podobac... p.s. jestem autorką.