Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia87

Ile razy podchodziliście do egzaminu praktycznego na prawko jazdy??

Polecane posty

słuchajcie ja podeszłam wczoraj drugi raz i przekroczyłam prędkość o ponad 20 km a za pierwszym razem poległam na placyku,ale przeraziłam się bo była tam kobietka która podchodziła 34 raz i też nie zdała... a wam jak poszło lub idzie na tych egzaminach??

Gość podchodzilam tylko raz
na szczescie ;) malym kosztem ;) Zdalam za pierwszym razem po 20 godzinach wyjezdzonych w zyciu, hehehe ;)P

Gość wszystko przede mna
34 razy ??? To chyba jakis mit ...podziwiam jej upór. Ja jeszcze przed , moja koleżanka zdała za 9 razem . Myślę , że gdyby nie zdała byłby rozwód , mąż tak ja wyzywał od tłumokow. Wśród moich znajmych to standard 3-4 razy .

Bo wlasnie w PL jest tak cudownie,ze zdajesz 100 razy i oblewasz. W Niemczech po 3 niezdanym egzaminie robisz test na inteligencje- tzw test dla idiotow. Sprawdzaja, czy nie jestes przypadkiem uposledzony,ze nie zdajesz za 1 razem....... :/

Gość wszystko przede mna
od lat sie o tym mówi , kamerki niby w autach ( w większości przypadków wyłaczone ) a większośc oblewa nie wiedząc za co , albo za jakieś głupoty . Nie wiem czemu w koncu się za to nie wezma . Przeciez idąc tokiem rozumowania tych instruktorów z bożej łaski , spełniajac ich chore ambicje powinniśmy miec samych doskonałych kierowców. A jak jest każdy wie,

to zobaczymy za którym razem ja zdam:) następny egzamin mam 29.06 a wy ile czekacie na kolejne egzaminy?? według mnie muszą nas oblewać bo muszą z czegoś mieć pieniądze bo zobaczyłam wczoraj kierownika tego WORDu i normalnie szok przeżyłam!! gościu był tak odpierdzielony a bryke miał taką że szok!!

Gość nie ma lekko
Ja zdawałam 4 razy, w tym 3 razy oblałam łuk, za 4. razem wyjechalam na miasto, ale nie zdalam, nie pytajcie dlaczego :) W kazdym razie po tych 4 razach wygasla mi ważność testów ( tak to jest jak ustalają termin poprawki 2 miechy później) i nie mam motywacji, żeby zabrać się za to od nowa.

ja dopiero raz na razie zdawalam :) akurat moj egzaminator był cudny, niemalze sie tlumaczyl, dlaczego przerwal egzamin:P szkoda ze pewnie następnym razem będę miała jakiegoś debila..poległam bo nie zatrzymałam sie na stopie - jak kretynka :D pierwsze moje podejscie bylo na maksa luzackie ale teraz juz bardzo chce zdac..wiec pewnie obleje :P eh :D

Gość 6666667
za 4ym zdalam, ale 1y sie nie liczy bo zdawalam na samochodzie (marce) ktorym wczesniej nie jezdzilam, no i na luku poleglam

a! i mam pytanie do tych ktorzy zdawali wiecej niz 3 razy:) czy zeby zapisac sie na egzamin po raz czwarty trzeba najpierw okazac zaswiadczenie o odbytym dodatkowym kursie czy to zaswiadczenie mozna dostarczyc pozniej???:/

Gość SASZAAA
ja zdałam za 2 podejsciem :-) 2 dni temu odebrałam prawo jazy:-))

ja zdalam na 6-ym razem..wiem tragedia..ale to przez tego cholernego goscia,ktory mnie uczyl łuku na wyczucie!na wyczucie to moge se pierdnac,a nie przejechac to cholerstwo!wiec mialam 3 razy łuk,raz na gorce z nerwow..zmienilam osrodek,facet nauczyl mnie na skrety kierownica,przejechalam plac,wyjechalam na miasto i zdalam...ech...durny plac.nigdzie tego nie ma,tylko w polsce bog wie na co...a teraz jezdze juz 2 lata i szczerze powiem,ze to czego ucza w tych szkolach ma sie nijak do rzeczywistosci...

