Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

Każdy z nas ma swojego anioła....

Polecane posty

powiedzcie proszę....skąd mogę się dowiedzieć kto jest moim aniołem? jak go rozpoznać? jak z nim rozmawiać?....potrzebuje go bardzo na jutro...

Gość tak to juz bywa
masz na imie magda?

Tak. I na dodatek mój jest tak leniwy jak ja, mam przejebane. :o

calabaza>>>>>skad masz wiedziec kto jest twoim aniolem ? ;) to trudne bo ........ .....pojawiają się jako obcy, wnikając w nasze życie zaledwie na moment i na powrót z niego znikając. Bywa i tak, że nawet na moment nie pozostawiają imienia, po którym moglibyśmy je rozpoznać.

Gość manikaa
anioły są i pomagają. możesz z nimi pogadać. możesz napisac list. tylko trzeba jasno i konkretnie opisac czego ci trzeba. mój ma ze mną nielekko :D za ostatnich parę miesięcy że należy mu się jakas premia albo awans :) i wcale nie żartuję. wpisz sobie w google 1) dotyk anioła forum- tam jest chyba wsztko i dużo tego 2)anioł urodzeniowy- to bedziesz mogła poznać imię swojego osobistego anioła przepraszam, że tak trochę niegramotnie pisze ale miałam naprawdę pracowity dzień.

Gość a ile ty masz lat
mój mnie chyba w dupę kopnął :(

Uhm.. Kaferiel ma na imię.. :P Reklamację.. zamierzam, zamierzam.. na sądzie ostatecznym. :classic_cool:

Gość 987654321
nic nie dzieje się bez przyczyny. Mam swojego anioła. Nie chodzę do kościoła, nie wiem w co wierzyć, wierzę w to co się dzieje wokół mnie. A moze sobie wmawiam. Madzia jest moim aniołem, odeszła za wcześnie, ale czuwa nademną wiem to.

Gość solth
taaak, jest nim Pozdrawiam Środkowym Palcem :P

Myrek>>>. tylko na osolku musisz zajechac pod brame piotrowa :) wtedy wejdziesz krokiem dlugodystansowca a bydle zostawisz przed brama .....ja wezme ze soba ktoregos z PO :) na czyms musze zajechac :classic_cool:

Nie wiem czy kroki w kontekście tamtego świata to właściwe określenie.. ;) Ale kwestię towarzysza podróży warto przemyśleć.. No chyba że będzie bardzo krótka. :classic_cool:

Bez osła, nie oznacza że na nim. ;) Chyba. A osłem każdy z nas potrafi być. :P