Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana sytuacja

dzis znow sie poplakalam z powodu braku pracy

Polecane posty

Gość tsh
Proponuję jeszcze raz wizytę w PUP i dokładne dopytanie jesli nie o staż to tzw. przygotowanie zawodowe w ramach stażu na okres 6 miesięcy - jesli ukończyłaś juz 25 lat.

Gość maja_88
zakłopotana sytuacja.. sprobuj poszukac pracy w centrach handlowych moze w jakims salonie meblowym zawsze to lepsze niz ulotki i lepiej platne...w centrum w ktorym ja pracuje w niektorych salonach kobitki zarabiaja po 2 albo 3 tys. tyle pieniedzy to nawet w urzedach nie widzieli...

anyżówka i kafezdzira to mądre babeczki nie trzeba nic dodawać więcej do wypowiedzi...

Gość samieee
to o czym pisze anyzowka to tez racja, jesli pracodawca spojrzy w twojego sivika i zobaczy, ze mimo wyzszego nie balas/wstydzilas sie isc na wykladacza towaru, ulotkarza, telemarketera - na pewno wezmie to pod uwage. usmialam sie sorry kochana malo wiesz pewnie nigdy nie bylas w takiej sytuacji stad twoje suche poglady ja skonczylam ekonomie, jestem sama jak palec wiec w czasie studiow i rok po nich jezdzilam za granice do pracy sezonowej aby miecpieniadze na utzrymanie sie , na skonczenie uczelni myslisz ze pracodawca to docenil???????:Dwez mnie nie baw do dzis nie moge nic znalezc bo mowia mi na rozmowie ze praca ktora wykonywalam o niczym nie swoadczy pracodawcy maja w dupie to co ty robisz zmywasz, zbierasz owowe, wykladasz towa ulotki dla nich to zaden argument, nie daje c ta praca zadnego dosw wiec odpadasz wiec nie wypoiwadaj sie w sprawie w ktorej nic nie wiedz tylko sie domyslasz!Q

Gość dfdggh
taaaa pracodawca powie: dlaczego Pani tak obnizyła swoje aspiracje zawodowe i pracowała jako kelnerka? tacy pracodawcy debile tez są

samieee no nie! :D lepiej pokazac, ze sie opierdalało ;) przez 2 lata myslisz, ze jak mu powiesz, ze szukalas pracy to uwierzy? :D puknij sie w czolko

Gość
dfd - o matko, no to jecz i siedz w chalupie:o ja pierdole, ludzie, ile wy macie lat???:O:O:O

gdzieś słyszałam, że jak tak ciągle będą ludzie za granice wyjeżdżać to w końcu pracy w PL będzie tyle że nikt narzekać nie będzie... poza tym za granicą to już chyba mają dość Polaczków, więc ta passa dobra chyba się skończy...

Gość dfdggh
ja mam prace słonko zdziro psychiczna :classic_cool: a mówie co mnie spotkało na rozmowach czytaj ze zrozumieniem bo nigdzie nie pisze że trza w chacie siedziec

Gość samieee
dfdggh dokladnie ja poszlam raz na rozmowe pani zobaczyla ze podczas studiow jezdzilam za granice i myslicie ze to docenil ktos? docenili fakt ze studiowalam z indywidualnym tokiem pracujac w anglii? ze jezdzilam ja jebane sesje do polski a w anglii po pracy uczylam sie do sesji nocami? ze tak pisalam prace? ze sobie poradzilam? NIe!! nie docenili, wrecz odwrotnie pytali po co wrocilam, po co wyjezdzalam a jak juz to moglam tam zostac bo w sumie brak mi dosw itd, ze mnie nie moga przyjac bo moze znow wyjade,itd itp wiem jak to boli ....

Gość
samiee - zdziwisz sie kochana, bo wykladalam towar na polkach w markecie, jakos zaciskalam zeby, bo sytuacja mnie do tego zmusila, wyobraz sobie, ze dostalam pozniej prace jako ph i administrator i szef byl dumny z tego, ze ma pracownika, ktory nie opierdala sie i zadna robota mu nie straszna:o NA PEWNO zalezy wszystko tez od pracodawcy, ale w takim rzie ten problem moglibysmy rozdrobnic na 10000 czesci:o poza tym przypominam, ze temat rozpoczal sie od teo, ze autorce zaraz skonczy sie kasa:o to co lepsze powiedz? zjadanie tynku i eksmisja czy wziecie sie w karby i zaciscniecie zebow???

Gość dfdggh
nie popieram tylko poglądu że to pracodawca doceni, prędzej wielkie oczy zrobi . w Polsce panuje straszna obłuda i jak ktos sam nie zazna bezrobocia to innego nie zrozumie.

tak niestety jest, bo ta praca to nie, ta to za ciezka, kelnerka tez nie bede i tak w kóło najlepiej sie nad soba uzalac i plakac bo sie pracy nie ma...a aspiracje sie ma ze ho ho tylko dosw brak bo odrazu po studiach z mgr. inż sie chce prezesem byc...ehhh

Gość samieee
kurwa lilly ale Ty glupia jestes umiesz kobieto czytac ze zrozumieniem? jesli tak to przeczytaj jeszcze raz moj post, boze :O:O:O

Gość dfdggh
" to co lepsze powiedz? zjadanie tynku i eksmisja czy wziecie sie w karby i zaciscniecie zebow???" Jak chce zdechnąc z głodu to jej sprawa . ewnie że lepsza praca w markecie niż cmentarz

Gość samieee
dfdggh dokladnie

Gość
czyli sie rozumiemy;) ja nie wjezdzam na nikogo, a juz na pewno nie na osoby z wyzszym bo je szanuje, po prostu uwazam, ze jesli sytuacja tego wymaga, trzeba troche poprzestawiac swoja hierarchie watosci. trzymam w kazdym razie kciuki z autorke, mam nadzieje,ze c znajdzie cos na miare swoich marzen;)

Gość samieee
chyba jednak tak bo nie zrozumialas tego co napisalam no ale coz....bywa podstawowka zaocznie skonczona?:P

Gość dfdggh
Z pracą jest ciężko a osobom z wyższym wykształceniem czesto odmawia sie pracy fizycznj bo pracodawca nie chce kogoś kto i tak odejdzie. więc bez przesady z tym gadaniem że jest praca a ludziom się nie chce.

Gość
llly - daj se siana;)

czytam tak sobie was tutaj i wnioskuje ze jedynie dfdggh rozumie tutaj o czym sie mowi i pisze reszta chyba ma problemy z komunikacja a przede wszystkim z cytaniem cudzych postow 🖐️

Gość
czerwona sukienka - bezcenna byla twoja uwaga.

Gość dfdggh
:classic_cool: czego mozna się spodziewadź po forum gdzie polaczki lubią się słownie okładac? ;-)

Gość
powiedzial dfdggh:o:o:o

no jak zwykle, najlepiej zwalić na innych że ma się problemy z komunikacją itd... ja tutaj z niektórymi zgadzam się całkowicie więc sukienko nie wiem o co ci chodzi...