Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia87

Ile razy podchodziliście do egzaminu praktycznego na prawko jazdy??

Polecane posty

Gość Andzia ty pierdoło
:p

Gość errika
ja nie potrzebowałam tej karki żeby się zapisać:-) oni i tak wyznaczając termin biorą twoją teczkę a tam wszystko masz wpisane:-)

Gość Andzia 87
to dlaczego edemnie żądali tego świstka???

Gość errika
pojęcia nie mam;-) dowód osobisty, dowód wpłaty no i u mnie nr z kolejki... jakiś świstek z niezdanego egzaminu dopiero chcieli w ośrodku jak szłam na doszkalanie:-) tam mają twoją teczkę i tam jest chyba kopia tego papierka

Gość Andzia 87
to pójdę do nich ale w przyszłym tygodniu,i zobaczymy co mi powiedzą... i jak coś to powiem że mają teczke i tam musi być...(oczywiście jak łaskawej pani czy panu który ustala ezaminy będzie się chciało do niej zajrzeć)

ja za trzecim...chociaz wszyscy instruktorzy mi mowili, ze dobrze jezdze, a nigdy wczesniej przed kursem nie mialam stycznosci z autem. nawet odpalac nie umialam. za 1 razem oblalam na parkowaniu prostpadlym! mialam babke egzaminatorke i powiedziala ze za mala odleglosc. mogla mi dac druga szanse...ale wtedy mialam takiego stresa ze szok, nie pomyslalam o tym! a za drugim razem ze stresu ruszalam na trzecim biegu. nigdy na kursie mi sie to nie przydazylo, i po prostu na egzaminie...nie wiem sama jak to sie stalo! a za trzecim super. mam prawko 3 tyg i super sobie juz jezdze, ale przez ten 1. egzamin teraz boje sie parkowania...tata mnie chwali ze dobrze jezdze :)

i tego ci życze aby było ostatnie,ale napisz czy zdałaś bo dziś już 11,ja dopiero w czwartek sobie ustale 4 egzamin.

normalnie tragedia!!! wyjeżdzałam sobie te 5 godz które trzeba dokupić po 3 niezdanym egzaminie i miałam stłuczke!!! ale naszczęście mam świadomość że nie z mojej winy,stałam sobie ładnie grzecznie spokojnie na światłach i ciężarówka we mnie stukneła z tyłu!!! cały bok skasowała!! a światła były z górki także gościu się zapatrzył a jak zarajażył co się święci że nie zdąży wychamować to chciał nas bokiem ominąć ale mu się nie udało i walnoł w lewy tył tak że żadnych drzwi od strony kierowcy nie dało się otworzyć!!! normalnie szok!!! niewiedziałam co się dzieje!!!

o cholerka :D to będziesz miała traume teraz ;) daj znać kiedy egzamin,jak się już umówisz

teraz wydaje sie że bezproblemowo ale troche sie napocilam:) Egzaminator zarąbisty, sypał kawałami z rękawa, bardzo miły zupełne przeciwienstwo poprzedniego capa:D Placyk super, można powiedziec że zzamknietymi oczami:P Miasto hmmm popełniłam kilka błędow z ktorych sama zdaje sobie sprawe ale pan powiedzial ze nie byly to bledy powodujace oblanie egzaminu. Ogólnie jestem szczęśliwa a jutro bede opijać.... podobno tak trzeba:D

boże kochany już się boje o 13 mam kolejną jazdę z tych pięciu dodatkowych i się odrazu umówię na egzamin... ale strasznie się boje wsiąść za kierownice,boje się że znowu ktoś znowu we mnie wjedzie,mam ochote wziąść telefon i to odwołać ale każdy mi mówi żebym się przemogłą,ale nie wiem czy dam rade...aż mnie brzuch z nerwów boli.... Violka gratuluje i zazdroszczę;) ale ten link z tym twoim autkiem coś nie działa,nie chce się otworzyć.

Gość sarmancka
violka gratuluje... ja mam 2 wrzesnia pierwszy egzamin! Dokupuje godzin bo nie czuje sie pewnie. A jak bylo u was z testami?

Gość haris pilton25
zdalam za 1 razem.

Gość ewelao
Zdałam za pierwszym :)