Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia87

Ile razy podchodziliście do egzaminu praktycznego na prawko jazdy??

Polecane posty

Gość juiko
pół roku testy są ważne.ja drugi raz wczoraj oblałam na łuku.tez jestem załamana.kto jeszcze?

Gość Madzia :)
Ja podchodziłam 5 razycięzko Mi idzie ;/

Gość kurdupel z bydzi
za pierwszym razem, a mam 169 cm wzrostu i żałosny wygląd. Laski co nie zdały za 1 razem mogą mnie więc cmoknąć :P

Ja zdałam za 6 razem,tragedia to dla mnie była.Zazwyczaj wymuszałam pierwszeństwo lub na pewniaka robiłam łuk gdzie na egzaminie zawsze nie wychodził idealnie;/ Ostatnim razem ( gdy zdałam ) zrobiłam łuk i egzaminator się śmiał,bo miałam 3 cm od lewego lusterka i 3 cm od linii.Zdziwił i powiedział: nie wiem jak to Pani zrobiła,ale udało się ;) Robiąc łuk powiedziałam sobie 'wiesz,że zdasz?' i zdałam ;P Miałam rok przerwy w robieniu prawka i to też mi pomogło ;) Teraz czekam na swój wymarzony dokument ;)

Gość zestresowna
dziś miałam 13 podejście i znowu mnie sie nie udało,chciałam się poddać bo mnie to dużo nerwów kosztuje,po każdej porażce chce mi się beczeć,a przecież wiem że potrafię jeździć tylko jak pokonać tej pie...ony stres.

Gość edf4e2ed2
miałam 5te nie mam już sily za każdym razem wyjeżdzam na miasto///jeżdzę 20-35min, prakuje, zawracam itd a potem... sie przesiadam się z egzaminatorem :P

Gość zestresowna
Za piatym razem byłam jeszcze podchodziłam na luzie,popatrz na mnie ile już egzaminów za mną więc nie poddawaj się,głowa do góry ja bym chciała być na Twoim miejscu i 6 raz podchodzić a nie 3 raz zdawać teorie i 14 raz zapisać się na praktyke,a o kasie już nie wspomnę :(

Gość dziewczyna z sieci
2 razy

Gość taaaaka tam
zdałam za 3 razem

Gość lekko....
Zdałam za 1 razem na odlewniczej..... Skup się i nie denerwuj, wykonuj tylko polecenia.... Najważniejsze co powiedział mój egzaminator "Spokojnie, mamy czas..." bo też byłam zdenerwowana....:)

Gość Madzia :)
Ja też nie mogę zdać ale co zrobic jeszcze ten cholerny rękaw:/ Zestresowana nie jestes sama....

Gość Koniczynka889
Ja zdałam za 1 razem, tyle że miałam przerwe od ost.egzaminu 5 lat temu.. udało sie za 1 razem!!!

Gość Koniczynka889
Ja zdałam za 1 razem, tyle że miałam przerwe od ost.egzaminu 5 lat temu.. udało sie za 1 razem!!!