Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana sytuacja

dzis znow sie poplakalam z powodu braku pracy

Polecane posty

juz nie mam sily szukac:(

Gość
🖐️ wyszlam z etapu plakania, zajmuje sie domem i jest ok;) zeby nie miec wyrzutow sumienia, sprzatam robie 2daniowy obiad, wyprowadzam psa. bedzie dobrze, nie lam sie;)

nie daje rady ,mieszkam sama oszczednosci mi sie koncza i nie wiem za co bede zyc:(

Gość
a jakas gra bez umowy (na przeczekanie) typu korki, opiekunka do dziecka?

Gość
jezu, praca nie gra:o:o:o

Gość ja od 5 lat szukam
zęby w ścianę :-(

w mcdonalds przyjmuja tylko studentow

Gość srebrne krople oceanu
tez szukam pracy. jestem z malego malowniczego miasteczka.. i zaraz wyjezdzam do wawy w poszukiwaniu czegos.. i potem na studia. Nie łam sie. Probij i staraj sie pzrekonywac ludzi do siebie :)

szukam,a le ofert tyle co kot naplakal w UP pustki, w gazetach na portalach ukazuje sie ok 2 ogl, tyg a te firmy gdzie zanosilam cv nie ozdywaja sie jak juz cos sie pojawi to albo mam dla nich za wysokie wyksz. hehe a mam tylko lic., wiec co tu wysokiego? na kelnerke mnie nie przyjeli bo pani stw ze pewnie dlugo nie popracuje:O do recepcji tez mi odmowili bo mam lic a oni chca ze srednim:Oalbo brak dosw na podobnym stanowisku mnie skresla ja juz mam serdecznie kurwa tego dosyc!

oj idzie oszalec....u mnie niedlugo minie rok jak szukam pracy....codziennie odpisuje na kilka ogloszen, do tej pory bylam moze na 4 rozmowach kwalifikacyjnych... masakra. ale to fakt: trzeba sie czyms innym zajac i czekac bo idzie zwariowac. A jak strasznie brakuje ci funduszy to moze jakies promocje? wykladanie towaru na polki? U mnie az tak strasznie finanswo niejets wiec szukam stalej pracy co jest o wiele trudniejsze..

lilly to moze u Ciebie ja jak bylam to mi pow ze tylko studentow bo niby maja jakies tam znizki:O a wierz mi bylam juz chyba wszedzie

mc donald to nie głupi pomysł nie tylko młodzi ludzie tam pracują, zawsze jest możliwość innych prac, np. ulotki czy chałpnictwo, praca przy inwentaryzacji itd, autorko, zapewne cię to nie interesuje chyba zbytnio, ale można zawsze jeszcze pokończyć jakieś kursy żeby nie siedzieć tak w domu i nie zamartwiać się.

kursy?????? za co niby?

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
ulotki????????? osoba pos tudiach? wez mnie nie baw ja bym nie lazila po miescie z ulotkami to jest dobre jak sie na 18 lat a nie jak sie skonczylos tudia kto daje takie rady? pewnie sama masz nie wiecej niz 17

kurcze a ulotki? korki? poszukaj w centrach handlowych bo tam zwykle chca osoby, ktore sie juz nie zamierzają uczyc ;)

lilly czy Ty czytalas moje posty ????? pisze przeciez gdzie skladam i co mi odp

Gość niechca cie przyjac bo maz lic
czyli wychodz na to e lepiej nie miec wyksztalcenia

wscibskaaaa gdybym nie miala co żreć to i bym na ulotki po studiach poszla :O starsze osoby tez stoja i co? :O

są darmowe kursy finansowane przez jakieś instytucje, nie powiem dokładnie teraz przez jakie instytucje ale są.

Gość dzieci zrozumcie
że nie ma pracy! tez wzięłabym co leci :-P

Gość angie.
nigdy nie zrozumiem dlaczego na tym forum panuje opinia ze osoba z wyzszym wyksztalceniem ma sie zadowolic 'gowniana praca" typu ulotki np i jeszcze ja pozniej wyzwiecie ze jest glupia bo praca jest a ona nie chce:O co za ludzie! czy az tak nisko sie cenicie ze zadowolicie sie byle czym??????

wscibska ja nie wiem co w tym takiego.... ilu ludzi ma skonczonego mgr inż i co ?? lipa .... jak człowiek nie ma żadnej pracy to chwyta się czegokolwiek a ulotki to przeciez żaden wstyd !

Gość
lilly ma racje, jak nie masz co do garow wlozyc to studia i inne honory se w kieszen wsadz:o widac az tak zdesperowana nie jestes:o

na darmowy kurs można się załapać z UP, jak się ma szczęście, musisz tylko zgłosić, że jesteś chętna na taki a taki kurs. zwracają koszty dojazdu.

boze ja mam tylko licencjat skonczony poszlam na rozmowe w sprwie recepcjonistki pierwsze pytanie jaka mam szkole, pani sie skrzywila ipow ze w sumie juz kogos maja i ze potrzebuja ze srednum kurwica mnie bierze od kiedy lic to taki wygorowany tytyl????????