Gość freddie
"ale to przez tego cholernego goscia,ktory mnie uczyl łuku na wyczucie!" i dobrze cie uczył kretynko

A w jakich miastach zdawaliście? ja Warszawa-Odlewnicza. Czekając na egz (45 min! ) byłam świadkiem jak stary jakiś pierdziel-egzaminator opieprzał młodą dziewczynę która mu przylosowali do ezg. (laska w zaawansowanej ciąży) ze co ona sobie wyobraza, ze on nie ma uprawnien do odbierania porodow, ze co ona zrobila, zniszczy sobie , dziecku i temu co go " w dzieciaka wrobiła" -życie :O masakra..mam nadzieje ze nastepnym razem na tego goscia nie trafie.. taka historyjka z WORD-u :O

co do tych egzaminatorów to wam powiem że trafiłam na spoko ludzi!! pierwszy to tak żałował że nie wyjechaliśmy na miasto a drugi to mi grzecznie powiedział że "przepraszam panią bardzo ale zrobiła pani nie wybaczalny błąd i z przykrością muszę pani przerwać dzisiejszy egzamin" normalnie zamurowało mnie!! tak to powiedział że zabrzmiało to jak żart:D a później jak się zmieniliśmy to powiedział mi wszystkie instrukcje co powinnam robić następnym razem żeby zdać, na co egzaminatorzy zwracają szczególną uwage. Mówie wam w porządku gościu!! zobaczymy jaki będzie następny:))

mi luk poszedl ale ezgazminator powiedzial ze mam pocwiczyc luk na wyczucie, bo za zadko za pllecy patrzylam a wiecej w lusterko :P

Gość wekhf
Ja niebawem mam 5 egzamin:)

ja zdałam za 8 razem juz nie miałam sił, po 6 razie zrobiła sobie dość długą przerwę, ale w końcu sie udało ;) trafiłam na bardzo przyjemna babkę, która potrafiła za błąd mnie zrąbać a za dobrze wykonane zadanie pochwalić i to podnosiło mnie na duchu. wczesniej trafiałam na starych pierdzieli;/ którzy oczekiwali ode mnie, ze wtedy kiedy oni chcą to ja mam nop właczyc kierunkowskaz a nie chwilę potem ;/ u mnie problem polegał na tym, że jak zrobiłam jakis mały błąd to waliło się wszystko potem.zamiast myślec, żeby sie poprawić, robiłam nastepne błedy! kiedyś w mojej kolejce był pan, który od 20 lat jeździł ciezarowka, a od 30 mial prawko na osobowki i za coś tam stracił to prawo jazdy i egzaminował go chlopaczek moze z 26 lat ;/ (fest doswiadczony kierowca, nie?) i go oblal na luku za to, że robił łuk nie po lusterkach tylko z głową odwrócona do tyłu. facet tak sie wydarł na tego egzaminatora, ze gowniarz, ze tłumok, że co go to obchodzi, wazne, zeby zrobił luk nie wyjezdzajac na linie itp z tego co wiem, to po 3 niezdanym egzaminie musisz wykupic dodatkowe 5 godzin, i zeby sie zapisac na nastepny musisz mieć ten swistek, ze wyjezdzilas to. wyjezdzic mozesz potem, a szkola moze Ci to dac od razu ;)

cytrusowa :) moj tez mi mowil ze sobie poradze, a tymczasem malo brakowalo zebym przejechala linie..nogi mialam zesztywniale i ciezko mi sprzeglem bylo operowac :P ale jakos wybrnelam :D grunt to jechac wolno, wtedy ewentualnie jest czas na poprawki :)

Gość za trzecim
za pierwszym razem oblałam na mieście za drugim jakiś dupek mnie oblał na łuku bo twierdził że najechałam na linię, a ja w stresie nawet nei wyszłam z auta by sprawdzić, nie pozwolił mi kontynuować egzaminu mimo że miałam prawo do ponownej próby (sama zatrzymałam samochód gdy straciłam orientację na łuku)

a dziewczyny, tak z ciekawości. tez macie problem ze stronami? ktora to lewa a ktora prawa? ja na naukach jazdy bardzo czesto popelnialam blad, instruktor kazal mi w lewo a ja jechalam w prawo ;) raz nawet na egz egzaminator powiedzial"pani justyny na najblizszym skrzyzowaniu prosze skrecicc w lewo" a ja skrecilam w prawo. nie uznal tego za blad, ktory zakonczyl egz ale sie ze mnie smial ;)

Gość za trzecim
nie, nie mam probloemu "ze stronami" bo jestem normalna jak komuś się myli LEWO i PRAWO to nie powinien być keirowcą ;-)

powiem wam że też byłam świadkiem tego jak chłopak nie wsiadł do samochodu ponieważ nie sprawdził ogumienia!! przecież to jest chore!!! a tak samo po co te światła pokazywać!! przecież w każdym samochodzie włącza się je inaczej!! tym bardziej że z pewnością ponad 90% ze zdających nie wsiądzie więcej do samochodu tego samego typu na którym zdawał egzamin!! a placyk to faktycznie - po co on-przecież nie ma zastosowaniu w jeździe codziennej!! to wszystko jest chore!! a łuku to faktycznie lepiej sie nauczyć na skręty kierownicą-tak jest łatwiej!!