Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karlonwa

Mojej mamie odnowiła się z dzieninstwa blizna i ma ja cala taka napuchnieta...

Polecane posty

Gość Karlonwa

Moja mama jak byla mala (12 lat) upadła na rowerze i miala blizne na lokciu. Ta blizna od paru miesiecy jej sie strasznie zaognila i jest bardzo czerwona. Co więcej ma na niej jakby takie guzki czy nie wiem jak to nazwac- takie wypoietrzenia, zgrubienia. Nie wiem czemu tak sie stalo ze ta blizna sie taka stala zywo czerwona i do tego jeszcze z guzkami. Co to moze byc??? Gdzie z tym sie udac?? Do dermatologa czy internisty?/??

Do lekarza rodzinnego. On wypisze skierowanie do odpowiedniego specjalisty

Gość popieram i wspieram
zastanawia mnie, że jak od paru miesięcy jest z nią problem, to dopiero teraz postanowiła coś z tym zrobić... najpierw dermatolog, to nie musi być od razu onkologiczne...

Gość Karlonwa
To moze byc cos onkologicznego?????????

Gość jest_mi_paskudnie
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Gość spokoloko
juz onkologicznego, zluzujcie! ja mam od małego taką bliznę po wyrostku i kilka razy miałam identycznie jak Twoja mama! skóra w miejscu blizny bardzo często nie zabliźnia sie prawidłowa i jest bardzo podatna na infekcje i stany zapalne! niech mama idzie do internisty, albo do apteki po specjalna masc na to! daje jej 3 dni i zejdzie! jesli nie to do lekarza ale na 100% to nic złego!

Gość Karlonwa
Pytajm powaznie

Gość zuzika99
Ile Twoja mama ma lat?Powinna się zgłosić do lekarza pierwszego kontaktu.To on zdecyduje do jakiego spiecjalisty ją skierować.Nie koniecznie bedzie ,to onkolog.

Gość spokoloko
no a ja chyba pisze poważnie co!

Gość zuzika99
No nie wiem czy piszesz powaznie.Lepiej chyba jak tą rę ke obejrzy lekarz.